Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

regarding Chelsea’s Thibaut Courtois, who is on loan at Atletico Madrid. Apparently the two clubs have agreed to extend the loan until the end of next season, because the goalkeeper wants to play in the Champions League with Atletico. It is also reported the deal will not give Chelsea any sort of preferential option for the signing of Radamel Falcao.

• 2 sedmice kasnije...

treba ga maknut iz Spanije u Englesku! Da vidi kako se na otoku lopte hvataju sezonu-dvije npr. u neki srednji klub kao Fulham ili West Ham. to bi bilo idealno, tako da je u komsiluku u slucaju neke trajne povrede ili pada forme Cecha

treba ga maknut iz Spanije u Englesku! Da vidi kako se na otoku lopte hvataju sezonu-dvije npr. u neki srednji klub kao Fulham ili West Ham. to bi bilo idealno, tako da je u komsiluku u slucaju neke trajne povrede ili pada forme Cecha

Uprava razmišlja o tome. Za njegove usluge su zainteresirani Fulham, Southampton i Wigan

Ovo što je jebo Kevinovu ženu nikako mu ne valja. Za dugoročan odnos dva suigrača u istoj reprezentaciji, ali nama puno važnije, u istom klubu takvo nešto je skandalozno. Mislim da se jednog od njih dvojice treba riješiti i sasjeći mogući problem u korijenu. Ja sam za da šutnemo Courtoisa.

Ovo što je jebo Kevinovu ženu nikako mu ne valja. Za dugoročan odnos dva suigrača u istoj reprezentaciji, ali nama puno važnije, u istom klubu takvo nešto je skandalozno. Mislim da se jednog od njih dvojice treba riješiti i sasjeći mogući problem u korijenu. Ja sam za da šutnemo Courtoisa.

Da l si ti pijan, lud ili nesto trece ?!

Trebalo je i kapitena da sutnemo.

E moj Wajz. Nekad stvarno ne znas sta pricas.

Ma šta pričaš ti.... Koji problemi, obojica kresnuli istu curu, sad si sigurno nazdravljaju kad se vide, no btw nadam se da je post bio sarkazam u nekom tvom obliku Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

Kevin se baÅ¡ bio sjebo zbog toga. Ne znam, da ja uhvatim ženu/curu s čojkom u krevetu svaÅ¡ta bi bilo, sigurno nikad ne bi mogao preći preko toga i zaboraviti da se desilo. Stavite se u takvu poziciju. 

Bridge i Terry, dosta drugačija situacija. Pošto pričam prvenstveno o klubu i brinem za ekipu (što je jebiga previše teško za Wh da skonta), a oni nisu u vrijeme afere bili u Chelseaju obojica onda to ne nosi istu važnost. Ali je u toj situaciji i dalje Terry ispao pakaš, a ne heroj, ma šta neki pričali.

u budućnosti jebač no1 ovog kluba, kad se Terry penzioniše

Ja sam za da Å¡utnemo Courtoisa.

Sreća pa ne odlučujeÅ¡ ti. Å ta ti je čovječe, ti bi da Å¡utneÅ¡ jednog od boljih golmana u budućnosti, samo Å¡to je jebo neku peravu od KDB-a.  JoÅ¡ se ovaj i ne ljuti, sigurno se sad zajebavaju...

Bridge i Terry, dosta drugačija situacija. Pošto pričam prvenstveno o klubu i brinem za ekipu (što je jebiga previše teško za Wh da skonta), a oni nisu u vrijeme afere bili u Chelseaju obojica onda to ne nosi istu važnost. Ali je u toj situaciji i dalje Terry ispao pakaš, a ne heroj, ma šta neki pričali.

Ovdje se slažem s tobom. Bez obzira koliko god poštovao i cijenio Terrya za sve što je dao za ovaj klub, tu je ispao najveće svjetsko govno.

I da sam osobno na mjestu Bridgea u trenutku kad bi za to saznao zatukao bi ga kao zeca...

Bridge i Terry, dosta drugačija situacija. Pošto pričam prvenstveno o klubu i brinem za ekipu (što je jebiga previše teško za Wh da skonta),

Koji si onda ku*rac pisao "za odnos u reprezentaciji" kad dobro znas da su u vreme skandala obojica bili reprezentativci.

Nemoj se mnogo praviti pametan, kad te molim. 

T

Naglasio sam da je važniji odnos u Chelseaju. Slažeš li se s tim, da ova situacija može imati neželjene posljedice u budućnosti ?

• 4 sedmice kasnije...

Jebo mu je curu, nije zenu, i nije bio dugo sa njom, uz to je i gadna... Uglavnom, rekao je trener repke da se sale na taj racun i nema nikakvih problema!

Diablo mi nešto sumnjiv,u par navrata već "brani" ovu situaciju

Da nisi ti maznuo nekom drugari žensku pa to i iz ličnog iskustva??

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.