3. juni 2016.10 god. comment_257059 Kume Siti je doveo Gundogana, ne Sahina :D Nema razlike po pitanju ozljeda između njih, Klopp ih je spržio obojicu u sredini, možda i najzahtjevnije pozicije u Borussijinoj ekipi su imali. Gundoganu sve sto treba jeste da malo smrsa i nabije kondiciju. To moze uraditi za 2 mjeseca, no big deal. A da je dobar igrac to sigurno jeste. Jedino sto je pod velikim upitnikom kod njega su ucestale povrede, Medjutim, gradjanima i Guardioli ne predstavlja nista takav rizik, s obzirom da ce sigurno kupiti brdo novih igraca za ovu sezonu. Po pitanju transfera, opet mi se čini da se slaže ekipa za pas igru koja na Otoku ne prolazi. Gundogan ne može nanizati 25-30 utakmica visokog ritma bez ozljede, garantiram. A da ne govorim koliko će po nogama dobivati. Prijavi
3. juni 2016.10 god. comment_257060 Kume Siti je doveo Gundogana, ne Sahina :D Ista kita, Gundogan jos gori sto se tice povreda :D Nego gdje je taj Laporte, ja jos ne vidim te vijesti da uopste ide u City ili bilo gdje? Prijavi
3. juni 2016.10 god. comment_257061 Ista kita, Gundogan jos gori sto se tice povreda :D Nego gdje je taj Laporte, ja jos ne vidim te vijesti da uopste ide u City ili bilo gdje? Poranili su sa objavom da je presao u Siti izgleda :D Prijavi
3. juni 2016.10 god. comment_257068 Da mi kupimo Kantea pa nek idu u Arsenal i Vardi i Mahrez. Prijavi
3. juni 2016.10 god. comment_257069 Kakvi, kod nas Kante i Mahrez, a oni neka se hvataju za Vardya, ionako vec ima 29 godina, jos par godina i izgubit ce brzinu :D Prijavi
4. juni 2016.10 god. comment_257072 Gore od Girouda nemaju, tako da im je Vardy za 25 milijuna premija. Pitanje je tko će Kantea dovesti, to je igrač kakvih nema puno, ne bi me čudilo da ga United drpi. Mahrez bi bio dobar za nas Prijavi
4. juni 2016.10 god. comment_257073 Po pitanju transfera, opet mi se čini da se slaže ekipa za pas igru koja na Otoku ne prolazi. Gundogan ne može nanizati 25-30 utakmica visokog ritma bez ozljede, garantiram. A da ne govorim koliko će po nogama dobivati. Chelsea pas igrom pod Carlom postavio rekord po broju datih golova, a samo se City uspio ozbiljno pribliziti kad su onomad pregazili sve redom. Pas igrom. Zaista to ne prolazi. Mozda City uzme titulu sa samo 7-8 bodova prednosti. Prijavi
4. juni 2016.10 god. comment_257081 Vardy je igracina, nadam se da nece u Arsenal. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
4. juni 2016.10 god. Autor comment_257085 Nije Vardy glup da ode iz ekipe koja je šampion Engleske i koja ima pobjednički mentalitet u ekipu koja ni da sama igra u ligi ne bi je osvojila i koja ima najveći luzerski mentalitet koji Otok pamti. Prijavi
4. juni 2016.10 god. comment_257088 Vardy je igracina, nadam se da nece u Arsenal. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Spominje se i čuveni Ricardo Rodriguez, čovek koga već 2 godine spominjemo kada govorimo o željama i pozdravima... Prijavi
5. juni 2016.10 god. comment_257103 Kovačić bi mogao prijeći u Juventus, s obzirom da ima 22 godine i LP u džepu, odličan transfer, poznaje ligu i opet će Beppe Marrota po stoti put odraditi maestralan posao, za male novce dovesti vrhunskog talenta, vjerojatno i prije Eura da cijena ne bi skočila. Vardy će garant u Arsenal zbog žene, ne mogu vjerovati kako dobro je Wenger počeo, Xhaka i Vardy manje od 60 mliijuna eura, ako dovede još dobar stoperski par, moglo bi biti odlično. Arsenalu treba igrač kao Adebayor nekad, ne super brz igrač, ali dobar finišer svakako. S tim da Vardy ima dobar radijus kretanja i odličan je radnik. Još je Wenger mogao i Nordtveita pokupiti od Borussije M., dečko iz Arsenalove škole, bio je talent, ali se nije mogao probiti, može igrati na više pozicija. Većina klubova će čekati kraj prijelaznog roka za mega transfere, a to je i rizik jer Euro može dignuti cijenu. Prijavi
6. juni 2016.10 god. comment_257112 Koliko izdrkavanje na Vardyja inače. Polako, otkud znate da ni on nije one-season wonder? Prijavi
6. juni 2016.10 god. comment_257116 Mislili su ljudi i za Kanea, da je one season wonder, ali evo ga ide i dalje :D Moze Vardy odigrati sjajne 2 sezone max 3, ali to je to. Uglavnom Arsenalu, ni igrac koji ce dati 20 golova ne moze pomoci, jer nemaju mentalitet za osvajanje necega. Prijavi
10. juni 2016.10 god. comment_257285 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/741264122101309440 E ovo bi bio cirkus od transfera :D Prijavi
20. juni 2016.10 god. comment_257471 https://twitter.com/SkySportsNewsHQ/status/744833843291643904?ref_src=twsrc%5Etfw Odlicno pojacanje, i prava kradja Prijavi
20. juni 2016.10 god. comment_257473 Koliko para je ovaj transfer. Za njega vrijedi dati i 30 miliona. Medjutim, nama recimo taj tip igraca na toj poziciji i nije toliko potreban. Prije bih forsirao s vremena na vrijeme RLC-a. Prijavi
20. juni 2016.10 god. comment_257474 Koliko para je ovaj transfer. Za njega vrijedi dati i 30 miliona. 11 miliona funti rodjace. https://www.theguardian.com/football/2016/jun/20/tottenham-victor-wanyama-southampton-11m-deal Prijavi
20. juni 2016.10 god. comment_257475 Al kako mi uvijek preplatimo igraca, fakat da mi je znati. Prijavi
20. juni 2016.10 god. comment_257481 Al kako mi uvijek preplatimo igraca, fakat da mi je znati. Tim gore po nas jer su Židovi vlasnici oba kluba. Očito da naša uprava ne zna pregovarati. Tottenham kao i Juventus zna "value for money". Wanyama je pojačanje koje im treba i dobro su kupili Prijavi
27. juni 2016.10 god. comment_257579 Mkhitarjan u Junajtedu za 26 miliona funti; Mane u Liverpulu za 34 miliona funti. Skaj Prijavi
27. juni 2016.10 god. comment_257580 Mkhitarjan u Junajtedu za 26 miliona funti; Mane u Liverpulu za 34 miliona funti. Skaj Malo previše novaca za Manea, ali je bolji igrač od Bentekea, Klopp neće fulati sa transferima puno, neće dovoditi engleske poluigrače. Mislim da je ovaj transfer pogodak. Još bi valjalo Gotzea nakon Eura dovesti i riješena je situacija naprijed za Liverpool, ostaje pokrpati stopere i dovesti pravog centralnog veznjaka, riješiti se otpada u ekipi tipa Lovren, Sakho, Henderson i slični. Mkhitaryan je Raiolin čovjek kao i Ibra, nisam iznenađen transferom. Igrač sezone u Bundesligi, allrounder, može asistirati, zabiti, odličan trkač, cijena realna, odličan transfer. Unitedu treba ovakva desetka na terenu. Tipična Mourinhova "desetka" ala Ozil, Sneijder, Deco, Lampard. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.