29. oktobar 2012.13 god. comment_85879 U najužem izboru za osvajanje titule " European Golden Boy " iliti " Zlatni klinac Europe ", nagrade koju dodjeljuju najpriznatiji europski novinari u natjecanju koje je 2003. osnovano od strane talijanskog lista Tuttosport. Prijavi
29. oktobar 2012.13 god. comment_85924 [quote name='Brane' timestamp='1351537754' post='85879'] U najužem izboru za osvajanje titule " European Golden Boy " iliti " Zlatni klinac Europe ", nagrade koju dodjeljuju najpriznatiji europski novinari u natjecanju koje je 2003. osnovano od strane talijanskog lista Tuttosport. [/quote] OFF : Mozes li napisati spisak , i imali jos neki nas igrac ? Prijavi
30. oktobar 2012.13 god. comment_85955 [quote name='Blues_95' timestamp='1351546254' post='85924'] OFF : Mozes li napisati spisak , i imali jos neki nas igrac ? [/quote] Od naÅ¡ih mladića tu su Thibo i LalkoviÄ . Evo kompletnog spiska: David Alaba - Bayern Munich Jano Ananidze - Spartak Moscow Christian Atsu - FC Porto Jean-Christophe Bahebeck - Troyes Joel Campbell - Real Betis Luc Castaignos - FC Twente [i][b]Thibaut Courtois - Atletico Madrid[/b][/i] Philippe Coutinho - Inter Gerard Deulofeu - Barcelona Julian Draxler - Schalke Dudu - Dynamo Kyiv Stephan El Shaarawy - AC Milan Christian Eriksen - Ajax Mario Gotze - Borussia Dortmund John Guidetti - Manchester City Isco - Malaga Jese - Real Madrid Ola John - Benfica Vaclav Kadlec - Sparta Prague Koke - Atletico Madrid Mateo Kovacic - Dinamo Zagreb [i][b]Milan Lalkovic - Vitoria Guimaraes[/b][/i] Erik Lamela - Roma Jurgen Locadia - PSV Eindhoven Samuele Longo - Espanyol Lazar Markovic - Partizan Belgrade Bruno Martins Indi - Feyenoord Iker Muniain - Athletic Bilbao Ahmed Musa - CSKA Moscow Pedro Obiang - Sampdoria Alex Oxlade-Chamberlain - Arsenal Magomed Ozdoev - Lokomotiv Moscow Paul Pogba - Juventus Mohamed Salah - Basel Jonjo Shelvey - Liverpool Raheem Sterling - Liverpool Raphael Varane - Real Madrid Marco Verratti - Paris Saint-Germain Granit Xhaka - Borussia Monchengladbach Prijavi
2. novembar 2012.13 god. comment_86558 I ja sam za Lazara. InaÄe Courtois je najbolji mlad golman svijeta, ubjedljivo.. a nek ja brkam ekavicu i ijekavicu... Prijavi
2. novembar 2012.13 god. comment_86655 [i]" Ne znam odakle javnosti glasine da ću dogodine biti posuÄ‘en jednom od premierligaÅ¡kih klubova, ali mogu vam reći da ja osobno o tome ne znam niÅ¡ta te se samo koncentriram na Atletico Madrid. NaÅ¡ cilj je Liga prvaka i ja želim igrati u njoj. "[/i] Najbolja posudba nekog naÅ¡eg igraÄa trenutno. Uvjerljivo. Neka bude u Atleticu sve dok je ÄŒech u Londonu meÄ‘u vratnicama. Prijavi
13. novembar 2012.13 god. comment_88574 Na 10 utakmica u dosadasnjem toku sezone u Primeri, na 4 sacuvao mrezu. Prijavi
20. decembar 2012.13 god. comment_95676 Bolji je jedno 75 puta od one LAME iz Junajteda!!!! Fergusone jbg,sjebao si se!!! Prijavi
22. decembar 2012.13 god. comment_96060 Kurta 3. u izboru za najboljeg mladog fudbalera Evrope. http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/isko-najbolji-mladi-fudbaler-evrope-108416.html Prijavi
22. decembar 2012.13 god. comment_96081 Zasluzeno . Sto se tice samog izbora ja bi zamjenio 1. i 2. Prijavi
22. decembar 2012.13 god. comment_96132 Curta "The Turtle" hahaha...... [url="http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/12/21/3620579/-?"]http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/12/21/3620579/-?[/url] Prijavi
24. decembar 2012.13 god. comment_96685 http://www.index.hr/sport/clanak/real-madrid-trazi-novog-golmana-casillas-mora-imati-jaku-konkurenciju/653930.aspx :S Prijavi
24. decembar 2012.13 god. comment_96724 Spominje se da će, zbog novonastale situacije u Realu i ne baš dobrog odnosa Mourinha i Casillasa, Chelsea na vrijeme povući potez i ponuditi Kurti novi, financijski deblji i vremenski dulji ugovor. Prijavi
25. decembar 2012.13 god. comment_96815 Ja licno mislim da bi Kurto, kad bi mogao da bira najverovatnije ostao u Atleticu. Nema velike razlike izmedju klupe Chelsea-ja i Reala, izmedju Casillasa i Cecha.... A igra za isti klub kao i Falcao, tako da je upucen u price zasto Kolumbijac ne treba da predje u Real. Prijavi
25. decembar 2012.13 god. comment_96818 Ja mislim da cemo mi izgubiti Curtu.. Cech ce braniti jos godinama.. A vec se klubovi interesuju za njega.. Vjerujem i ako ga prodamo da cemo zaraditi dobre pare. Nekako kad skontam nek cech brani jos 5 godina a branit ce i vise.. Sta ce Courtois raditi? Cekati 5 godina da dodje u chelsea? Prijavi
25. decembar 2012.13 god. comment_96820 Ja bih za godinu dvije poceo uvoditi lagano u igru kurtu, najboljeg mladog golmana ne vrijedi nikako izgubiti... Prijavi
25. decembar 2012.13 god. comment_96854 [quote name='soxx' timestamp='1356436574' post='96818'] Ja mislim da cemo mi izgubiti Curtu.. Cech ce braniti jos godinama.. A vec se klubovi interesuju za njega.. Vjerujem i ako ga prodamo da cemo zaraditi dobre pare. Nekako kad skontam nek cech brani jos 5 godina a branit ce i vise.. Sta ce Courtois raditi? Cekati 5 godina da dodje u chelsea? [/quote] Svi zaboravljate 30+ pravilo koje Roman forsira. Cech jeste produzio ugovor, ali to znaci da mu je i cena na trzistu mnogo veca. PSG bi dao 40 miliona, bez da trepnu. Kako je Kurto poceo, moze biti cak i bolji od Cecha. Cech je Bog na golu, to je neoboriva cinjenica. Takvog golmana i treba da nasledi najbolji mladi cuvar mreze u Evropi. Cech moze braniti jos 5 godina, Kurto jos 15. Sada to deluje kao glupost, ali kraj sledece sezone je pravo vreme da se izvrsi smena medju stativama. Prijavi
25. decembar 2012.13 god. comment_96855 lako je sad to govoriti, ja mislim da su 30te najbolje za golmana, a bit ce tesko svima kad ode cech Sent from my GT-I9001 Prijavi
29. decembar 2012.13 god. comment_97749 Sve do 3:30 traje kompilacija sjajnih obrana ovog gospodina meÄ‘u vratnicama. Pogledajte, jer zaista vrijedi. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ScEz3xFVVew#! Rekao sam to i ranije, a evo ponovit ću: Da je Falcao duplo bolji nego Å¡to jest, nikada ne bih u njegov transfer uraÄunao Kurtu. Kažem vam, pod svojom ingerencijom imamo vjerojatno najboljeg mladog golmana na svijetu i prodati ga za bilo koga bila bi glupost. NiÅ¡ta viÅ¡e nego glupost. Nadam se da takvu greÅ¡ku vodstvo kluba neće poÄiniti. Prijavi
30. decembar 2012.13 god. comment_97810 Apsolutno se slazem sa Branetom Btw 00:44, na koga vas Kurta podseca ? Prijavi
16. januar 2013.13 god. comment_102022 http://chelseabalkan.com/index.php/item/3480-courtois-zeli-jos-jednu-sezonu-u-atleticu.html Još sezona u Atleticu ili posudba u Engleskoj, šta je bolje po vama? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.