Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Ja bih od sledece seone voleo da Curtois brani umesto Cecha,a Cecha na klupu ili prdati.Cech je sjajan golman,po meni najbolji golman na svetu,ali mislim da mladima trebamo dati sansu :)
[quote name='klicko' timestamp='1346315233' post='75305']
Ja bih od sledece seone voleo da Curtois brani umesto Cecha,a Cecha na klupu ili prdati.Cech je sjajan golman,po meni najbolji golman na svetu,ali mislim da mladima trebamo dati sansu :)
[/quote]

Klicko frende, ova izjava je smiješna. Želiš dati mladima šansu tako što ćeš doslovno upropastiti jednog od najboljih vratara svijeta.
Courtois već dobija izvanrednu šansu u Atletico Madridu i što je najbolja stvar - izvrsno je koristi. Taman kad Čech bude zreo za odlazak iz Chelseaja Thibaut će ući u najbolje golmanske godine i onda će doć aBd na naša vrata. Do tada: a-aa.
[quote name='klicko' timestamp='1346315233' post='75305']
[/quote]
Kako si me iznenadio ovim postom .
Cech je sigurno medju TOP5 golmana svijeta , ako ne i medju TOP3 , a ti bi ga stavio na klupu da sansu dobije Courtois . Thibaut-u je najbolje da ide na posudbu jos jedno 1-2 sezone e onda ce Cech imati 32 godine a i to je nista za golmana .
Bilo kako bilo ne trebamo se brinuti za golmana u buducih 10tak godina .
[quote name='klicko' timestamp='1346317691' post='75328']
Ali mislim da bi mogli zaraditi prodajom Cecha,a Courtisa razvijati u Chelsea :D
[/quote]

čuj ovo

ne zarađuju se novci na jednom od najboljih vjetskih vratara, tu opciju odmah prekriži
[quote name='Wisey' timestamp='1346328465' post='75390']
Ja ne kontam vas koji se trudite da odgovorite na njegove postove.
[/quote]

ni ja isto ne kontam
[url="http://www.guardian.co.uk/football/2012/aug/30/thibaut-courtois-atletico-madrid-chelsea"]http://www.guardian.co.uk/football/2012/aug/30/thibaut-courtois-atletico-madrid-chelsea[/url]

Odličan interview sa Thibautom, zanimljiv i sadržajan. Momak se čini kao još jedan u nizu pravih rješenja. B-)
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]samo se nadam da će momak biti strpljiv i čekati svoju priliku kod nas (odnosno da nam ga neki rival ne ugrabi) jer Cech ima još godina branjenja... [/font][/color][/quote]

To ja kazem.Cech ce braniti do svoje 35najmanje do tad Courtois ce ostariti,a i njemu ce dosaditi da ide na pozajmice.Nece produziti ugovor i ode u neki klub
Po meni Cech jos 2-3 sezone i onda neka dođe Courtois. Cech će tada imati 32/33 godine, a Courtois 22/23 godine i Cech ode dostojno da ne pokvari neki pacerskim golovima dojam o sebi, a Courtois se do tad čeliči u Madridu ili nekom drugom klubu :)
  • 4 sedmice kasnije...
Atletico danas pobijedio Valladolida rezultatom 2-1 a Thibo napravio jednu katastrofalnu grešku kod gola Valladolida.

http://www.dailymotion.com/video/xttfmb_bueno_sport
  • 3 sedmice kasnije...
Branio za 10 protiv Srbije, ovo će biti najbolji golman na svetu - 100%. U životu nisam vidio da neko tako mlad brani tako dobro.
Svetska klasa.Odbranio nekoliko sansi i bio pouzdan ceo mec.Vec sada bi mogao da brani u Chelsea-ju da nije Ceha.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.