Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

a ovo

http://www.youtube.com/watch?v=U7IKMpcfT6g

Upravo sam Ceau htio da postavim taj video u citat.

Petr Cech je ove godine a i prosle mozda imao i najbolje sezone u svojoj karijeri. Imao je mnogo posla ali je odlicno branio i mnogo zasluga ide njemu za ove titule sto smo osvojili.

SJETIMO SE SAMO FINALA LIGE PRVAKA I PENALA. To ce biti dovoljno.

Sto se tice Kurtoe, ne smijemo ga izgubiti ni pod koju cijenu.

slazem se sa svima da je Courtois zaista fantastican golman ali nemozemo nikako reci da je bolji od Cecha,treba se sjetiti samo koliko je puta Cech spasio kad je ekipa igrala lose,u sezoni kod Ancelotia u Comunity Shieldu je odbranio dva penala,u finalu Fa Cupa protiv Portsmoutha je odbranio penal posle smo osvojili takmicenje,u utakmici protiv Fulhama u zadnjoj minuti je odbranio Dempseyu penal,u finalu lige prvaka je pravio cuda i branio nemoguce i sad mogu reci da je on najbolji golman kojeg je klub imao bez obzira branio Courtois ili ne,prije dvije sezone je proglasen za igraca godine a Anceloti je nakon proglasenja rekao"u svim klubovima kojim sam radio imao sam odlicne golmane ali za Cecha mogu samo reci dok je on na golu ja sam miran"bilo je situacija kad je Cech i grijesio ali je bilo vise oni gdje nas je spasavao,tako da neka Courtoisa na posudbama Cech brani izvanredno.

Cae nemoj ba za'ebavat :)

http://www.youtube.com/watch?v=h8xb58vB9vY

Neki će se složiti, neki ne, ali iako je jako mlad ovaj Kurta i iako je ÄŒech trenutno u top3 golmana svijeta, nije teÅ¡ko primjetiti da je Kurta u nekim segmentima igre već sada bolji od ÄŒecha ili  se bar nazire da će biti bolji. Ono Å¡to je obranio sa dva metra ne bi nijedan golman na svijetu - ni ÄŒech ni Buffon ni Casillas ni Neuer..

Ma kakve rotacije, mora se znati ko je prvi golman a ko rezerva. Sto se mene tice nek igra po posudbama jos 5 godina ako ce Cech nastaviti ovako braniti.

Bas zato mu i treba, nekad ce morati u Chelsea, pa ce opet stajati pred 19 streljackih vodova, mora nauciti igrati pod pritiskom, a ne ko u a.madridu da ima 2 odbrane po utakmici.

Jos kad bi se kvalitet odbrane Chelsea-ja i Watforda dao porediti... 

Dvije godine su se hranili na naš račun i otkako im je on golman počeli su i osvajati trofeje.

Za ove besplatne usluge bi nam morali jeftino prodati Falcaa ili vracamo Kurtu sa posudbe pa ga saljemo negdje drugo...

Jos kad bi se kvalitet odbrane Chelsea-ja i Watforda dao porediti... 

U tome je i fazon, imao bi mnoooogo više posla, pa nek se tamo kali. :D

Courtois je odličan, nema spora. Međutim, njušim potencijalni problem u situaciji s našim golmanima...

Naime, Cech je jučer napunio 31 godinu. Svi znamo koje su najbolje golmanske godine. E sad, pod pretpostavkom da Cech izbjegne ozljede i/ili eventualni neobjašnjivi pad forme, Courtois može komotno zaboraviti da će stati između vratnica Chelsejeva gola otprilike idućih 5 godina. Courtois ima još 3 godine dok mu ne istekne ugovor. S obzirom da mu se, po svemu sudeći, jako omililo u Atleticu, vrlo je izgledna opcija da će jednostavno odbiti potpisati novi ugovor (ako ga čak neki klub prije ne otkupi) i otići negdje gdje će biti prvi golman. U tom slučaju pušimo ko veliki.

Osim ako se odgovornima u klubu JAKO ne kocka pa otpiÅ¡u Cecha prije vremena, Å¡to bi bilo bogohulno.  :cech:

Veliki nam je ovo problem. Cech je zaduzio klub i brani vrhunski,a Courtois je mlad i vec je vrhunski golman, top 10 sigurno,top 5 vrlo verovatno. Nas problem je kako obojicu zadrzati....a to ce biti tesko kao sto Dino kaze. Odbaciti Cecha bilo bi sramotno,a odrecio se Courtoisa bilo bi ravno katastrofi. Zeznuta situacija,zeznuta.

I cech nije mogao gore godine imati. Sto nije il stariji il mladji par godina i bili bi na slatkim mukama. Ovako malo opasnije izgleda situacija.

nadam se da ce courtois imati strpljenja i znati kakvu velicinu treba da zamjeni.

“I signed with Chelsea, not just because it is a big club but also because of its commitment to young players,” Courtois says. “I want to be part of Chelsea history.”

“If the new manager says, ‘I want Courtois as my first choice’, that is how it will be,” he says. “But Petr Cech is a world-class goalkeeper who plays every game at such a high level.

Chelsea have always been very fair with me and they are also smart people and they know that I need to play. I don’t know where that will be but I do know I have proved myself in the two years I have been here [in Madrid].

Chelsea’s Belgians are in phone contact. He says: “If Lukaku scores a goal then I send him a message and if Hazard wins something then I congratulate him.

“I had to charge my phone as soon as I got off the pitch after the final, otherwise it was not going to make it through the night. It was some week with Chelsea winning the Europa League and then me getting a Spanish Cup-winner’s medal.”

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/courtois-believes-in-chelsea-youth-policy-8627933.html

neznam dal vam ovo daje odgovore na neka pitanja

Glupo ga je sada vaditi iz Atletica, jedan je od najzaslužnih što igraju LP sljedeće sezone, osvojio je čak 3 trofeja, navijači pokazuju da ga vole, još malo će mu pjesme pjevati..

a onda pročitam treba ga u watford :/ Tim koji još nije ni ušao u Premiership, a ako uđe biće favorit za ispadanje. Je li to ono što Kurti treba? On hoće sami vrh, osvajanje trofeja, igranje u ligi prvaka i sl.

ovo stvarno nije u redu,dve godine u atletiku,srušio je sve rekorde,ne može niko da me ubedi da je samo falkao zaslužan za njihove uspehe,trebao bi atletiko da nas ljubi u dupe za ove pozajmice,uslovio bi ih ja debelo sad ako bi ga pustili ponovo na pozajmicu,tri godine,to nema nigde

trebao bi atletiko da nas ljubi u dupe za ove pozajmice,uslovio bi ih ja debelo sad ako bi ga pustili ponovo na pozajmicu,tri godine,to nema nigde

20653202.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.