Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

According to a report in Italian news outlet Calciomercato, officials from Juventus have already met with Kante’s representatives who offered the player to the Serie A champions during the meet.

At the moment, Kante’s release clause at Leicester is believed to be around Â£20 million. However, according to reputed Italian journalist Gianluca Di Marzio’s website, the Bianconeri are not prepared to match the release clause, and want to hold talks with Leicester City in order to hammer out a deal.

Leicester though, are reportedly not prepared to lower their demands for a player who was crucial to their Premier League title-winning run last season. They are confident that they will get the stipulated amount, as Chelsea and Real Madrid are also said to be after the player’s signature.

Koji cigani ovi iz Juventusa ne daju 20 miliona funti,ne vjerujem :D

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

According to a report in Italian news outlet Calciomercato, officials from Juventus have already met with Kante’s representatives who offered the player to the Serie A champions during the meet.

At the moment, Kante’s release clause at Leicester is believed to be around Â£20 million. However, according to reputed Italian journalist Gianluca Di Marzio’s website, the Bianconeri are not prepared to match the release clause, and want to hold talks with Leicester City in order to hammer out a deal.

Leicester though, are reportedly not prepared to lower their demands for a player who was crucial to their Premier League title-winning run last season. They are confident that they will get the stipulated amount, as Chelsea and Real Madrid are also said to be after the player’s signature.

Koji cigani ovi iz Juventusa ne daju 20 miliona funti,ne vjerujem :D

Ne moraš se čuditi :D. Vidala su doveli za 11 milijuna eura kao jednog od najboljih u Bundesligi. Jedini mega transfer koji su napravili je dolazak Buffona iz Parme za 50 milijuna eura i to je bio također vrhunski posao. Oni znaju value for money u 90 % transfera, mada u slučaju Pjanića su malo previše novaca dali. Neću im računati jeftine pogreške tipa Bendtner, Elija, Iaquinta, Amauri itd itd

Mogu samo reći da su u Leicesteru budale jer nisu Kanteu povećal klauzulu i produžili ugovor, čovjek vrijedi barem 40 milijuna eura, toliko rijedak igrač i blago ekipi koja ga kupi. 

Posle Zlatana izgleda da je i Mikhitarian potpisao za United. Ceka se samo jos zvanicna potvrda kluba. Zao mi Mate hahahah

Izgleda da ce i Stones u City za 50 miliona eura (Telegraph).

Pogba navodno u Unitedu za 100M, šta mislite je li preplaćen? Po meni ne vrijedi te pare, ali opet s druge strane kad vidiš kakve su danas cijene i znajući da ima samo 23 godine... U svakom slučaju s obzirom da United krcat mislim da je ovo za njih dobar transfer.

Ni Bejl nije vredeo tih 100 miliona a mnogo je bolji igrac od ove prevare.

Po meni negdje igrač tipa Yaya Toure, tehnički odličan, brz, ali za razliku od Tourea, nije lider na terenu, jedina stvar koja mu fali. Rado bih ga imao u ekipi

Vrijedi Pogba tih para jer je mlad, a 2-3 utakmice na Euru ne mogu potrati sve što je uradio za Juventus do sada. Igračina je i to je činjenica, United ako ga dovede ima igrača za narednih 10 godina... A to je velika stvar, jer se u tom periodu znaju dovest i 3-4 igrača po 40-ak miliona.

Kakvih 100 miliona za njega,jedino za koga bi ja dao te pare su Ronaldo,Messi,Suarez,Neymar i Bale ostali ne vrijede ni 50 miliona,za njega maksimalno 60 miliona,imao je 2-3 sezone pirla i vidala pored sebe,a pored njih bi i Mikel igrao dobro,plus je to talijanska liga,dobar je,ali da vrijedi 100 miliona,ne vrijedi bez obzira koliko imao godina.

Budi ozbiljan, Pogba, bolji sut, jaci, bolji u skoku, samo nije pametan k'o Modric.

Po svim tim karakteristikama je onda i Ronaldo bolji od Mesija.

Pogba je najsličniji Yaya Toureu, jednako dobar igrač, prava šestica u sredini, može raditi sve i naprijed i nazad i davati ritam igri. Svakako bi ga imao u ekipi. Mousa Sissoko je panj, Matuidi i Kante su puno bolji igrači. 

Umtiti za 25 miliona evra otišao u Barselonu. Što li se nismo za njega interesovali... Mislim da bi bio od koristi Konteu.

Nemaju oni problem s parama, vec su na granici salary cap-a. Nagruvali su ugovore svojim zvezdama, i sad nemaju mnogo prostora za manevar kod dovodjenja novih igraca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.