1. septembar 2015.11 god. comment_232738 Nije ti ovo spanska liga da 8 bodova znaci nesto. Sve se moze stici i prestici. Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232739 Iduća dva kola su nam Everton i Arsenal. Pa ako slučajno City ne kiksa računaj barem 10 bodova razlike. A uz ovakvu igru Cityja teško da će se to stići. Ne samo zbog igre Cityja nego i zbog naših predstava koje su ulile nadu u bolje sutra. Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232740 Mah sad ce nam dobro doci odmor, da se malo dodje sebi, vjerujem da cemo bolje igrati poslije ove pauze. Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232742 Boga mi diablo ti ko da živiš na Marsu :D Pa ne može se preko noći promijeniti ovaj naš jad od igre i da počnemo sve pobjeđivat. Nije ovo PES jebte. Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232743 Iduća dva kola su nam Everton i Arsenal. Pa ako slučajno City ne kiksa računaj barem 10 bodova razlike. A uz ovakvu igru Cityja teško da će se to stići. Ne samo zbog igre Cityja nego i zbog naših predstava koje su ulile nadu u bolje sutra. I Mi smo prosle sezone imali veliku prednost pa nas je City do nove godine stigao, isto bodova ista I gol razlika. Nista još nije gotovo,tek 4 kola odigrana ali ako se neke stvari ne rijese veoma brzo bojim se da ce City otici predaleko. Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232744 Pa ima odmora, moze posloziti kockice, nije da ne mozemo meda u napadu, vec samo nam odbrana ocajna :D Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232747 Normala i ja sam s diablom. Bice promjena sad, mora... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
2. septembar 2015.11 god. comment_232769 75 miliona za De Bruynea? Pa Wolfsburg kupio Dantea i Draxlera i ostalo im 45 miliona. Prijavi
2. septembar 2015.11 god. Autor comment_232778 Prko skočit pa reći hop. Vidjet ćemo jeli bolji. Draxler je prošlu sezonu postio i oporavljao se od ozljede. Pitanje je da li će ikada vratiti formu ili će putem Torresa i Falcaa. Zar smo ovoliko potrošili? Prijavi
2. septembar 2015.11 god. comment_232779 FC Schalke 04 na FM najbolja ekipa ubjedljivo.Za 3-4 godine,bez potrebe ikakve kupovine drugih igraca mozes osvojit sve živo. Sane,Meyer,Goretzka,Draxler,Kolasinac samo neki od imena koji bude mozda i najbolji na svojim pozicijama. Prijavi
2. septembar 2015.11 god. Autor comment_232787 FC Schalke 04 na FM najbolja ekipa ubjedljivo.Za 3-4 godine,bez potrebe ikakve kupovine drugih igraca mozes osvojit sve živo. Sane,Meyer,Goretzka,Draxler,Kolasinac samo neki od imena koji bude mozda i najbolji na svojim pozicijama. Ja sam bio uvjeren da je Draxler kupljen od strane Wolfsburga, kad on ono na posudbi. Prijavi
2. septembar 2015.11 god. comment_232794 Ja sam bio uvjeren da je Draxler kupljen od strane Wolfsburga, kad on ono na posudbi. bravo, kralju logike. 36M za pozajmicu ? Prijavi
2. septembar 2015.11 god. comment_232851 I dalje su mi smesna poredjenja pravog zivota sa FM-om.... to su dve razlicite stvari i dva razlicita "zivota". Ps. Bez uvrede Hamco. Prijavi
2. septembar 2015.11 god. comment_232852 Mogli bi da uzmemo Vlara, sad je slobodan igrac a nije los, sigurno je bolji od Djidj.... kako se vec zove Prijavi
2. septembar 2015.11 god. comment_232853 I dalje su mi smesna poredjenja pravog zivota sa FM-om.... to su dve razlicite stvari i dva razlicita "zivota". Ps. Bez uvrede Hamco. Pa dragi grena,zar ti mene smatras osobom kojoj je FM mjerna jedinica za ocjenu kvaliteta igraca i ekipa? Ne mogu da vjerujem da je doslo do toga da moras naglasiti kad je sta ozbiljno a kad trol.Zaista. Prijavi
2. septembar 2015.11 god. comment_232854 Pa dragi grena,zar ti mene smatras osobom kojoj je FM mjerna jedinica za ocjenu kvaliteta igraca i ekipa? Ne mogu da vjerujem da je doslo do toga da moras naglasiti kad je sta ozbiljno a kad trol.Zaista. nemaš pojma. lucas romero je najbolji igrač na svijetu. Prijavi
2. septembar 2015.11 god. comment_232857 I dalje su mi smesna poredjenja pravog zivota sa FM-om.... to su dve razlicite stvari i dva razlicita "zivota". Ps. Bez uvrede Hamco. Zato sky sports poredi igrace statisticki sa FMa, pa ti vidi koliko je FM uznapredovao. Prijavi
3. septembar 2015.11 god. comment_232873 Lucas Romero i Carlos iz Atletico Mineira :D Koliko para baciše Englezi jebo te, gledaj nas futavaca dali 55 milki opet odbrane nemamo, samo je lpool gori od nas :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.