Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

ma daj, pogledaj Dembinu statistiku u prvoj polovici sezone kad je dosao u Chelsea, a zatim pogledaj i Torresovu kad je dosao, i nema tu se sta pricati, ovaj gore je ocigledno FanBoy Torresa, jer inace ko bi ga drugi branio ako ne fanboy

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ma daj, pogledaj Dembinu statistiku u prvoj polovici sezone kad je dosao u Chelsea, a zatim pogledaj i Torresovu kad je dosao, i nema tu se sta pricati, ovaj gore je ocigledno FanBoy Torresa, jer inace ko bi ga drugi branio ako ne fanboy

Forma je prolazna,kasa je vecna....normalno dacu da podrzim superstara fudbal nego nekog Dembu BA za kojeg nisam cuo dok nije dosao u Njukasl.....inace sam veliki fan od napadaca Luis Suareza ako te zanima!

Forma je prolazna,kasa je vecna....normalno dacu da podrzim superstara fudbal nego nekog Dembu BA za kojeg nisam cuo dok nije dosao u Njukasl.....inace sam veliki fan od napadaca Luis Suareza ako te zanima!

To što ti nisi čuo za Dembu prije Newcastle-a je tvoj prob. ili ću reći problem općeg poznavanja nogometa jer je Debma bio prepoznatljivo ime i prije pomenutog, u malo užem krugu ali ipak poznat, a ako tebi nije zapao za oko to je drugi problem.

Sent from my Xperia S using Tapatalk 4 Beta

Pa da, forma ga je prosla a ako odradi ugovor do kraja sa celzijem imat ce vjecnu kasu, punu.

Pa da, forma ga je prosla a ako odradi ugovor do kraja sa celzijem imat ce vjecnu kasu, punu.

Svidja mi se duovito,dobra fora....:D

To što ti nisi čuo za Dembu prije Newcastle-a je tvoj prob. ili ću reći problem općeg poznavanja nogometa jer je Debma bio prepoznatljivo ime i prije pomenutog, u malo užem krugu ali ipak poznat, a ako tebi nije zapao za oko to je drugi problem.

Sent from my Xperia S using Tapatalk 4 Beta

Dobro,sad si me ubedio moja greska sto tisam cuo ranije za osrednjeg napadaca!

A kao ostali ste čuli za Dembu dok je igrao u njemačkoj drugoj ligi (hoffenhaim) L-)

Činjenica je da je Ba jedan od najboljih napadača u Premiershipu, pogledajte da se do januara borio za zlatnu kopačku sa ekipom koja se do kraja borila za opstanak.

Činjenica je da je plaćen 7 (s-e-d-a-m) milki.

Činjenica je da je tip napadača kakve Mou voli, visok, snažan, majstor za GOLČINE. Majstor za Chelsea.

A kao ostali ste čuli za Dembu dok je igrao u njemačkoj drugoj ligi (hoffenhaim) L-)

Činjenica je da je Ba jedan od najboljih napadača u Premiershipu, pogledajte da se do januara borio za zlatnu kopačku sa ekipom koja se do kraja borila za opstanak.

Činjenica je da je plaćen 7 (s-e-d-a-m) milki.

Činjenica je da je tip napadača kakve Mou voli, visok, snažan, majstor za GOLČINE. Majstor za Chelsea.

Druze mnogo sansi mu treba,zna da da neke efektne golove stoji,ali covek mnogo masi!

Druze mnogo sansi mu treba,zna da da neke efektne golove stoji,ali covek mnogo masi!

A eto nek tvoj mezimac Torres pogađa sve živo. Demba se bar nađe u prilici a samim time ima veće šanse za zabit gol.

Svatko ima pravo na svoje mišljenje i to poštujem ali čini mi se da tvoje ponekad i nije baš najbistrije... 

[quote name="hunter" post="129178" timestamp="1371079210"] A kao ostali ste čuli za Dembu dok je igrao u njemačkoj drugoj ligi (hoffenhaim) L-) Činjenica je da je Ba jedan od najboljih napadača u Premiershipu, pogledajte da se do januara borio za zlatnu kopačku sa ekipom koja se do kraja borila za opstanak. Činjenica je da je plaćen 7 (s-e-d-a-m) milki. Činjenica je da je tip napadača kakve Mou voli, visok, snažan, majstor za GOLČINE. Majstor za Chelsea.[/quote]Prijatelju prvi dio sezone kada je Hoffenheim ušao u Bundesligu bili su prvi Vedo i Ba bili glavni napadaći tog tima, Salihović vežnjak, a Beck ili kako već im bio bek, bili extra ekipa pod Ragnikom... Ne želim tupiti ljudima koji prate nogomet i van Torresa,tobti je za prvi dio A za drugi dio se potpuno slažemo, Demba 7 puta jeftiniji za 3 puta manju plaću igra..... Dosta. Sent from my Xperia S using Tapatalk 4 Beta

A lažeš me da si ovo rekao. Da on mnogo promašuje. A tvoj ljubimac trolles. hahahahahahahaha. Šta onda on radi ako Demba promašuje. Stažira u CFC. hahahahahahaha. 

• Autor

Jebo te sveti Bog, šta sve neću pročitati na ovom forumu

Lik ladno reče: "Normalno da ću da podržim SUPERSTARA FUDBALA (?!!) nego nekog tamo osrednjeg igrača Dembu Ba"

http://www.youtube.com/watch?v=Uqp8HsyqinI

Torres 88 minuta igre, Demba Ba 5 minuta igre. Poz

Daleko od toga da je Torres bolji od Dembe.
Ne,ja smatram da je Demba 3 klase iznad ali on ipak nije dovoljno dobar za nas.
Nama treba ubica kakvu smo imali dugi niz godina u liku velikog Drogbe.Definitivno to Demba ne moze biti.

The Daily Mirror reports that West Ham are keen on taking Demba Ba back to Upton Park. The striker faces an uncertain future at Chelsea and could be allowed to head out of Stamford Bridge on loan

Daleko od toga da je Torres bolji od Dembe.
Ne,ja smatram da je Demba 3 klase iznad ali on ipak nije dovoljno dobar za nas.
Nama treba ubica kakvu smo imali dugi niz godina u liku velikog Drogbe.Definitivno to Demba ne moze biti.

Kako ste vi nezahvalni,Torres je pomogao da se osvoji LE dao nenormalno tezak gol protiv Benfike pokazo klasu, pomogao klubu da se osvoji 3.mesto u PL protiv Evertona posto je BA promasio sve zivo!

Kako ste vi nezahvalni,Torres je pomogao da se osvoji LE dao nenormalno tezak gol protiv Benfike pokazo klasu, pomogao klubu da se osvoji 3.mesto u PL protiv Evertona posto je BA promasio sve zivo!

Kako si ti težak čovjek. Ajde molim te usporedi sve njegovo šta je donio dobro i loše pa onda daj komentar. Pogledaj gdje je pomogao da se ne osvoji, gdje je promašivao nenormalne lake prilike za pogodak... Kada to sve odgledaš onda sutra daj komentar jer će ti trebati toliko da pogledaš. I o Trolesu piši u njegovoj temi

E vec pocinjes smarati . 

Ok Torres je najbolji igrat koji je ikada hodao zemaljskom kuglom . 

Jel sad dobro ? 

ma daj, ne lazi narod, ne znam kako se si se usudio uzeti nick od Jimmy Floyda, kad si Torresov fan, i sigurno Liverpoola dok je doticni igrao u tom klubu.

braniti Torresa poslije svega, je ludo, ja to nebih mogao, jos tamo neke djeciji fazoni forma je prolazna klasa je vjecna, to okaci macku od rep.

koji kurac se desava, otkako je dosao Torres, odjednom nekakvi navijaci dosli, sad svi odjednom vole Chelsea, furaju neke legende Chelsea, a pojma nemaju

sto ja ne mogu ovakvog naroda nikako, svako normalan ce reci da je Torres promasaj i da treba otici, dzaba njemu oni golovi sto je zabio za 3. mjesto, kad je trebao za 1. mjesto da zabija u premiershipu, pa jebote imamo napadaca 50 miliona vrijednog, a tamo Man Utd dovede Persia za 20 i nesto miliona, i covjek pokida u napadu

na svako Cechovo ispucavanje lopte, 99% je simulirao faul, padao, prevrtao se, nema sta nije radio

jebes europa ligu, i 3. mjesto u engleskoj, zar smo na to spali?

reci odmah da si navijac bivsi navijac Liverpoola, i fanboy Torresa, da ovo privedemo kraju

Sad' bih sam seb' jeb'o sve redom.
Pa dokle ljudska zatucanost moze ici ? Jebem ti groma glupog i Torresa.Covjece shvatas li ti sta si sad' napisao ? 90134719 *  :hljeb:  

Problem je u tome da ti fanovi Torresa, a ne Chelsea! Uopce ne prate tekme doticnog kluba. Pogledaju cca 5 tekmi na godinu i to tamo pisljivu EL kad naše tv kuće to prenose i pocnu srat. Da su oni stvarno pogledali svaku tekmu Chelsea od kad je Torres dosao u klub imali bi potpuno drugacije misljenje.

Vec sam cca 2 godine prijavljen na ovaj forum i znam tko je i kolko aktivan i koji clanovi foruma gledaju skoro sve tekme kluba i od tih clanova njih 95% jedva ceka da Torres ode. I ja sam među njima ;) Nemam više živaca, a i premlad sam za sijede.

Tako da se nadam odlasku Torresa i da ce nam Demba ostat u klubu.

Cavani (ili neka druga svjetska klasa) -Lukaku-Demba. To je ono što trebamo ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.