12. novembar 2013.12 god. comment_150814 Koliki god da je on talent i koliko god bio dobar on bio, za mene ispred Čecha nije. Ako se mora birat između perspektivnog igrača i legende kluba, moj izbor je legenda kluba. Nije on vise samo perspektivan, on jedan od najboljih plus jos ima da se razvija, nikako ga ne smijemo izgubiti! Prijavi
13. novembar 2013.12 god. comment_150866 ne znam u cemu je problem s Cechom, Tiba je dobar golman, ali Cech je pun iskustva, za mene 30te su najbolje godine za golmana koliko nas je samo Cech puta spasio, pa sama odbrana prosle sezone kad je skinuo Cicharitu cist pogodak, on je i sam rekao da je uspio odbraniti zbog iskustva vala ne znam sta smeta Courtouisu da bude na posudbi i dalje u Atletiku, kako god okrenes, igra, sto je bitno Prijavi
13. novembar 2013.12 god. comment_150871 Ali ako bude trazio da igra u Chelseaju da bi produzio ugovor? Sta onda? Prijavi
13. novembar 2013.12 god. comment_150872 Koliki god da je on talent i koliko god bio dobar on bio, za mene ispred Čecha nije. Ako se mora birat između perspektivnog igrača i legende kluba, moj izbor je legenda kluba. Ok, onda da npr. u napad stave Hasselbainka ili Gudjohnsena umesto trenutnih napadača (i Lukakua), a umesto Edena neka igra Zola. A ni novi vezni igrači nisu potrebni, samo vrati Di Mattea i Makelelea. Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151183 jedino rešenje koje ja vidim u ovoj situaciji je to da se njemu ponudi produženje ugovora i to uz neku masnu platu s tim da bi to palo na teret čelzija da je stasao da igra za čelzi jeste ali čeh još uvek nije rekao poslednju reč u čelziju to bi bilo najbolje rešenje za sve strane,svi dobijaju a niko ne gubi Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151195 Ok, onda da npr. u napad stave Hasselbainka ili Gudjohnsena umesto trenutnih napadača (i Lukakua), a umesto Edena neka igra Zola. A ni novi vezni igrači nisu potrebni, samo vrati Di Mattea i Makelelea. Igi To bi mogao da kazes da Cech ima 40 godina,a nema,tako da nemojte da mesamo babe i zabe. Ove je zeznuta situacija po Chelsea. U najgorem slucaju gubimo jednog,a u najboljem ostaju kod nas 2 golmana koja su u TOP 5 ili TOP 3 kod nas. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151306 Moraš misliti na budućnost, a ja sam uvek fokusiran na nju. Ako je Čeh golman za još 5 godina, Kurta je za 15. Teško da će se u bližoj budućnosti pojaviti takav talenat i klub treba da ga sačuva. Čeh je osvojio sve što se može osvojiti sa klubom i može da kulira. Ukoliko i dalje bude želeo redovno da brani, otići će. Ukoliko voli klub, hoće da svira bubnjeve, uzima finu lovu i s vremena na vreme odradi posao, ostaće. Prosto. :D Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151307 Vi neki razmišljate kao da igrate igrice i sve je super lako, nema emocija. Čech odlično brani, među najboljim golmanima svijeta je, a vi bi ga se samo tako odrekli? I tako olako zaboravljate koliko je taj čovjek dao za klub. Sjednite, pet. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151333 O kakvim emocijama se ovde radi? Drogbi nisu hteli da produže ugovor nakon što je doneo LŠ. Cele prošle sezone je bilo natezanja oko Lamparda i njegovog ugovora. Da ne pominjem druge klubove, tipa Juve što je pustio Del Pijera ili kad je Real oterao Raula. Naravno da ga se ne bih odrekao, ali se ne pitam(o). Treba doneti najbolju odluku u skladu sa mogućnostima i željama. Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151336 O kakvim emocijama se ovde radi? Drogbi nisu hteli da produže ugovor nakon što je doneo LŠ. Cele prošle sezone je bilo natezanja oko Lamparda i njegovog ugovora. Da ne pominjem druge klubove, tipa Juve što je pustio Del Pijera ili kad je Real oterao Raula. Naravno da ga se ne bih odrekao, ali se ne pitam(o). Treba doneti najbolju odluku u skladu sa mogućnostima i željama. Govorim o navijačima, ne upravi, to su dvije različite stvari. Da neki tako hladnokrvno razgovaraju o odbacivanju legende, meni je to nepojmljivo. On nam je najbolji golman svih vremena, bezbroj puta nas je spasio, još uvijek je ponajbolji golman svijeta, a neki pričaju o njegovom odlasku kao da se radi o Benayounu. Prijavi
22. novembar 2013.12 god. comment_151472 Mourinho: "It’s an easy situation for us. What we’d like? Courtois knows, his family knows, his agent knows. They know what we’d like" Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151639 Večeras fenomenalan. Sve je skidao. 7-0 je dobio njegov klub. Klin šit. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151957 Katastrofalna greška večeras, pomalo i smiješno :D http://www.youtube.com/watch?v=B9LvtAr9cn8#t=10 Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152838 In a short time, I will discuss my future with Chelsea and I want to know their plans. After those discussions, I will decide what will be the best option for me. Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152869 čujem sad nešto da su mu ponudili novi ugovor,do juna 2019 Prijavi
6. decembar 2013.12 god. comment_153091 Ne vrijedi mu nuditi novi ugovor ako on nece dobit jamstvo da ce biti prvi izbor u Chelseaju iduce sezone. Odluka ce ici na njegovu ili Cechovu stetu, pitanje je samo koga su se ljudi u klubu spremni odreci, buduceg ili sadasnjeg najboljeg golmana svijeta. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153282 Ne brini se Kurto napravice ce Cech tebi mesta u timu :) :D Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153315 ha ha ha. Pa kako Bane igra zadnjih utakmica on bi vec u januaru trebao nekome napraviti mjesto.. Prijavi
8. decembar 2013.12 god. comment_153356 ha ha ha. Pa kako Bane igra zadnjih utakmica on bi vec u januaru trebao nekome napraviti mjesto.. Kako to igra Bane? Prijavi
9. decembar 2013.12 god. comment_153498 İspada iz igre. U napadu je los. Umoran je, treba mu pauza da se psihicki odmori. Nije na nivou, nije vise jedan od boljih igraca u timu kao sto je bio prva dva mjeseca. Dovoljno je da se osvrnes na posljednje utakmice. Takodjer Cahill koji je zadnju utakmicu ispadao kao dijete. Vara se Whisper ako misli da Baneta nema ko zamijeniti. Tu je Azpi. Jasno nam je da je dobar i zahvalan igrac. Prijavi
9. decembar 2013.12 god. comment_153595 İspada iz igre. U napadu je los. Umoran je, treba mu pauza da se psihicki odmori. Nije na nivou, nije vise jedan od boljih igraca u timu kao sto je bio prva dva mjeseca. Dovoljno je da se osvrnes na posljednje utakmice. Takodjer Cahill koji je zadnju utakmicu ispadao kao dijete. Vara se Whisper ako misli da Baneta nema ko zamijeniti. Tu je Azpi. Jasno nam je da je dobar i zahvalan igrac. Kljucna rec,kao sto je i Cahil umoran,mora se ubacivati Luiz pomalo,a ako se nekih igraca resavamo zbog 3 losije utakmice,onda ne znam sta da vam kazem... AZpi je isto zadnju ispadao kao malo dete,Walter ga je izvozao kao ringispil,tako da to ne pije vodu o sigurnosti ;) nije ovde rec samo o BAnetu i Cahillu,nego i o Cechu npr,koji igra godinama na najvecem nivou,zbog 3 losije utakmice da se oprasta od njega je smesno,a i zalosno... Neki igraju konstantnoo bez odmora, a to je Mourinhnova krivica (Cech,Ivanovic,Cahil,Terry,Lampard,Ramires) kako da budu uvek svezi? Zbog cega imamo debelu klupu kada je ne koristimo? Prijavi
30. decembar 2013.12 god. comment_156035 http://www.sportske.net/vest/top-lista/ono-kad-gosa-zacara-mrezu-160473.html Prijavi
8. januar 2014.12 god. comment_156847 Jel ko gledao Valencia - Atl. Mardid? Završilo 1:1, ali kažu da je Kurton branio ko životinja. Prijavi
8. januar 2014.12 god. comment_156851 Jel ko gledao Valencia - Atl. Mardid? Završilo 1:1, ali kažu da je Kurton branio ko životinja. Jesam ja, prejak :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.