Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Fazon je samo u tome sto ne znam kolko ima istine u tom clanku

Izvor je Duncan Custles, on mi je vrhunski sto se tice vesti ali bas hejta Pepa mesecima pa ne znam dal uvelicava

Mene uopšte ne čudi, mislim vrlo moguće da je istina jer Pep bez obzira ko je igrač i šta je napravio za klub ako iz nekog razloga njegovoj ćelenki ne leži on ga odstrani. Imas mnogo takvih primjera pogotovo kad su napadači u pitanju, Ibra, Eto evo sad Kun...

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Zaboravio si Soton to im je kao McDonalds Amerima.

nisam zaboravio, nego napisao sam iz ugla navijača Liverpula

ne znam kolko imate kontakt sa  njima al večito slušam njihove priče kako nijedan igrač nije nivo za Liverpul, Manea se pljuvalo baš dosta....npr

po njihovim kriterijumima pola igrača Čelzija ne bi ni igralo za Liverpul a mi sa takvim Kejhlima, Fereirom, Dafom, Kaluom i ostalim likušama osvojili praktično sve

za njih je prosto Buskec najbolji DM, Matić i Kante su limitirani, Čelzi je ograničena ekipa 

Izgleda da je i West Ham izjednačio ponudu za Snodgrassa od 10M također novu ponudu je poslao i Boro dakle ostaje na njemu da odluči gdje ide. Hull će te pare vjerovatno prebaciti na dovođenje Leona Baily-a

Nije mi jasan West Ham zašto koji kurac prcaju Marsej sto ne uzmu 23 milke i nek gone Paye-a ionako im neće igrati mogu samo izgubiti na cijeni i dzabe mu plaćati.

Zarate, Kleverli u Watfordu i vjerovatno Niang dok bi Ighalo i Sinclair mogli otići.

Van Aanholt bi mogao u Palace jer su ispušili u utrci za Evru koji je otišao u Marsej

Soton od toliko stopera se interesuje za Ranokiju...

eto to je to manje više ništa zanimljivo samo se produzuju romani oko pojedinaca, sto bi stari ljudi rekli karina malina

Nije mi jasan Hull nikako, znači ljudi su u borbi za opstanak a svi su im na prodaju, prodaju najbolje igrače, baš će uspjeti dovesti bolje igrače sada u januaru u klub koji se bori za opstanak od Livermora i Snodgrassa. Prodati Snodgrassa u ovom trenutku je za njih pucanje sebi u nogu, došao je Marković ali on ih sigurno neće ostaviti u PL.

https://twitter.com/Boro/status/824597565417148416?ref_src=twsrc%5Etfw

kakvo je vreme došlo kad otpadak Reala prelazi u PSG da bi na kraju Mboro pokušavao da ga završi :D

inače Las Palmas ispao iz priče zato što su ovi Španci tolko bedni da ne mogu da snose teret ni 20% njegovih primanja :D  

vrh je ta Primera, baš vrh :D 

bila je neka priča da će Real i Barsa udeliti sirotinji nešto, normala da na kraju ni centa nisu pustili, jedina je razlika ta što sad poslednji klub dobija namesto 30-40 čitavih 50-60m evra 

https://twitter.com/ed_aarons/status/824610066431152128

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.