Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ne znam jeste li primjetili, ali ko god da brani, on ili Čech, lopta uvijek ide na desnu liniju na glavu Baneta koji u 98% slučajeva osvojio zračni duel i proslijedi loptu dalje

Ali Ceh to bolje radi.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Ja mislim da sam jedini koji vjeruje vise Kurtonji nego Cechu.Ne mogu grijesit duse i biti nezahvalan jer nam je Cechonja toliko dobrog donio,ali Kurtonja brani fenomenalno.Stvarno je steta sto jedan od ova dva golmana mora na klupu.

Zamisli kakav golman. Zabetonirao je Cecha za klupu, a svi znamo sta je sve potrebno za to. Bravo mali, samo nastavi, imas najboljeg moguceg golmana pored sebe, s puno iskustva i znanja. Naslijedi ga!

Nakon ovog dvomeca sa Liverpoolom me definitivno kupio.
Nisam bio za njega da bude prvi golman, jer sam mislio da je Cech jos uvijek bolji golman od njega, ali Kurta me na pravi nacin demantovao. Svaka cast momcino, dokazao si zbog cega Cech sjedi na klupi.

Slazem se ja da ce on bit najbolji golman u narednih 15 godina, ali se ne slazem da je on Ceha zabetoniro za klupu svojim odlicnim partijama,vec pritiskom na upravu da nece bit drugi golman nikom u klubu.

http://bleacherreport.com/articles/2347019-thibaut-courtois-askcourtois-session-is-predictably-trolled-by-everyone?

Mater im jebem... Hajd ovo za De Geu i Chelsea što su podjebavali, al' kad su počeli o izgledu... Dabogda im se rodila djeca bez nosa jebem im najmilije.

Može u stilu Ibrahimovića, navodno, kada mu je neki pajser rekao da ima veliki nos, on mu je odgovorio "da, veći od onog u tvojim gaćama" 71332804.png

Svaki korner covjek hvata na prstima.

Prva kardinalna greska od kad je kod nas.Nazalost u losem momentu ali mogla je i odbrana bolhe reagirati
Kriv za gol definitivno, ali i srece su imali da bas kad je Aguero sutao loptu zakaci Silva i ode u gol.

Ma njegov gol, nema se tu šta reći. Trebo je onu loptu poslati na Shed End, a ne tako mlako izbiti. Čak ona Aguerova poslije nije ni išla u okvir, da je nije Silva dirao bila bi vani.

jbg dešava se,a po mom mišljenju jako je dobar u tom segmentu,jedan od boljih golmana kad su u pitanju istrčavanja

dobro vlada svojim prostorom i potvrdio je to bezbroj puta

možemo sad analizirati i tražiti greške ali činjenica da je kod tog gola sve išlo nekim usranim tokom

prvo onaj nepostojeći aut,Matić koji je muljao neÅ¡to,jbem li ga Å¡ta joÅ¡,mogo je svako od njih bolje reagovati 

bilo pa proÅ¡lo,idemo dalje,cele utakmice smo pravili greÅ¡ke,kako kurtoa tako i ceo tim,zato ne želim sad da na njegova ledja pada ceo teret(iako to nije rekao) 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.