Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Courtois has just announced at a press conference in Belgium that he will continue at Atletico Madrid (on loan) for another season.

Krivo mi sto je opet u atleticu, pa dzaba su dobili golmana za 3 godine u pm. Trebali smo ga poslat u englesku pa da sacuva nekad mrezu protiv shittya i fachestera

Courtois has just announced at a press conference in Belgium that he will continue at Atletico Madrid (on loan) for another season.

Krivo mi sto je opet u atleticu, pa dzaba su dobili golmana za 3 godine u pm. Trebali smo ga poslat u englesku pa da sacuva nekad mrezu protiv shittya i fachestera

U Engleskoj ne bi sigurno otišao u top ekipu,nego nekog u sredini tablice.
Nije da mi mi financijski profitirali da ode u Englesku,a ni da ga Atletico može kupit.
Pametan je momak,shvaća kakva je situacija.
Bolje ekipa koja igra Ligu prvaka u Španjolskoj,nego osrednja ekipa u Engleskoj,moje mišljenje.

"If it were up to him, he would have had me already for next season."

"I told him that this is a very important year for me. I want to remain as the first choice ‘keeper for Belgium in a year where we can go to the World Cup in Brazil. To do this I have to keep playing in a team at a high level because the competition for the national team is very hard."

"Chelsea have Petr Cech, who is one of the best goalkeepers in the world. Mourinho would prefer to have all of his best goalkeepers with him. He would have liked that Petr and I were under his command next season at Chelsea and it is logical, but he has also understood my position."

"During the season we will see where my future is after this year, but that is still far away. Someday I would like to work with Mourinho, it was my desire when I signed for Chelsea a few years ago.

Mourinha ga htio vec od sljedece sezone da bude u ekipi chelsea. Tako da vjerovatno od naredne 2014/15 Mogli bi gledati borbu Cecha i Courtoisa :)

cech je cech i dok god bude moga igrat, a za golmana to znači do penzije, vjerujem da će igrat. Jednostavno je nezamjenjiv...

I ja mislim, al nikad se ne zna kakav ce on bit za sezonu-dvije. Nadam se sve bolji i bolji :) a i za godinu mozda Mou odluci poslati opet Kurtu negdje :)

I ja sam za to dur je nas cech na golu dobro je,mislim dur je u vrvnu formu!Ali kao naslednik normalno mora da bude Courtoa!Mali je dobar ova sezona i mora da dobije sansu u Chelsea za nekoliko godina!

@ChelseaRumours: Thibaut Courtois: "I feel like an Atleti player, not a Chelsea one." #CFC

Sve i da je ovo istina tu nema ništa čudno. Pa momak u našem klubu nije minute proveo i nema se zašto osjećati kao Chelseajev igrač... 

http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/sluzbeno-courtois-ce-i-narednu-sezonu-provesti-u-atleticu.html

Zvanično ostaje u Atletiku još godinu dana.

Znači nemate pojma koliko želim da ovu kornjaču gledam među stativama na Stamfordu.

UF VIDI GA

article-2306242-1928EE3D000005DC-131_634

Thibaut+Courtois-2013-04.jpg

6d3c644de74ff3a3901299ca1e88a6c8.jpeg

article-0-11ED0BF5000005DC-434_468x286.j

thibaut-courtois-barcelona-atletico-madr

GOLMANČINA BRE

Samo ga treba zadržati, nek bude na posudbama još 5 godina, ali samo nek je u vlasništvu Chelsea, jer neće se bolji naći u narednim godinama, on i De Gea su mi nekako najbolji od tih mladih

Samo ga treba zadržati, nek bude na posudbama još 5 godina, ali samo nek je u vlasništvu Chelsea, jer neće se bolji naći u narednim godinama, on i De Gea su mi nekako najbolji od tih mladih

Courtois je klasa iznad De Gee.

Ovo je postalo smiješno. 3 godine nam uzimaju igrača bez ikakvih ustupaka,  bez ikakve naknade, sramota. Momak ima skoro stotinu nastupa za Atletico. Pa mnogi toliko ne mogu skupiti ni sa normalnim ugovorima, kamoli kad odu na neke posudbe. 

Mislim da je Upravi na umu samo jedno - dalje razvijanje talenta ovog igraca. Dobiti titulu najboljeg golmana u ligi koja svoje "blizance" uzdize 300 stepenika iznad svih je neverovatan uspeh. Jos u tim godinama.... 

Neka njega tamo gde mu je dobro. On je pre svega profesionalac, i branice boje Chelsea-ja krvlju i znojem, kad bude trebalo.

Ovo je postalo smiješno. 3 godine nam uzimaju igrača bez ikakvih ustupaka,  bez ikakve naknade, sramota. Momak ima skoro stotinu nastupa za Atletico. Pa mnogi toliko ne mogu skupiti ni sa normalnim ugovorima, kamoli kad odu na neke posudbe. 

Ja ne znam šta bi ti tražio od njih. Čovjek ide na posudbu. Vjerojatno bi ga najrađe kupili i za 30-40 mil eura jer znaju i sami koliko im znači. Ali činjenica je da ga Chelsea ne želi prodati niti treba da ga proda.

pa šta će nama tih par miliona, najvažnije da on ima gdje redovit igrat na visokoj razini dok mu se ne otvori mjesto u chelseau...

Bolje to nego da je kod nas rezerva i da mu karijera ode u kurac...

Zasto bi placali ljudi kad "nam" 2 sezone razvijaju Kurtu u vrhunskog golmana, ja bih njega ostavio tu gdje jeste dokle god se u Chelsea racuna na Cecha.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.