21. januar 2015.11 god. comment_199258 Ne znam jeste li primjetili, ali ko god da brani, on ili ÄŒech, lopta uvijek ide na desnu liniju na glavu Baneta koji u 98% sluÄajeva osvojio zraÄni duel i proslijedi loptu dalje Ali Ceh to bolje radi. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200219 Ja mislim da sam jedini koji vjeruje vise Kurtonji nego Cechu.Ne mogu grijesit duse i biti nezahvalan jer nam je Cechonja toliko dobrog donio,ali Kurtonja brani fenomenalno.Stvarno je steta sto jedan od ova dva golmana mora na klupu. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200224 FantastiÄan veÄeras.. Izabran je za igraÄa utakmice. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200230 Zamisli kakav golman. Zabetonirao je Cecha za klupu, a svi znamo sta je sve potrebno za to. Bravo mali, samo nastavi, imas najboljeg moguceg golmana pored sebe, s puno iskustva i znanja. Naslijedi ga! Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200321 Nakon ovog dvomeca sa Liverpoolom me definitivno kupio.Nisam bio za njega da bude prvi golman, jer sam mislio da je Cech jos uvijek bolji golman od njega, ali Kurta me na pravi nacin demantovao. Svaka cast momcino, dokazao si zbog cega Cech sjedi na klupi. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200329 Za predstavu protiv Liverpoola imam samo rijeÄi hvale. Svaka Äast. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200400 Slazem se ja da ce on bit najbolji golman u narednih 15 godina, ali se ne slazem da je on Ceha zabetoniro za klupu svojim odlicnim partijama,vec pritiskom na upravu da nece bit drugi golman nikom u klubu. Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200626 http://bleacherreport.com/articles/2347019-thibaut-courtois-askcourtois-session-is-predictably-trolled-by-everyone? Mater im jebem... Hajd ovo za De Geu i Chelsea Å¡to su podjebavali, al' kad su poÄeli o izgledu... Dabogda im se rodila djeca bez nosa jebem im najmilije. Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200629 Bolesnici. Mogu da mu glade jaja puna nutelle a Chelseau da se dive... Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200642 http://bleacherreport.com/articles/2347019-thibaut-courtois-askcourtois-session-is-predictably-trolled-by-everyone? Mater im jebem... Hajd ovo za De Geu i Chelsea Å¡to su podjebavali, al' kad su poÄeli o izgledu... Dabogda im se rodila djeca bez nosa jebem im najmilije. Može u stilu Ibrahimovića, navodno, kada mu je neki pajser rekao da ima veliki nos, on mu je odgovorio "da, veći od onog u tvojim gaćama" Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200966 Prva kardinalna greska od kad je kod nas.Nazalost u losem momentu ali mogla je i odbrana bolhe reagirati Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200978 Nije mogla odbrana bolje, realno kriv je lik za gol al jbg šta je tu je Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200988 Kriv za gol definitivno, ali i srece su imali da bas kad je Aguero sutao loptu zakaci Silva i ode u gol. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_201050 Kakvo amatersko istrÄavanje (i ispucavanje?)... I da lopta ode do jebenog Aguera, koji je onako kratak ni jednom iz pet pokuÅ¡aja na treningu ne bi onako zahvatio... Al' eto, sudbina jbg, moralo je tako biti. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_201051 Ma njegov gol, nema se tu šta reći. Trebo je onu loptu poslati na Shed End, a ne tako mlako izbiti. Čak ona Aguerova poslije nije ni išla u okvir, da je nije Silva dirao bila bi vani. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_201056 jbg deÅ¡ava se,a po mom miÅ¡ljenju jako je dobar u tom segmentu,jedan od boljih golmana kad su u pitanju istrÄavanja dobro vlada svojim prostorom i potvrdio je to bezbroj puta možemo sad analizirati i tražiti greÅ¡ke ali Äinjenica da je kod tog gola sve iÅ¡lo nekim usranim tokom prvo onaj nepostojeći aut,Matić koji je muljao neÅ¡to,jbem li ga Å¡ta joÅ¡,mogo je svako od njih bolje reagovati bilo pa proÅ¡lo,idemo dalje,cele utakmice smo pravili greÅ¡ke,kako kurtoa tako i ceo tim,zato ne želim sad da na njegova ledja pada ceo teret(iako to nije rekao) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.