Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

U najužem izboru za osvajanje titule " European Golden Boy " iliti " Zlatni klinac Europe ", nagrade koju dodjeljuju najpriznatiji europski novinari u natjecanju koje je 2003. osnovano od strane talijanskog lista Tuttosport.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

[quote name='Brane' timestamp='1351537754' post='85879']
U najužem izboru za osvajanje titule " European Golden Boy " iliti " Zlatni klinac Europe ", nagrade koju dodjeljuju najpriznatiji europski novinari u natjecanju koje je 2003. osnovano od strane talijanskog lista Tuttosport.
[/quote]
OFF : Mozes li napisati spisak , i imali jos neki nas igrac ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1351546254' post='85924']
OFF : Mozes li napisati spisak , i imali jos neki nas igrac ?
[/quote]

Od naših mladića tu su Thibo i Lalkovič :-? . Evo kompletnog spiska:

David Alaba - Bayern Munich
Jano Ananidze - Spartak Moscow
Christian Atsu - FC Porto
Jean-Christophe Bahebeck - Troyes
Joel Campbell - Real Betis
Luc Castaignos - FC Twente
[i][b]Thibaut Courtois - Atletico Madrid[/b][/i]
Philippe Coutinho - Inter
Gerard Deulofeu - Barcelona
Julian Draxler - Schalke
Dudu - Dynamo Kyiv
Stephan El Shaarawy - AC Milan
Christian Eriksen - Ajax
Mario Gotze - Borussia Dortmund
John Guidetti - Manchester City
Isco - Malaga
Jese - Real Madrid
Ola John - Benfica
Vaclav Kadlec - Sparta Prague
Koke - Atletico Madrid
Mateo Kovacic - Dinamo Zagreb
[i][b]Milan Lalkovic - Vitoria Guimaraes[/b][/i]
Erik Lamela - Roma
Jurgen Locadia - PSV Eindhoven
Samuele Longo - Espanyol
Lazar Markovic - Partizan Belgrade
Bruno Martins Indi - Feyenoord
Iker Muniain - Athletic Bilbao
Ahmed Musa - CSKA Moscow
Pedro Obiang - Sampdoria
Alex Oxlade-Chamberlain - Arsenal
Magomed Ozdoev - Lokomotiv Moscow
Paul Pogba - Juventus
Mohamed Salah - Basel
Jonjo Shelvey - Liverpool
Raheem Sterling - Liverpool
Raphael Varane - Real Madrid
Marco Verratti - Paris Saint-Germain
Granit Xhaka - Borussia Monchengladbach
[i]" Ne znam odakle javnosti glasine da ću dogodine biti posuđen jednom od premierligaških klubova, ali mogu vam reći da ja osobno o tome ne znam ništa te se samo koncentriram na Atletico Madrid. Naš cilj je Liga prvaka i ja želim igrati u njoj. "[/i]

Najbolja posudba nekog našeg igrača trenutno. Uvjerljivo. Neka bude u Atleticu sve dok je Čech u Londonu među vratnicama.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Kurta 3. u izboru za najboljeg mladog fudbalera Evrope.
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/isko-najbolji-mladi-fudbaler-evrope-108416.html
Curta "The Turtle" hahaha......

[url="http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/12/21/3620579/-?"]http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/12/21/3620579/-?[/url]
Spominje se da će, zbog novonastale situacije u Realu i ne baš dobrog odnosa Mourinha i Casillasa, Chelsea na vrijeme povući potez i ponuditi Kurti novi, financijski deblji i vremenski dulji ugovor.
Ja licno mislim da bi Kurto, kad bi mogao da bira najverovatnije ostao u Atleticu. Nema velike razlike izmedju klupe Chelsea-ja i Reala, izmedju Casillasa i Cecha.... A igra za isti klub kao i Falcao, tako da je upucen u price zasto Kolumbijac ne treba da predje u Real.
Ja mislim da cemo mi izgubiti Curtu.. Cech ce braniti jos godinama.. A vec se klubovi interesuju za njega.. Vjerujem i ako ga prodamo da cemo zaraditi dobre pare. Nekako kad skontam nek cech brani jos 5 godina a branit ce i vise.. Sta ce Courtois raditi? Cekati 5 godina da dodje u chelsea?
[quote name='soxx' timestamp='1356436574' post='96818']
Ja mislim da cemo mi izgubiti Curtu.. Cech ce braniti jos godinama.. A vec se klubovi interesuju za njega.. Vjerujem i ako ga prodamo da cemo zaraditi dobre pare. Nekako kad skontam nek cech brani jos 5 godina a branit ce i vise.. Sta ce Courtois raditi? Cekati 5 godina da dodje u chelsea?
[/quote]

Svi zaboravljate 30+ pravilo koje Roman forsira.
Cech jeste produzio ugovor, ali to znaci da mu je i cena na trzistu mnogo veca. PSG bi dao 40 miliona, bez da trepnu.
Kako je Kurto poceo, moze biti cak i bolji od Cecha.
Cech je Bog na golu, to je neoboriva cinjenica. Takvog golmana i treba da nasledi najbolji mladi cuvar mreze u Evropi.
Cech moze braniti jos 5 godina, Kurto jos 15. Sada to deluje kao glupost, ali kraj sledece sezone je pravo vreme da se izvrsi smena medju stativama.
Sve do 3:30 traje kompilacija sjajnih obrana ovog gospodina među vratnicama. Pogledajte, jer zaista vrijedi.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ScEz3xFVVew#!

Rekao sam to i ranije, a evo ponovit ću: Da je Falcao duplo bolji nego što jest, nikada ne bih u njegov transfer uračunao Kurtu. Kažem vam, pod svojom ingerencijom imamo vjerojatno najboljeg mladog golmana na svijetu i prodati ga za bilo koga bila bi glupost. Ništa više nego glupost. Nadam se da takvu grešku vodstvo kluba neće počiniti.
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.