Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Bas me zanima sta ostali clanovi foruma misle o nasem Thibi...meni ulijeva poprilicno veliku sigurnost kada je nasa mreza u pitanju.Pozitivno sam iznenadjen iako je vazio za velikog talenta.Ipak tesko je zamjeniti naseg Cecha a on je to uradio veoma dobro.

A pazi, sve golove koje je primio je bilo gotovo nemoguće obraniti... Ali imao je on sjajnih obrana, protiv Uniteda kada je skinio RVP 1 na 1, protiv Evertona, itd.. Ali vidi, De Gea ima promaju od obrane i po njemu više pucaju, za razliku od Thibauta, nema on baš ni prilike napraviti parade

Po meni Thibaut nije kriv ni za jedan gol ove godine.Jedino sto nevalja je vjerovatno njegova komunikacija sa odbranom sto je Cech perfektno radio ali popravit ce se to vremenom

Najodgovornija pozicija jeste golman . Nebitno koliko toga dobroga uradiš u sezoni ili utakmici ljudi će te okriviti za onaj jedan go , jednu grešku koju si napravio .

Nije on greske pravio al bogami nije ni ono sto se ocekuje od njega. Vadio nemoguce. Brani sto treba da se brani, al to nije dovoljno za klub kao chelsea. Chelseau treba golman koji ce vaditi nemoguce. Ne svaku tekmu al s vremenom na vrijeme da bude takvih odbrana.

De Gea je trenutno bolji golman od njega, U boljoj formi.

A jebaj ga, istina je da je dosada branio uglavnom samo ono što se treba braniti.

A skinuo je i zicera nebrojeno Protiv Leicestera protiv Evertona protiv Uniteda i dalje Cech nebi nista bolje uradio samo sto mi Petra previse volimo
  • 2 sedmice kasnije...

Svaka tebi čast majstore, šta si vadio, čudo jedno.. I onda se neki pitaju zašto je Petr na klupi

Ako je tacan podatak, Cech nije primio gol u PL zadnjih 10 sati, a taj gol koji je primio je bio autogol, a 12 sati je proteklo od kada je primio gol od nekog igraca.  

Ali svaka mu cast za danas.

Ne znam jeste li primjetili, ali ko god da brani, on ili Čech, lopta uvijek ide na desnu liniju na glavu Baneta koji u 98% slučajeva osvojio zračni duel i proslijedi loptu dalje

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.