Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

On je najbolji mladi golman svijeta postao tek u Atleticu, tako da su i oni nama uslugu napravili kao i mi njima.
Meni je bitnije da on lijepo napreduje i redovito brani, nego da dobijemo par milijuna, nije da nemamo para.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Stvarno me zanima kako ce se dogoditi zamjena Kurto-Cech.

Cech ima "tek" 31 godinu. Van der sar branio do 39-40 cini mi se i to odlicno branio.

Sta vi ocekujete ?

Ja msm da ce njega mou vratiti u Chelsea slj sezonu i mijenjat ga sa cechom. Ako bude bolje branio mislim da ce tu biti kraj cechu. Ako bude losije branio to me jos vise brine.

Cech ima "tek" 31 godinu. Van der sar branio do 39-40 cini mi se i to odlicno branio.

Sta vi ocekujete ?

Ja msm da ce njega mou vratiti u Chelsea slj sezonu i mijenjat ga sa cechom. Ako bude bolje branio mislim da ce tu biti kraj cechu. Ako bude losije branio to me jos vise brine.

Moj stari je inače dobar prognozer, a on kaže da Cecha očekuje pad već ove, a pogotovo one tamo sezone.

Ja nisam tako siguran, mislim da ga jedino neka teža, hronična povreda može spriječiti da ostane na ovom nivou. A ako se to ne dogodi, onda ne vidim razloga za promjenu. Neka Cecha vala do 48. kod nas, samo nek nastavi ovako.

Moram ti reci da i ja imam neki osjecaj da ce Cech polako opadati, tj biti slabiji. Al to je osjecaj i ne znaci nista.

Meni bi bilo najgore kad bi mi prodali nekome Kurtu.

Poselami starog xD

Ne brini se za to, Begović će naredne sezone biti na prodaju u Stokeu. To ako mi odlučimo uzeti lovu na Belgijancu. A Asmir nije nimalo slabiji od njega, naprotiv.

Ne brini se za to, Begović će naredne sezone biti na prodaju u Stokeu. To ako mi odlučimo uzeti lovu na Belgijancu. A Asmir nije nimalo slabiji od njega, naprotiv.

Wajz, preterujes malo, ovaj put ;)

Sta vi ocekujete ?

Secam se kako je to u Manchester Cityu uradjeno. Branio Given svaku tekmu i povredi se on i zameni ga Hart na 2 utakmice i na kraju ostao na golu, a steta Given odlican golman

• 1 mjesec kasnije...

Nije Lama sigurno ispred njega ali i lama se popravio a i tek treba da vidmo "malog" kako brani u LŠ,biće to još jedan veliki korak za njega.

pusti ti goal.com,činjenica da Kurta piše istoriju ,oborio je sve rekorde kako u atletiku tako i u španiji,dobio silne nagrade i ne može niko da mu pljune pod prozor sad

inače on sam prošlu sezonu ocenio je sa ocenom 9.5 i želja mu je da sledeća bude sa prolaznom ocenom 10

Sto kaze Chiba ceka ga LS tek. Ako i tamo pokaze kvalitet, kao i do sad, treba mu sledece sezone dati plavi dres s brojem 1. Cech je nasa legenda, ali ni on, a ni Casillas, Neuer, Bufon i ostali nisu bili ni blizu tako dobri u tim godinama kao Kurta sad ;)

Sto kaze Chiba ceka ga LS tek. Ako i tamo pokaze kvalitet, kao i do sad, treba mu sledece sezone dati plavi dres s brojem 1

Ja ne pamtim da su kod nas golmani ikad imali plave dresove. Možda žuti, beli, narandžasti, ali plavi nikako.

Ja ne pamtim da su kod nas golmani ikad imali plave dresove. Možda žuti, beli, narandžasti, ali plavi nikako.

To sto si ti bukvalista, to je vec druga prica ;)

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Rekao sam na temi o Čechu. Po meni treći najbolji golman svijeta iza Čecha i Neuera. A bit će najbolji za 4 godine. Upamtite to. E sad Čech je fenomenalan, može sigurno odigrati na vrhunskoj razini još bar 3 godine. Tako da bit će malo škakljivo na kraju sezone šta s Kurtom uraditi. Pošto su ugovori i sportsko pravo općenito dosta vještački, fleksibilni i prilagodljivi mislim da bi Chelsea mogao sklepati nešto što nitko do sada nije uradio. A to je nekakav ugovor koji će Kurtu prepustit Atelticu na 3 godine, s obavezom povratka u CFC. Sigurno da će to odgovarati i Atleticu, a i Plavcima. Ili ga prodati njima, s tim da Chelsea ima pravo provootkupa po toj i toj cijeni. Ali nikako ga se odreći skroz! On je naša budućnost.

Tiba je pre par meseci reko da ga je Murinjo hteo vec ove sezone vratiti u CFC, ali su se na kraju dogovorili da ce ostati jos godinu u AM, a mi smo doveli Schwarzera koji je potpisao jednogodisnji ugovor.

Tako da ce Tibo vec sledece sezone biti u CFC-u, e sad da'l ce braniti ili biti na klupi to ne znam.

Ima do toga još puno, još čitava godina dana ali ako Cech i tada isto bude branio kao sad nema jebene šanse da ga skine s gola. Samo povredom nekom, ne daj Bože.

El Mundo: Barcelona vidi Courtoisa kao idealnu zamjenu za Victora Valdesa, koji odlazi na kraju ove sezone.

Ako se ovo ostvari (da Kurta pređe u Barcu) ne bi nas to trebalo čuditi niti iznenaditi.

Cech prozivljava drugu mladost kako to obicno i biva sa golmanima u ranim 30 im, dok Cuortois koji je vec izrastao vrhunskog golmana smatra da je dovoljno dobar odnosno pretendira na mjesto na golu sto bi moglo stvoriti problem u blizoj buducnosti.

Necemo se odreci legende Cecha narocito zato sto brani ponovo u nevjerovatnoj formi isto tako se nadam da se necemo rijesiti vjerovatno najboljeg mladog golmana u Evropi ali njegovo eventualno nezadovoljstvo sjedanjem na klupi bi ga moglo dovesti do upraznjenog mjesta u Barseloni, nazalost.

Uglavnom, bice napeto naredne sezone. Mozda  bilo bi bolje da se Tibo pojavio 2 godine kasnije. ;)

Neki muku muce sa golmanima,a mi imamo jos teze muke,kako sacuvati 2 golmana koji su u TOP 5 na svetu. Glavobolja...

• 4 sedmice kasnije...

Nije imao baš previše posla protiv Reala,

Fantastična obrana Morati sad pred kraj utakmice.

Išao se malo zajebavati sad pred kraj i skoro mu Bale uzeo loptu. I ne znam dal je simulirao da ga je Bale lupio, ali ako je, onda je to stvarno ciganski potez.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.