17. mart 2013.13 god. comment_112995 još jedan utakmica bez primljenog gola za Kurtu,Atletiko je pobedio 0:2 u gostima Osasunu Čelzi ga je kupio za "samo" 9 miliona evra Prijavi
27. mart 2013.13 god. comment_114296 regarding Chelsea’s Thibaut Courtois, who is on loan at Atletico Madrid. Apparently the two clubs have agreed to extend the loan until the end of next season, because the goalkeeper wants to play in the Champions League with Atletico. It is also reported the deal will not give Chelsea any sort of preferential option for the signing of Radamel Falcao. Prijavi
27. mart 2013.13 god. comment_114362 lepo,imamo mi jos nasu hobotnicu,neka ga jos jednu sezonu u Atm :) Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115615 Svemoguci Kurtoa. Na 43 utakmice (klub/repka) primio 31 gol, a na 24 tekme ostao ne savladan! Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115706 treba ga maknut iz Spanije u Englesku! Da vidi kako se na otoku lopte hvataju sezonu-dvije npr. u neki srednji klub kao Fulham ili West Ham. to bi bilo idealno, tako da je u komsiluku u slucaju neke trajne povrede ili pada forme Cecha Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115707 http://thibauting.tumblr.com/ Lik je legenda postao. B-) Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115712 treba ga maknut iz Spanije u Englesku! Da vidi kako se na otoku lopte hvataju sezonu-dvije npr. u neki srednji klub kao Fulham ili West Ham. to bi bilo idealno, tako da je u komsiluku u slucaju neke trajne povrede ili pada forme Cecha Uprava razmišlja o tome. Za njegove usluge su zainteresirani Fulham, Southampton i Wigan Prijavi
10. april 2013.13 god. comment_116286 Ovo Å¡to je jebo Kevinovu ženu nikako mu ne valja. Za dugoroÄan odnos dva suigraÄa u istoj reprezentaciji, ali nama puno važnije, u istom klubu takvo neÅ¡to je skandalozno. Mislim da se jednog od njih dvojice treba rijeÅ¡iti i sasjeći mogući problem u korijenu. Ja sam za da Å¡utnemo Courtoisa. Prijavi
10. april 2013.13 god. comment_116287 Ovo Å¡to je jebo Kevinovu ženu nikako mu ne valja. Za dugoroÄan odnos dva suigraÄa u istoj reprezentaciji, ali nama puno važnije, u istom klubu takvo neÅ¡to je skandalozno. Mislim da se jednog od njih dvojice treba rijeÅ¡iti i sasjeći mogući problem u korijenu. Ja sam za da Å¡utnemo Courtoisa. Da l si ti pijan, lud ili nesto trece ?! Trebalo je i kapitena da sutnemo. E moj Wajz. Nekad stvarno ne znas sta pricas. Prijavi
10. april 2013.13 god. comment_116289 Ma Å¡ta priÄaÅ¡ ti.... Koji problemi, obojica kresnuli istu curu, sad si sigurno nazdravljaju kad se vide, no btw nadam se da je post bio sarkazam u nekom tvom obliku Sent from my Xperia S using Tapatalk 2 Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116292 Kevin se baÅ¡ bio sjebo zbog toga. Ne znam, da ja uhvatim ženu/curu s Äojkom u krevetu svaÅ¡ta bi bilo, sigurno nikad ne bi mogao preći preko toga i zaboraviti da se desilo. Stavite se u takvu poziciju. Bridge i Terry, dosta drugaÄija situacija. PoÅ¡to priÄam prvenstveno o klubu i brinem za ekipu (Å¡to je jebiga previÅ¡e teÅ¡ko za Wh da skonta), a oni nisu u vrijeme afere bili u Chelseaju obojica onda to ne nosi istu važnost. Ali je u toj situaciji i dalje Terry ispao pakaÅ¡, a ne heroj, ma Å¡ta neki priÄali. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116293 Ja bih mogao preci, nije da je hodao sa njom godinama, vec kratko mu je bila djevojka, a i nista nije specijalno tako da, nije ni cudo sto se zajebaju medjusobno.... Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116309 u budućnosti jebaÄ no1 ovog kluba, kad se Terry penzioniÅ¡e Ja sam za da Å¡utnemo Courtoisa. Sreća pa ne odluÄujeÅ¡ ti. Å ta ti je ÄovjeÄe, ti bi da Å¡utneÅ¡ jednog od boljih golmana u budućnosti, samo Å¡to je jebo neku peravu od KDB-a. JoÅ¡ se ovaj i ne ljuti, sigurno se sad zajebavaju... Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116359 Bridge i Terry, dosta drugaÄija situacija. PoÅ¡to priÄam prvenstveno o klubu i brinem za ekipu (Å¡to je jebiga previÅ¡e teÅ¡ko za Wh da skonta), a oni nisu u vrijeme afere bili u Chelseaju obojica onda to ne nosi istu važnost. Ali je u toj situaciji i dalje Terry ispao pakaÅ¡, a ne heroj, ma Å¡ta neki priÄali. Ovdje se slažem s tobom. Bez obzira koliko god poÅ¡tovao i cijenio Terrya za sve Å¡to je dao za ovaj klub, tu je ispao najveće svjetsko govno. I da sam osobno na mjestu Bridgea u trenutku kad bi za to saznao zatukao bi ga kao zeca... Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116391 Bridge i Terry, dosta drugaÄija situacija. PoÅ¡to priÄam prvenstveno o klubu i brinem za ekipu (Å¡to je jebiga previÅ¡e teÅ¡ko za Wh da skonta), Koji si onda ku*rac pisao "za odnos u reprezentaciji" kad dobro znas da su u vreme skandala obojica bili reprezentativci. Nemoj se mnogo praviti pametan, kad te molim. T Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116408 Naglasio sam da je važniji odnos u Chelseaju. Slažeš li se s tim, da ova situacija može imati neželjene posljedice u budućnosti ? Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116411 Ma ljudi, ovo je bilo pre nekoliko meseci, a mediji su se sad tek setili da priÄaju o ovome. :O Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116427 jel mu jeba dok mu je bila zena ili cura, ako je jbg, ako nije koga boli k Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116442 Jebo mu je curu, nije zenu, i nije bio dugo sa njom, uz to je i gadna... Uglavnom, rekao je trener repke da se sale na taj racun i nema nikakvih problema! Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121490 Srecan rodjendan mladom i perspektivnom Courtoisu. Da nam uskoro dodjes kao clan Chelsea :) Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121497 Jebo mu je curu, nije zenu, i nije bio dugo sa njom, uz to je i gadna... Uglavnom, rekao je trener repke da se sale na taj racun i nema nikakvih problema! Diablo mi neÅ¡to sumnjiv,u par navrata već "brani" ovu situaciju Da nisi ti maznuo nekom drugari žensku pa to i iz liÄnog iskustva?? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.