Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

• 2 sedmice kasnije...

Atletico president Enrique Cerezo claims #CFC want around £20m for Courtois: "We are interested but that price is too much for a keeper."

A da ga poduvaju malo?

20 miliona previše za najboljeg mladog golmana koji je u tom klubu već oborio mnoge rekorde? Inače mu je trenutna vrednost prema TM-u 25 miliona (evra) što je nešto više od cene koju klub navodno traži.

• 2 sedmice kasnije...

Ako ga prodaju za 20 miliona onda su debili pravi, pa to je haman djabe a još veća glupost najboljeg mladog golmana prodat

Slažem se. Njegova prodaja bi bila još možda i veći debilizam od prodaje Mate.

Inače, evo upravo je obranio kazneni udarac Rayu u 12. minuti... 

Courtois: "It’s possible that Mourinho wants me to return to compete with Cech. I'm not afraid of that, I want to be number 1."

• 3 sedmice kasnije...

Još uvijek se nadam njegovom prelasku u Barcelonu nakon što nas veliki Valdes napusti na ljeto.

Thibaut je najbolji mladi vratar na svijetu. U Barci će se afirmirati u najboljeg svjetskog golmana uz Neuera.

A i Mourinho izgleda ne računa na njega. Niti se Belgijcu napušta Španjolska, a dolazak u Barcu bi svakako bio ostvarenje sna. Mene zanima kojeg mladog golmana vi imate trenutno u klubu i mislite li da bi taj mogao nasljediti Cecha?

Još uvijek se nadam njegovom prelasku u Barcelonu nakon što nas veliki Valdes napusti na ljeto.

Thibaut je najbolji mladi vratar na svijetu. U Barci će se afirmirati u najboljeg svjetskog golmana uz Neuera.

A i Mourinho izgleda ne računa na njega. Niti se Belgijcu napušta Španjolska, a dolazak u Barcu bi svakako bio ostvarenje sna. Mene zanima kojeg mladog golmana vi imate trenutno u klubu i mislite li da bi taj mogao nasljediti Cecha?

Delač sledeće sezone uleće umjesto Cecha !

Delač sledeće sezone uleće umjesto Cecha !

Teško da on ima kvalitete čim igra u Vojvodini. Teška srca to kažem iako je Hrvat. Da je kvalitetan igrao bi sigurno u nekoj od liga petice. Mora biti još netko u opticaju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.