Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Iduća dva kola su nam Everton i Arsenal. Pa ako slučajno City ne kiksa računaj barem 10 bodova razlike. A uz ovakvu igru Cityja teško da će se to stići. 
Ne samo zbog igre Cityja nego i zbog naših predstava koje su ulile nadu u bolje sutra.

Iduća dva kola su nam Everton i Arsenal. Pa ako slučajno City ne kiksa računaj barem 10 bodova razlike. A uz ovakvu igru Cityja teško da će se to stići. 
Ne samo zbog igre Cityja nego i zbog naših predstava koje su ulile nadu u bolje sutra.

I Mi smo prosle sezone imali veliku prednost pa nas je City do nove godine stigao, isto bodova ista I gol razlika. Nista još nije gotovo,tek 4 kola odigrana ali ako se neke stvari ne rijese veoma brzo bojim se da ce City otici predaleko.
Normala i ja sam s diablom. Bice promjena sad, mora...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• Autor

Prko skočit pa reći hop. Vidjet ćemo jeli bolji. Draxler je prošlu sezonu postio i oporavljao se od ozljede. Pitanje je da li će ikada vratiti formu ili će putem Torresa i Falcaa.

Zar smo ovoliko potrošili?

11891450_952808801458261_678764329549257

FC Schalke 04 na FM najbolja ekipa ubjedljivo.Za 3-4 godine,bez potrebe ikakve kupovine drugih igraca mozes osvojit sve živo. 
Sane,Meyer,Goretzka,Draxler,Kolasinac samo neki od imena koji bude mozda i najbolji na svojim pozicijama.

• Autor

FC Schalke 04 na FM najbolja ekipa ubjedljivo.Za 3-4 godine,bez potrebe ikakve kupovine drugih igraca mozes osvojit sve živo. 
Sane,Meyer,Goretzka,Draxler,Kolasinac samo neki od imena koji bude mozda i najbolji na svojim pozicijama.

Ja sam bio uvjeren da je Draxler kupljen od strane Wolfsburga, kad on ono na posudbi. 

Ja sam bio uvjeren da je Draxler kupljen od strane Wolfsburga, kad on ono na posudbi. 

bravo, kralju logike. 36M za pozajmicu ? 

I dalje su mi smesna poredjenja pravog zivota sa FM-om.... to su dve razlicite stvari i dva razlicita "zivota".

Ps. Bez uvrede Hamco.

Mogli bi da uzmemo Vlara, sad je slobodan igrac a nije los, sigurno je bolji od Djidj.... kako se vec zove

I dalje su mi smesna poredjenja pravog zivota sa FM-om.... to su dve razlicite stvari i dva razlicita "zivota".

Ps. Bez uvrede Hamco.

Pa dragi grena,zar ti mene smatras osobom kojoj je FM mjerna jedinica za ocjenu kvaliteta igraca i ekipa? Ne mogu da vjerujem da je doslo do toga da moras naglasiti kad je sta ozbiljno a kad trol.Zaista. 

Pa dragi grena,zar ti mene smatras osobom kojoj je FM mjerna jedinica za ocjenu kvaliteta igraca i ekipa? Ne mogu da vjerujem da je doslo do toga da moras naglasiti kad je sta ozbiljno a kad trol.Zaista. 

nemaš pojma. lucas romero je najbolji igrač na svijetu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.