23. juni 2013.13 god. comment_131021 On je najbolji mladi golman svijeta postao tek u Atleticu, tako da su i oni nama uslugu napravili kao i mi njima. Meni je bitnije da on lijepo napreduje i redovito brani, nego da dobijemo par milijuna, nije da nemamo para. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_131074 Stvarno me zanima kako ce se dogoditi zamjena Kurto-Cech. Cech ima "tek" 31 godinu. Van der sar branio do 39-40 cini mi se i to odlicno branio. Sta vi ocekujete ? Ja msm da ce njega mou vratiti u Chelsea slj sezonu i mijenjat ga sa cechom. Ako bude bolje branio mislim da ce tu biti kraj cechu. Ako bude losije branio to me jos vise brine. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_131078 Stvarno me zanima kako ce se dogoditi zamjena Kurto-Cech. Cech ima "tek" 31 godinu. Van der sar branio do 39-40 cini mi se i to odlicno branio. Sta vi ocekujete ? Ja msm da ce njega mou vratiti u Chelsea slj sezonu i mijenjat ga sa cechom. Ako bude bolje branio mislim da ce tu biti kraj cechu. Ako bude losije branio to me jos vise brine. Moj stari je inače dobar prognozer, a on kaže da Cecha očekuje pad već ove, a pogotovo one tamo sezone. Ja nisam tako siguran, mislim da ga jedino neka teža, hronična povreda može spriječiti da ostane na ovom nivou. A ako se to ne dogodi, onda ne vidim razloga za promjenu. Neka Cecha vala do 48. kod nas, samo nek nastavi ovako. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_131080 Moram ti reci da i ja imam neki osjecaj da ce Cech polako opadati, tj biti slabiji. Al to je osjecaj i ne znaci nista. Meni bi bilo najgore kad bi mi prodali nekome Kurtu. Poselami starog xD Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_131081 Ne brini se za to, Begović će naredne sezone biti na prodaju u Stokeu. To ako mi odlučimo uzeti lovu na Belgijancu. A Asmir nije nimalo slabiji od njega, naprotiv. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_131088 Ne brini se za to, Begović će naredne sezone biti na prodaju u Stokeu. To ako mi odlučimo uzeti lovu na Belgijancu. A Asmir nije nimalo slabiji od njega, naprotiv. Wajz, preterujes malo, ovaj put ;) Prijavi
24. juni 2013.13 god. comment_131127 Stvarno me zanima kako ce se dogoditi zamjena Kurto-Cech. Cech ima "tek" 31 godinu. Van der sar branio do 39-40 cini mi se i to odlicno branio. Sta vi ocekujete ? Ja msm da ce njega mou vratiti u Chelsea slj sezonu i mijenjat ga sa cechom. Ako bude bolje branio mislim da ce tu biti kraj cechu. Ako bude losije branio to me jos vise brine. Secam se kako je to u Manchester Cityu uradjeno. Branio Given svaku tekmu i povredi se on i zameni ga Hart na 2 utakmice i na kraju ostao na golu, a steta Given odlican golman Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136762 u goal.com izboru za top 50 fudbalera, Courtois se nasao na 28. mjestu :-bd Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136780 u goal.com izboru za top 50 fudbalera, Courtois se nasao na 28. mjestu :-bd Ako je ona lama iz ManU ispred njega poserem im se svi usta... Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136790 Nije Lama sigurno ispred njega ali i lama se popravio a i tek treba da vidmo "malog" kako brani u LŠ,biće to još jedan veliki korak za njega. pusti ti goal.com,činjenica da Kurta piše istoriju ,oborio je sve rekorde kako u atletiku tako i u španiji,dobio silne nagrade i ne može niko da mu pljune pod prozor sad inače on sam prošlu sezonu ocenio je sa ocenom 9.5 i želja mu je da sledeća bude sa prolaznom ocenom 10 Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136806 Sto kaze Chiba ceka ga LS tek. Ako i tamo pokaze kvalitet, kao i do sad, treba mu sledece sezone dati plavi dres s brojem 1. Cech je nasa legenda, ali ni on, a ni Casillas, Neuer, Bufon i ostali nisu bili ni blizu tako dobri u tim godinama kao Kurta sad ;) Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136808 Sto kaze Chiba ceka ga LS tek. Ako i tamo pokaze kvalitet, kao i do sad, treba mu sledece sezone dati plavi dres s brojem 1 Ja ne pamtim da su kod nas golmani ikad imali plave dresove. Možda žuti, beli, narandžasti, ali plavi nikako. Prijavi
31. juli 2013.13 god. comment_136809 Ja ne pamtim da su kod nas golmani ikad imali plave dresove. Možda žuti, beli, narandžasti, ali plavi nikako. To sto si ti bukvalista, to je vec druga prica ;) Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139129 Thibaut Courtois Goodluck to @chelseafc today and in all the season! Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142483 Kakav golman ^:)^ http://www.youtube.com/watch?v=O6YGBtLjZT0&feature=player_embedded Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142535 Rekao sam na temi o Čechu. Po meni treći najbolji golman svijeta iza Čecha i Neuera. A bit će najbolji za 4 godine. Upamtite to. E sad Čech je fenomenalan, može sigurno odigrati na vrhunskoj razini još bar 3 godine. Tako da bit će malo škakljivo na kraju sezone šta s Kurtom uraditi. Pošto su ugovori i sportsko pravo općenito dosta vještački, fleksibilni i prilagodljivi mislim da bi Chelsea mogao sklepati nešto što nitko do sada nije uradio. A to je nekakav ugovor koji će Kurtu prepustit Atelticu na 3 godine, s obavezom povratka u CFC. Sigurno da će to odgovarati i Atleticu, a i Plavcima. Ili ga prodati njima, s tim da Chelsea ima pravo provootkupa po toj i toj cijeni. Ali nikako ga se odreći skroz! On je naša budućnost. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142632 Tiba je pre par meseci reko da ga je Murinjo hteo vec ove sezone vratiti u CFC, ali su se na kraju dogovorili da ce ostati jos godinu u AM, a mi smo doveli Schwarzera koji je potpisao jednogodisnji ugovor. Tako da ce Tibo vec sledece sezone biti u CFC-u, e sad da'l ce braniti ili biti na klupi to ne znam. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142673 Strasna odbrana protiv Sosiedada, skinuo zicer s pet metara... Kod gola koji je primio nije mogao nista. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143369 Vraca se sledece sezone. Predstoji mu velika borba za mesto 'prvog' golmana sa Cechom. Prijavi
6. septembar 2013.13 god. comment_143374 Ima do toga još puno, još čitava godina dana ali ako Cech i tada isto bude branio kao sad nema jebene šanse da ga skine s gola. Samo povredom nekom, ne daj Bože. Prijavi
6. septembar 2013.13 god. comment_143375 El Mundo: Barcelona vidi Courtoisa kao idealnu zamjenu za Victora Valdesa, koji odlazi na kraju ove sezone. Ako se ovo ostvari (da Kurta pređe u Barcu) ne bi nas to trebalo čuditi niti iznenaditi. Prijavi
6. septembar 2013.13 god. comment_143376 Cech prozivljava drugu mladost kako to obicno i biva sa golmanima u ranim 30 im, dok Cuortois koji je vec izrastao vrhunskog golmana smatra da je dovoljno dobar odnosno pretendira na mjesto na golu sto bi moglo stvoriti problem u blizoj buducnosti. Necemo se odreci legende Cecha narocito zato sto brani ponovo u nevjerovatnoj formi isto tako se nadam da se necemo rijesiti vjerovatno najboljeg mladog golmana u Evropi ali njegovo eventualno nezadovoljstvo sjedanjem na klupi bi ga moglo dovesti do upraznjenog mjesta u Barseloni, nazalost. Uglavnom, bice napeto naredne sezone. Mozda bilo bi bolje da se Tibo pojavio 2 godine kasnije. ;) Prijavi
6. septembar 2013.13 god. comment_143386 Neki muku muce sa golmanima,a mi imamo jos teze muke,kako sacuvati 2 golmana koji su u TOP 5 na svetu. Glavobolja... Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_146003 Nije imao baš previše posla protiv Reala, Fantastična obrana Morati sad pred kraj utakmice. Išao se malo zajebavati sad pred kraj i skoro mu Bale uzeo loptu. I ne znam dal je simulirao da ga je Bale lupio, ali ako je, onda je to stvarno ciganski potez. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.