Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Mogli bi u Arsenal da ga pošaljemo na pozajmicu :D oni muku muče sa golmanima

osvaja Zamoru,prvi golman koji je osvojio ovu nagradu koja se dodeljuje golmanima a da nije iz jednog od dva velika kluba od sezone 06/07

a mislim da ima još neki rekord koji je oborio al nisam siguran,trebalo bi i da je jedini golman u klupskoj istoriji koji je sačuvao mrežu na 19 utakmica

Mogli bi u Arsenal da ga pošaljemo na pozajmicu :D oni muku muče sa golmanima

osvaja Zamoru,prvi golman koji je osvojio ovu nagradu koja se dodeljuje golmanima a da nije iz jednog od dva velika kluba od sezone 06/07

a mislim da ima još neki rekord koji je oborio al nisam siguran,trebalo bi i da je jedini golman u klupskoj istoriji koji je sačuvao mrežu na 19 utakmica

Najduži rekord po minutama bez primljenog gola u španiji,ako se ne varam.

Послато са ST26i користећи Тапаток 2

@ Wajz

6 mececi teretane i problem resen ;)

@ Relo 

Kakav bre crni Watford #-o
Ti bi njega iz treceg tima po snazi u Primeri poslao na streliste, pred 19 streljackih vodova :-? 

@ Wajz

6 mececi teretane i problem resen ;)

@ Relo 

Kakav bre crni Watford #-o
Ti bi njega iz treceg tima po snazi u Primeri poslao na streliste, pred 19 streljackih vodova :-? 

Bas zato mu i treba, nekad ce morati u Chelsea, pa ce opet stajati pred 19 streljackih vodova, mora nauciti igrati pod pritiskom, a ne ko u a.madridu da ima 2 odbrane po utakmici.

Samo potvrdio svoju klasu vrhunskog golmana. Golmana za velike utakmice. Samo treba odigrati pametno da ga ne izgubimo.

Ne smijemo ovakvog golmana izgubit nipošto. Čak i po cijenu da Cech ranije preseli na klupu, iako mu ostaje još dosta godina na vrhunskom nivou. 

Vala Cecha nebih sad mijenjao nizasta, sam je on rekao da ovo sto sad da brani nebi mogao odbraniti u ono vrijeme kad je tek dosao u Chelsea
Dobar je Thiba, al neka njega na posudbama, ostaviti ga u Madridu dobro i nama i Atletiku

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Mogli bi ga u Watford ako se plasira, tamo bi baš imao posla i mogao bi se iskaliti.

E to je to ! 

btw. sta je lik vadio iz gola, plako sam ko malo dijete.

Definitivno najbolji mladi golman svijeta.
Dodajmo jos tome da imamo vec u prvom timu najboljeg golmana danasnjice,Cecha naravno.
Slatke muke. B-)

Neki će se složiti, neki ne, ali iako je jako mlad ovaj Kurta i iako je Čech trenutno u top3 golmana svijeta, nije teško primjetiti da je Kurta u nekim segmentima igre već sada bolji od Čecha ili  se bar nazire da će biti bolji. Ono što je obranio sa dva metra ne bi nijedan golman na svijetu - ni Čech ni Buffon ni Casillas ni Neuer..

Ima strašne fizičke predispozicije - visinu, korpulentnost. Ima reflekse i nevjerojatan osjećaj za loptu. Bit će bolji od Čecha to je već sada vidljivo - samo da ga ozljede zaobiđu. Ovako treba. Iduće sezone poslati ga opet na posudbu, a onda one tamo sezone vratiti ga u klub da brani s Čechom 50% - 50%. I onda za tri sezone da nam bude prvi golman. Znam da Čech može braniti još 4-5 godina vrhunski, ALI ne bi zbog tog smjeli riskirati da izgubimo ovog momka čije tek vrijeme dolazi i koji ima 15ak slavnih godina koje ga čekaju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.