Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

[quote name='Kalouda' timestamp='1340870241' post='61676']
Hoće li braniti protiv nas?
[/quote]

Prvo je bilo rečeno da neće, pa je onda Courtois izjavio kako će ipak braniti. Dugo se o tome nije pisalo, ali prema zadnjim informacijama koje su iznesene u javnost onda bi trebao biti na golu protiv Chelseaja.

[i]"I’m really happy that it has been confirmed that I am staying with Atletico"[/i], the Belgian told El Mundo Deportivo.

[i]"This is an important club."[/i]

[i]"We will try to get into the top four in La Liga next year."[/i]
  • 2 sedmice kasnije...
Njegova izjava o sudaru Atletica i Chelseaja u finalu Super Cupa.

[i]"It will be a special game, playing agaimst my club [Chelsea], but I am now at Atletico, and I want to win,"[/i] he was quoted as saying by Marca.

[i]"I have greater feelings for Atletico than Chelsea, whom I respect because they are my parent club."[/i]

Drago mi je da je iskren i da se ne ulizuje navijačima Chelseaja kad jasno kaže da prema Atleticu gaji skoro pa i ljubav, a prema Chelseaju respekt. To je i jasno, u Madridu igra, poznaje navijače, klub i sve vezano oko njega, dok u Chelseaju još nije ni dobio priliku.

Zbog toga mu i ja odajem još veći respekt. Ako Bog da, za par godina ćemo ga gledati među našim vratnicama, samo nek ne bude ozljeda.
Imace on sigurno veliku zelju da dokaze Chelsea-ju da nisu pogresili sto su ga doveli.
Svestan je da ce bar jos sezonu-dve tesko medju stative pored Cecha, ali to ga nece spreciti da nastavi da napreduje i da se dokazuje.
Najbolji mladi golman Evrope i buduca uzdanica Chelsea-ja.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341877688' post='63606']
Imace on sigurno veliku zelju da dokaze Chelsea-ju da nisu pogresili sto su ga doveli.
Svestan je da ce bar jos sezonu-dve tesko medju stative pored Cecha, ali to ga nece spreciti da nastavi da napreduje i da se dokazuje.
Najbolji mladi golman Evrope i buduca uzdanica Chelsea-ja.
[/quote]
samo mu treba dati do znanja da Chelsea ozbiljno racuna na njega .
  • 3 sedmice kasnije...
Prošle sezone u dresu Atletico Madrida 23 puta sačuvao netaknutu mrežu. Svaka čast. Svakom utakmicom pokazuje da je budućnost svjetskog nogometa i što je najbolje i nama najvažnije - budućnost Chelseaja.
[quote name='Brane' timestamp='1343676792' post='68109']
Prošle sezone u dresu Atletico Madrida 23 puta sačuvao netaknutu mrežu. Svaka čast. Svakom utakmicom pokazuje da je budućnost svjetskog nogometa i što je najbolje i nama najvažnije - budućnost Chelseaja.
[/quote]

23 utakmice bez primljenog gola od ukupno 38(?)...
Svaka cast...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1343693387' post='68187']
23 utakmice bez primljenog gola od ukupno 38(?)...
Svaka cast...
[/quote]
ne računaju se i utakmice u Kupu Kralja i EL
[quote name='razbijach' timestamp='1343739001' post='68221']
fenomenalan golman, da se zna hoće li onda na kraju branit protiv Chelseaju u Superkupu ili ne?
[/quote]

Hoće, branit će ;)
  • 4 sedmice kasnije...
[quote name='chibabachi' timestamp='1345989143' post='74120']
Ako dobro odigra i ovu sezonu očekujem da mu cena skoči na 20 milke
[/quote]

Može ona skočit i na 100 milki kad ta cijena ne igra nikakvu ulogu jer sam uvjeren da ga Chelsea neće prodat ni pod koju cijenu još duuugo duugo.
[quote name='Brane' timestamp='1346018715' post='74258']
Može ona skočit i na 100 milki kad ta cijena ne igra nikakvu ulogu jer sam uvjeren da ga Chelsea neće prodat ni pod koju cijenu još duuugo duugo.
[/quote]

Nisam mislio na to,nego se nadam de će imati veću "tržišnu vrednost" od onog pevca iz Junajteda >:)
[url="http://www.goal.com/en/news/12/spain/2012/08/28/3336353/courtois-chelsea-game-will-be-very-special"]http://www.goal.com/...be-very-special[/url]

[color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]"It's special for me as the game is against my own club, but I play for Atletico now. It's me against Chelsea, and I want to win it,"[/font][/color]

[color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]"I keep my fingers crossed for them, for all my friends at Chelsea, and my Belgium team-mates who play there now.[/font][/color]

[color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]"I wish them the best of luck. But I want to win the Super Cup. I hope it will be a good match, and may the better team win."[/font][/color]

[color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]Ovo ja zovem pomesanim emocijama :D[/font][/color]

[color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]Salu na strau, decko pokazuje da je profesionalac i da ce dati sve od sebe. [/font][/color]

[color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]Boljeg naslednika Cech ne moze imati... [/font][/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.