22. januar 2013.13 god. comment_103334 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2265925/Chelsea-keeper-Thibaut-Courtois-craze-takes-hold-Atletico-fans.html Hahahah lik je već legenda postao. Prijavi
22. januar 2013.13 god. comment_103341 Problem je sto on vjerojatno ne voli Chelsea ko mi. A i Atletico je vec zavolio za razliku od Chelsea. A ako Chelsea nastavi sa ovakvim padom kao ove sezone ne znam ni koliko ce se bit voljan vratit. Prijavi
22. januar 2013.13 god. comment_103454 Po meni to nije nikakav problem . Pa i prije su igraci po nekoliko sezona bili posudjivani da bi na kraju bili vraceni u klub . A uostalom i Chelsea pita nesto , ne moze Thibaut reci : " Necu se ja vratiti " . Ne brinem se ja za njega profesionalac je ima vremena zavoljet ce on klub kao i Ramires . Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103554 Å¡to se mene tiÄe nek bude joÅ¡ 8 godina na pozajmici u Atl.Madridu al devetu se vraća u Chelsea ovakvog golmana ne smijeÅ¡ ispustiti, kakva barca real .. Prijavi
8. februar 2013.13 god. comment_106495 Pravi naslednik velikog Cecha. Iskreno mislim da moze biti veca legenda od Cecha, samo napred Curtoa. Prijavi
8. februar 2013.13 god. comment_106499 aj da uzmem i ja malo da spamam Mislim da nijedan klub u istoriji nije imao na svom platnom spisku u istom trentku dva toliko kvalitetna igraÄa na poziciji golman slatke muke evo jedan naslov iz novina koji mi je privukao pažnju: [b] [url="http://elcentrocampista.com/2013/02/will-thibaut-courtois-go-back-to-chelsea/"]"What next in the magnificent rise of Thibaut Courtois?[/url]"[/b] Prijavi
9. februar 2013.13 god. comment_106599 [b]Chelsea[/b] goalkeeper [b][url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8483316/Chelsea-s-on-loan-shot-stopper-Thibaut-Courtois-coy-over-future"]Thibaut Courtois[/url][/b] has admitted he is unsure about his future. The Belgium international is currently making an impact for [b]Atletico Madrid[/b] during a loan spell and admits it may be beneficial to stay with the Spanish club if they qualify for the Champions League, although he insists he is still happy to be contracted to Chelsea. http://www1.skysports.com/football/news/11668/8483316/Chelsea-s-on-loan-shot-stopper-Thibaut-Courtois-coy-over-future Prijavi
16. februar 2013.13 god. comment_107656 Courtois kaže da niÅ¡ta od trampe Falcao-Courtois +pare. Chelsea bi napokon mogao neÅ¡to dobro odradit sa mladim igraÄem. Prijavi
19. februar 2013.13 god. comment_108184 http://www1.skysports.com/football/news/11668/8510120/Thibaut-Courtois-says-he-should-be-Chelsea-goalkeeper-within-two-years Želi u naredne 2 godine zamjeniti Čecha. Prijavi
22. februar 2013.13 god. comment_108587 http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/228662/Kurtoa-Bicu-golman-Celsija-nisam-ni-mislio-da-mogu-pored-Ceha-da-se-nametnem Jeste da je blic,ali ovako nesto je lepo procitati. Ipak se nada da ce za 2 godine naslediti Cecha,tj da ce moci da se bori za mesto prvog golmana u Chelsea. Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111146 Ukoliko u veÄeraÅ¡njem meÄu protiv Real Sociedada ne primi gol u prve 34 minute postat će legenda ovog kluba. SruÅ¡it će rekord slavnog Abela Resina koji nije primio gol 801 minutu. Thibaut nije primio gol već 767 minuta ... Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111388 Courtois srusio rekord u Primeri. Kod kuce nije primio gol preko 800 minuta (sto je do sada bio rekord iz 1991) Mlada nada Chelsea. Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111676 AS report that Chelsea and Atletico Madrid have opened talks over extending the loan of Belgian international goalkeeper Thibaut Courtois to a third successive season. Ovi iz Atletika treba da nam ližu tabane ,ne joÅ¡ bolje Ämarni kolutić Ako ostane joÅ¡ koju sezonu nazvaće koju ulicu po njemu Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111703 Dace im Kurtu jos sezonu, dve, i Torresa, i dobice Falcaa na popustu. Istina, bice kao da je Courtois dosao iz Atletica, kad se bude vracao, ali nema veze. Nasli su idealnu sredinu u kojoj ce sazrevati, i to ne treba menjati. Ali spreman je on da vec sad stane medju stativa Chelsea-ja, u to nema nikakve sumnje. Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111709 Ajde da se jednom i pogodi sa posudbom. Imamo rješenje za golmana za dugi niz godina. Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111714 Ajde da se jednom i pogodi sa posudbom. Imamo rješenje za golmana za dugi niz godina. Ove sezone imamo vise odlicnih pozajmica. Kurta, Kevin, Josh, Nate, Lucas... Sva buducnost... Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111717 Ne slažem se s tom odlukom.. Courtoisa se mora odvojiti od Atletica, jer će postati isuviÅ¡e vezan ta njih u odnosu na svoj matiÄni klub. Dosta im je ove dvije godine Å¡to su ga imali, sad bi ga trebalo poslati joÅ¡ toliko u Premijer Ligu. Samo je meni liÄno glavno pitanje - kad će on braniti ? Jer ja raÄunam Cecha kao prvog golmana, ako nastavi na ovom nivou, barem joÅ¡ 5 godina, ako ne i 8-9. Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111719 Ne slažem se s tom odlukom.. Courtoisa se mora odvojiti od Atletica, jer će postati isuviÅ¡e vezan ta njih u odnosu na svoj matiÄni klub. Dosta im je ove dvije godine Å¡to su ga imali, sad bi ga trebalo poslati joÅ¡ toliko u Premijer Ligu. Samo je meni liÄno glavno pitanje - kad će on braniti ? Jer ja raÄunam Cecha kao prvog golmana, ako nastavi na ovom nivou, barem joÅ¡ 5 godina, ako ne i 8-9. slatke muke Biće ovo u bliskoj budućnosti veliki problem,kako,Å¡ta,gde Uređeno 12. mart 2013.13 god., autor izmjene: chibabachi Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111737 Ne slažem se s tom odlukom.. Courtoisa se mora odvojiti od Atletica, jer će postati isuviÅ¡e vezan ta njih u odnosu na svoj matiÄni klub. Dosta im je ove dvije godine Å¡to su ga imali, sad bi ga trebalo poslati joÅ¡ toliko u Premijer Ligu. Samo je meni liÄno glavno pitanje - kad će on braniti ? Jer ja raÄunam Cecha kao prvog golmana, ako nastavi na ovom nivou, barem joÅ¡ 5 godina, ako ne i 8-9. Pa sta i da se veze ? Hoces reci da igraci koji igraju u Chelsea-ju, nisu vezani za svoje prethodne klubove ? Mata za Valenciu, koja mu je dala sansu kad ga je Real odbacio, ili Bane za Spartak, koji mu je dao pravu sansu na velikoj sceni :-? Pa Drogba i Marsej ? Neozbiljan si ;) To sto ti ocekujes da ce Big Pete braniti jos 10 godina je lepo, ali ne mora biti i istinito. A i vec sam navodio primere Uniteda i Bayerna, koji su posle legendarnih Van der Sara i Kahna mucili muke sa golmanima. Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111739 Nijedan od tih igraÄa nije bio na posudbi. Å to bi Äuro birvaktile reko: Ja razlike, drastićne. Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111741 Nijedan od tih igraÄa nije bio na posudbi. Å to bi Äuro birvaktile reko: Ja razlike, drastićne. Moras ti terati po svome, makar glavom kroz zid. Pa valjda on zna bolje od tebe sta ce sa svojom karijerom, i svojim zivotom ;) Ako je izjavio da mu je dobro u Madridu, neka tamo i ostane. To, sto na nekom papiru pise da je on zvanicno igrac Chelsea ne mora nista da znaci. Ako je pametan, koncentrisace se samo na sebe i svoj napredak. Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111743 Pa valjda on zna bolje od tebe sta ce sa svojom karijerom, i svojim zivotom ;) Ova izjava graniÄi s onom 'makar je ostvario koliko ti nikad nećeÅ¡'. Ti ćeÅ¡ morati neke stvari sam proći u životu da bi ti se kockice u glavi posložile. Zato i neću da troÅ¡im svoje vrijeme na objaÅ¡njavanje ovakvih pojedinosti. Moje miÅ¡ljenje je to, argumentirao sam zaÅ¡to i ne volim dalje priÄati lovaÄke. Ti se možeÅ¡ složiti sa tim, a i ne moraÅ¡. A sad i ovaj post shvati kako hoćeÅ¡, iskreno mene to neće previÅ¡e zanimati. Prijavi
13. mart 2013.13 god. comment_111820 vjerojatno se već on vezao za Atletico, prvi veliki klub koji mu je dao Å¡ansu, ali mislim da joÅ¡ godina dvije posudbe u Atleticu i da je to plafon, i on zna da je to klub koji neće niÅ¡ta znaÄajnije osvojit ni napravit u idućim sezonama tj. kad Arda i Falcao odu, tako da je odlazak u veći klub siguran, i Atletico će mu sigurno ostat u sjećanju i srcu bla bla bla ali naposljetku Äe otiÄ u klub koji Äe bit konkurenta, e sad veliko je pitanje dali Äe to bi Chelsea, Cech može na vrhunskom nivou joÅ¡ 3 godina minimum (ako ne i viÅ¡e) , dali se Courti Äeka toliko ? e to je pitanje na koje vjerojatno ni on nezna.. i vjerojatno pitanje koje ga ne muÄi, živi sad u ovom trenutku u ovoj sezoni, za 3+ Å¡ta bude bude Prijavi
13. mart 2013.13 god. comment_111821 Bolje srećen igraÄ na pozajmci nego nezadovljan igraÄ na pozajmici banujte me zbog ove izjave X_X Uređeno 13. mart 2013.13 god., autor izmjene: chibabachi Prijavi
13. mart 2013.13 god. comment_111846 Iduce sezone ce Atletico igrati LP tako da ce Kurta osjetiti i to takmicenje i nema potrebe da mjenja klub u Atleticu jos barem jednu sezonu neka ostane. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.