Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Čovek se zajeba(va)o na kraju, ispala mu je lopta pa je ono odglumio kako bi sudija svirao faul (da ne prime gol, Bejl mu je uzeo)... Na kraju se sve dobro završilo.

ja koliko znam,zbog one povrede glave ceh ne moze da brani kao ostali golmani do 37,38 godine.videcete da ce sledece sezone tibo biti prvi golman

• 2 sedmice kasnije...

Pa ne pita se tu samo Mourinho. Pita se i Courtois. Ja ne znam koliko je Courtois spreman čekati da bude prvotimac Chelseaja. Niko od vas ne zna kakvi su njegovi planovi. Koliko će još Cech braniti? On je u najboljim golmanskim godinama i sigurno može još puno dati Chelseaju. Valdes najvjerovatnije napušta Barcu nakon ove sezone. Izjavio je da neće produžiti ugovor jer želi da se okuša u drugoj ligi. Ovo je po meni vrlo realno i nemojte se čuditi ako predje. Stavite se na njegovo mjesto. Barca je bolji klub od Chelseaja - sa finansijske strane ne, ali sa igračke da. S Messijem, Iniestom i Neymarom ima veće šanse da osvoji Lp. Poziv Barce se ne dobija svaki dan. U Barci bi već sljedeće sezone mogao biti standardan golman (ne bi imao nikakvu konkurenciju), dok bi u Chelseaju morao čekati još malo. Ja se ne bi sekunde dvoumio da sam na njegovom mjestu. Ne vjerujem da će se Chelsea tako lako odreći ovog golmana, ali kao što sam već rekao, ne pitaju se samo Mourinho i Chelsea.

Ma sljedece sezone dolazi on da se bori za mjesto golmana.. dosao bi on i ove al nije htio riskirati zbog SP-a. Sljedecu godinu moze rizikovat, kako je i rekao.. :)

Sent from my HTC One V using Tapatalk now Free

kako može da dodje da se bori za mesto golmana,stvarno vas ne razumem,il jedan brani il drugi,nema treće,a čehu je tek 31,jedino ako se neznam šta desi sa njegovom glavom pa da ga neko izbaci sa gol linije

to su priče za malu decu,isto kao za de brujna,igraće on,igraće kurac

Ja mislim da se ne bi trebali igrati s ovim, nego da bi vec sljedece sezone trebali ovog dečka povući s posudbe i dati mu šansu u omjeru 60 na prema 40 posto utakmica sa Čechom u korist Kurte. Jbg.

Boli me kita za ovim likom, nikad mi nešto nije bio pretjerano drag, ne vidim u njemu žara, tog Chelseajevskog duha i srca. Čini mi se kao beskičmenjak.

Ipak, dobar je golman sigurno. Vidjećemo šta će ispasti od svega.

Boli me kita za ovim likom, nikad mi nešto nije bio pretjerano drag, ne vidim u njemu žara, tog Chelseajevskog duha i srca. Čini mi se kao beskičmenjak.

Bravo mjstore, bravo legendo.... 

Sacuvaj me Boze #-o

To je moje mišljenje, valjda imam pravo na njega.

Jednostavno, ne vidim u njemu ONO NEŠTO što vidim recimo u Lukakuu, Piazonu, Joshu ili Ryanu prije.

Beli si najpametniji na forumu što se izjava tiče, al ovo je nešto najgluplje što sam pričitao. Oprosti ali tako je. Čuj žar. Nisu ovo Gospodari prstenova, ovo je stvarni svijet. Ja u ovom čovjeku vidim najboljeg golmana svijeta.

To je moje mišljenje, valjda imam pravo na njega.

Jednostavno, ne vidim u njemu ONO NEŠTO što vidim recimo u Lukakuu, Piazonu, Joshu ili Ryanu prije.

Svi pomenuti su nesto i odigrali za Chelsea. Nisi imao prilike da ga gledas u plavom dresu, a pricas takve nebuloze. 

Pa baš zato što nije.

Eto dao Bog da ja griješim i ovo bude najveći Čelzijevac od Terrya, ali čisto sumnjam. Vidim ljudima bi jako smetalo kad bi on otišao u Barcelonu i misle da se to neće desiti. Meni ne bi ni najmanje smetalo, čak da ode i postane najbolji golman na svijetu. Ako je to njegova želja, onda nam takvi ne trebaju.

writhing.gif

Vidimo pored golmanskih kvaliteta i još jedan razlog zašto ga traži Barcelona.

Da, Didi je znao pasti nekad, ali su ga znali i tući samo tako. 

To prvo, drugo ovaj klinjo balavi mora joÅ¡ pure jesti da može nekad pasti kao Å¡to je to veliki Tito mogao. 

Treće, smiješno mi porediti ovaj pad Drogbe sa previjanjem Courtoisa. Pa mali se prevrće ko da mu vrše operaciju slijepog crijeva na suho.

Sve to stoji Wisey, ali te priče - nije on pravi Chelseajevac - i tako to, to ne stoji. Pa tko je pravi CFC-ovac u klubu. Terry i Lampard, za ostale uopće nisam siguran. Svi su oni veliki profesionalci koji igraju za ogromne novce. Nije ni Neuer veliki Bayernovac - čovjek je Schalkeovac - pa eto dobro je došao Bayernu, čak šta više puno puno im znači. Ja ne bih voli da Kurtu izgubimo. Nadam se da se vraća iduće sezone. Sad on tebi može biti drag na nekoj osobnoj bazi, možda ga pojavom ne gotiviš. Ali tek tako smatrati da se njega treba odreći je glupo. Bez ikakve osnove.

Žar? Na prstima jedne ruke možeš nabrojati igrace koji su tu zbog Chelsea i navijača.

Ostali su zbog popularnosti, novca, slave.

A i kako će Kurto imati žara kad nije ni obukao dres kluba za koji je potpisao??

Da sam na njegovom mjesto i da me Barca trazi kao sto se pise, postavio bih ultimatum Chelseau, ili me postavite kao prvog golmana ili odlazim u Barcu!

Zelja svakog igraca je da zaigra za jak tim a ne da bude necija sjena i da ga setaju po posudbama.

Ponuda Barce se ne odbija jer momak shvata da u Chelsiju jos uvijek postoji bolji od njega..

Nazalost realna opcija je da cemo ga izgubiti. Realnija od toga da ce i dalje biti nas.
I nije mi drago zbog toga, nimalo. Momak je vec sada TOP 10 a ima jos puno mjesta za napredak tako da bi bila prava steta da ga izgubimo...

Sve to stoji Wisey, ali te priče - nije on pravi Chelseajevac - i tako to, to ne stoji. Pa tko je pravi CFC-ovac u klubu. Terry i Lampard, za ostale uopće nisam siguran. Svi su oni veliki profesionalci koji igraju za ogromne novce. Nije ni Neuer veliki Bayernovac - čovjek je Schalkeovac - pa eto dobro je došao Bayernu, čak šta više puno puno im znači. Ja ne bih voli da Kurtu izgubimo. Nadam se da se vraća iduće sezone. Sad on tebi može biti drag na nekoj osobnoj bazi, možda ga pojavom ne gotiviš. Ali tek tako smatrati da se njega treba odreći je glupo. Bez ikakve osnove.

Čekaj, gdje sam rekao da ga se treba odreći ?

Rekao sam da me neće nešto posebno dirnuti ako ode za Barcelonu ili neki drugi klub.

Za Neuera ću samo reći, da je on pravi Schalkeovac nikad ne bi otišao u Bayern.

I treće, pored Lamparda, Terrya, Cecha, Colea i Ivanovića, imamo Ryana, Ramiza, Luiza, Matu, Oscara, Cahilla, Obija, Essiena, Lukakua, Piazona, Chalobaha, Josha, Akea, Blackmana, Kanea i mnoge druge, sve su to igrači koji na ovaj ili onaj način imaju nešto čelzijevsko u sebi.

Ne treba se uopće brinuti, čak štaviše postoji uvijek opcija dovođenja Begovića koji je klasa golman kad Cech stane. Ne bi izgubili ništa na kvaliteti u odnosu na Courtoisa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.