Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

ARSENAL'S BELOTTI BID REJECTED

Torino have rejected a £56m bid from Arsenal for Andrea Belotti, says the Serie A club’s sporting director Gianluca Petrachi.

Petrachi also added that Torino have no intention of selling the Italy international, who has scored 17 goals in 21 matches for club and country this season.

When asked about a bid from Arsenal, Petrachi told Sky in Italy: "We received and refused a €65m (£56m) offer from Arsenal for Andrea Belotti, but it does not reflect the value of the player.

"Anyway, he is going nowhere for now. We want to enjoy him, then we'll see what happens.

"We intend to keep Belotti and president Urbano Cairo signed this important buy-out clause. I think he's worth more than they have offered."

Sanchez has so far resisted Arsenal’s attempts to tie him down to a new long-term deal and there is understood to be a big disparity between his wage demands and what is on offer at the Emirates – around £200,000-a-week. Sanchez wants closer to £300,000-a-week, it is understood.

bolesne cifre

Kinezi, Siti, PSG i Čelzi prate situaciju

If Sanchez – or Ozil – were to leave then Arsenal would step up their interest in Borussia Dortmund’s Marco Reus. However they cannot proceed with exploring whether they can sign the German international until they know the futures of their two biggest names and the impact that has on their budget.

poredjenja radi, Arsenal i mi dajemo skoro iste cifre na plate u globalu samo što postoji razlika u strukturi, Arsenal ima veći broj igrača sa gotovo istom platom, dok u Čelziju imaš više "razreda", najplaćeniji je Azar naravno sa 200-220k nedeljno, Kosta bi u slučaju da produži ugovor došo na nivo Azara ali sve to ne može da se uporedi sa onim što Sančez traži, on je sad kolko sam skontao na 100-120 :D :D 

bolesne cifre

Kinezi, Siti, PSG i Čelzi prate situaciju

poredjenja radi, Arsenal i mi dajemo skoro iste cifre na plate u globalu samo što postoji razlika u strukturi, Arsenal ima veći broj igrača sa gotovo istom platom, dok u Čelziju imaš više "razreda", najplaćeniji je Azar naravno sa 200-220k nedeljno, Kosta bi u slučaju da produži ugovor došo na nivo Azara ali sve to ne može da se uporedi sa onim što Sančez traži, on je sad kolko sam skontao na 100-120 :D :D

U slucaju da potpise za nas, to bi pokrenulo lavinu kod ostalih igraca, odmah bi i Hazard, Kurtoa i ostali zahtjevali bar istu visinu plate.

Leicester met the agents of Lyon target Jonathan Cafu today

Premier League champions Leicester City met today with the agents of Ludogorets right-winger and Lazio and Lyon target Jonathan Cafu, according to RMC.

Cafu’s name is on a five-man shortlist that Ligue 1 outfit Lyon currently have as they seek to bring in an attacking talent this month.

PAYET 'DOESN'T WANT TO PLAY'

West Ham manager Slaven Bilic has been speaking about the future of Dimitri Payet at his press conference and this is what he's had to say...

"We have said we don't want to sell our best players but Dimitri Payet does not want to play for us. We are not going to sell him.

"I spoke to the Chairman and this is not a money issue. We gave him a long contract because we want him to stay."

sad ta ponuda za Snodgrasa ima logike, znači zna se za to već neko vreme

pa šta je dobra cena jebeš mu sve :D ponekad se stvarno preteruje, otvoreno kaže da im ne treba, evo ovo je situacija kad bi igrač možda imao pravo da se buni, više ponuda tokom leta, sad ponovo i ne puštaju ga

SCHLUPP CAN LEAVE LEICESTER

Claudio Ranieri has revealed he will allow winger Jeff Schluppto leave the club this month if another club can meet Leicester's valuation of him.

The Italian added he can only keep two left-sided players in his squad and he is retaining Christian Fuchs and Chilwell.

Crystal Palace had a £9.5m offer for Schlupp rejected this week, while West Brom had three bids turned down during the summer transfer window.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.