14. april 2013.13 god. comment_116782 Majstorski gol još jednom, jedini pozitivan trenutak u čitavoj utakmici. Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117040 Bilo bi ljepo da i veceras nastavi ovu svoju seriju lijepih golova...mozda veceras prođu neke"makazice" :)>- Prijavi
17. april 2013.13 god. Autor comment_117069 očekujem dembicu da večeras nastavi seriju golova Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117408 Demba Ba o Torresu: "Kad je došao na teren protiv Citya puno mi je pomogao. Stvarali smo probleme njihovoj obrani pa zato mislim da bi mogli igrati zajedno. Kombinirani smo zajedno u utakmici protiv Brentforda, pa zato mislim da to nebi trebao biti problem. Većinu vremena se moramo sami boriti protiv suparničnih braniča. Ako imate još nekoga tamo uz vas, puno je lakše. To je upravo ono što se dogodilo u nedjelju. To je dobro, a kad igramo samo s jednim napadačem imamo jednog dodatnog igrača u vezi pa bolje kontroliramo igru. To je jako važno u nogometu, da kontrolirate igru. Razumio bih ako Fernando želi početi utakmicu protiv Liverpoola. Nismo mi ti koji rade odluke, ali ja bi razumio ako je on odabir. Otkad je otišao iz Liverpoola igrao je dobro i puno radio. Neki ljudi mu malo otstvari ali kad ga vidim kako trenira, ne sumnjam u to da je dobar igrač. Ponekad mislim da je nepravedno kritiziran. Kad vas ljudi stalno počnu kritizirati, pokušavaju vam uništititi samopouzdanje. Nije sve u tome koliko golova date. Naravno, kao napadač je najvažnije davati golove, ali ponekad morate otvarati prostor što pomaže ostatku tima. Međutim, to nitko ne primjeti. On je dobar čovjek, ljudi možda to jednostavno ne vide." Prijavi
20. april 2013.13 god. Autor comment_117413 Nadam se da počinje protiv Liverpoola, gotta love demba Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118612 Mislim da je doslo vrijeme da ponovo pocne utakmicu od prve minute...ocekujem ga u prvoj postavi protiv Swansea. Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118613 pocinje 100% rafa uvijek rotira igrace posto je torres zadnje 2 poceo sad ce ba :D Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120206 Prilike koje je imao,nisu bile toliko dobre, da mu se nesto specijalno moze zameriti. Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123190 Ja njega uopće nisam vidio na proslavi, sigurno se šugavo osjeća ali jbga, ionako je došao tek na polusezoni. Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123193 Bio je Dembica gore na bini u odelu,dobio i medalju.Pogledajte snimak ponovo...ПоÑлато Ñа C1505 кориÑтећи Тапаток 2 Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123201 Ima bio je na proslavi. Ali nije on dobio medalju jer nije ni igrao u ovom takmicenju. Barem ja tako mislim,al moguce je da je i dobio jer cini mi se da sam vidio Blackman-a sa medaljom, ako nije ona cokoladna bila :D- Eto ga iza FT9 https://pbs.twimg.com/media/BKZIP5kCAAA3PSq.jpg:large Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123213 Igrao je on u ovom natjecanju sa Newcastleom. Pa da nije igrao za Newcastle misliš da ne bi za nas nastupa? i dobio je medalju... Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123837 Joj što me danas naživcirao. Treba mu 5.000 šansi da zabije gol nekada. Tako mi se čini. Odmah se sjetim Higuaina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.