Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2265925/Chelsea-keeper-Thibaut-Courtois-craze-takes-hold-Atletico-fans.html

Hahahah lik je već legenda postao.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Problem je sto on vjerojatno ne voli Chelsea ko mi. A i Atletico je vec zavolio za razliku od Chelsea. A ako Chelsea nastavi sa ovakvim padom kao ove sezone ne znam ni koliko ce se bit voljan vratit.
Po meni to nije nikakav problem . Pa i prije su igraci po nekoliko sezona bili posudjivani da bi na kraju bili vraceni u klub . A uostalom i Chelsea pita nesto , ne moze Thibaut reci : " Necu se ja vratiti " . Ne brinem se ja za njega profesionalac je ima vremena zavoljet ce on klub kao i Ramires . ;)
što se mene tiče nek bude još 8 godina na pozajmici u Atl.Madridu al devetu se vraća u Chelsea ;) ovakvog golmana ne smiješ ispustiti, kakva barca real ..
  • 3 sedmice kasnije...
aj da uzmem i ja malo da spamam

Mislim da nijedan klub u istoriji nije imao na svom platnom spisku u istom trentku dva toliko kvalitetna igrača na poziciji golman

slatke muke

evo jedan naslov iz novina koji mi je privukao pažnju:

[b] [url="http://elcentrocampista.com/2013/02/will-thibaut-courtois-go-back-to-chelsea/"]"What next in the magnificent rise of Thibaut Courtois?[/url]"[/b]
[b]Chelsea[/b] goalkeeper [b][url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8483316/Chelsea-s-on-loan-shot-stopper-Thibaut-Courtois-coy-over-future"]Thibaut Courtois[/url][/b] has admitted he is unsure about his future. The Belgium international is currently making an impact for [b]Atletico Madrid[/b] during a loan spell and admits it may be beneficial to stay with the Spanish club if they qualify for the Champions League, although he insists he is still happy to be contracted to Chelsea.

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8483316/Chelsea-s-on-loan-shot-stopper-Thibaut-Courtois-coy-over-future
http://www1.skysports.com/football/news/11668/8510120/Thibaut-Courtois-says-he-should-be-Chelsea-goalkeeper-within-two-years

Želi u naredne 2 godine zamjeniti Čecha.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/228662/Kurtoa-Bicu-golman-Celsija-nisam-ni-mislio-da-mogu-pored-Ceha-da-se-nametnem

Jeste da je blic,ali ovako nesto je lepo procitati. Ipak se nada da ce za 2 godine naslediti Cecha,tj da ce moci da se bori za mesto prvog golmana u Chelsea.
  • 3 sedmice kasnije...

Ukoliko u večerašnjem meču protiv Real Sociedada ne primi gol u prve 34 minute postat će legenda ovog kluba. Srušit će rekord slavnog Abela Resina koji nije primio gol 801 minutu. Thibaut nije primio gol već 767 minuta ...

Courtois srusio rekord u Primeri. Kod kuce nije primio gol preko 800 minuta (sto je do sada bio rekord iz 1991) 

Mlada nada Chelsea. 

AS report that Chelsea and Atletico Madrid have opened talks over extending the loan of Belgian international goalkeeper Thibaut Courtois to a third successive season.

Ovi iz Atletika treba da nam ližu tabane ,ne još bolje čmarni kolutić

Ako ostane još koju sezonu nazvaće koju ulicu po njemu

Dace im Kurtu jos sezonu, dve, i Torresa, i dobice Falcaa na popustu. 

Istina, bice kao da je Courtois dosao iz Atletica, kad se bude vracao, ali nema veze. Nasli su idealnu sredinu u kojoj ce sazrevati, i to ne treba menjati.

Ali spreman je on da vec sad stane medju stativa Chelsea-ja, u to nema nikakve sumnje.

Ajde da se jednom i pogodi sa posudbom.
Imamo rješenje za golmana za dugi niz godina.

Ove sezone imamo vise odlicnih pozajmica. 
Kurta, Kevin, Josh, Nate, Lucas... 
Sva buducnost...

Ne slažem se s tom odlukom.. Courtoisa se mora odvojiti od Atletica, jer će postati isuviÅ¡e vezan ta njih u odnosu na svoj matični klub. Dosta im je ove dvije godine Å¡to su ga imali, sad bi ga trebalo poslati joÅ¡ toliko u Premijer Ligu. 
Samo je meni lično glavno pitanje - kad će on braniti ? Jer ja računam Cecha kao prvog golmana, ako nastavi na ovom nivou, barem još 5 godina, ako ne i 8-9.

Ne slažem se s tom odlukom.. Courtoisa se mora odvojiti od Atletica, jer će postati isuviÅ¡e vezan ta njih u odnosu na svoj matični klub. Dosta im je ove dvije godine Å¡to su ga imali, sad bi ga trebalo poslati joÅ¡ toliko u Premijer Ligu. 
Samo je meni lično glavno pitanje - kad će on braniti ? Jer ja računam Cecha kao prvog golmana, ako nastavi na ovom nivou, barem još 5 godina, ako ne i 8-9.

slatke muke

Biće ovo u bliskoj budućnosti veliki problem,kako,šta,gde

Uređeno , autor izmjene: chibabachi

Pa sta i da se veze ? Hoces reci da igraci koji igraju u Chelsea-ju, nisu vezani za svoje prethodne klubove ?

Mata za Valenciu, koja mu je dala sansu kad ga je Real odbacio, ili Bane za Spartak, koji mu je dao pravu sansu na velikoj sceni :-?

Pa Drogba i Marsej ? 

Neozbiljan si ;)

To sto ti ocekujes da ce Big Pete braniti jos 10 godina je lepo, ali ne mora biti i istinito. 

A i vec sam navodio primere Uniteda i Bayerna, koji su posle legendarnih Van der Sara i Kahna mucili muke sa golmanima. 

Nijedan od tih igrača nije bio na posudbi. Što bi Đuro birvaktile reko: Ja razlike, drastićne.

Moras ti terati po svome, makar glavom kroz zid. 

Pa valjda on zna bolje od tebe sta ce sa svojom karijerom, i svojim zivotom ;)
Ako je izjavio da mu je dobro u Madridu, neka tamo i ostane. To, sto na nekom papiru pise da je on zvanicno igrac Chelsea ne mora nista da znaci. 

Ako je pametan, koncentrisace se samo na sebe i svoj napredak. 

Pa valjda on zna bolje od tebe sta ce sa svojom karijerom, i svojim zivotom ;)

Ova izjava graniči s onom 'makar je ostvario koliko ti nikad  nećeÅ¡'. Ti ćeÅ¡ morati neke stvari sam proći u životu da bi ti se kockice u glavi posložile. Zato i neću da troÅ¡im svoje vrijeme na objaÅ¡njavanje ovakvih pojedinosti. Moje miÅ¡ljenje je to, argumentirao sam zaÅ¡to i ne volim dalje pričati lovačke. Ti se možeÅ¡ složiti sa tim, a i ne moraÅ¡.

A sad i ovaj post shvati kako hoćeš, iskreno mene to neće previše zanimati.

vjerojatno se već on vezao za Atletico, prvi veliki klub koji mu je dao Å¡ansu, ali mislim da joÅ¡ godina dvije posudbe u Atleticu i da je to plafon, i on zna da je to klub koji neće niÅ¡ta značajnije osvojit ni napravit u idućim sezonama tj. kad Arda i Falcao odu, tako da je odlazak u veći klub siguran, i Atletico će mu sigurno ostat u sjećanju i srcu bla bla bla ali naposljetku če otič u klub koji če bit konkurenta, e sad veliko je pitanje dali če to bi Chelsea, Cech može na  vrhunskom nivou joÅ¡ 3 godina minimum (ako ne i viÅ¡e) , dali se Courti čeka toliko ? e to je pitanje na koje vjerojatno ni on nezna.. i vjerojatno pitanje koje ga ne muči, živi sad u ovom trenutku u ovoj sezoni, za 3+ Å¡ta bude bude

Iduce sezone ce Atletico igrati LP tako da ce Kurta osjetiti i to takmicenje i nema potrebe da mjenja klub u Atleticu jos barem jednu sezonu neka ostane.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.