16. maj 2013.13 god. comment_123053 Prvo sam pomislio da ide preko gola kad ono ode lopta u gol. Meni odma suze na oci od srece i jos ga Bane dade Prijavi
16. maj 2013.13 god. Autor comment_123056 A minut nakon gola mogao je postati i tragiÄar, jer je ono njegova greÅ¡ka bila i da Cahill nije uklizao mislim da bi ga primili. Sve u svemu, nismo ga primili,Bane je heroj i to je to.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123128 A minut nakon gola mogao je postati i tragiÄar, jer je ono njegova greÅ¡ka bila i da Cahill nije uklizao mislim da bi ga primili. Sve u svemu, nismo ga primili,Bane je heroj i to je to. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Ma da su i zabili onu priliku opet bi Bane u produzetcima zabio jedan.. Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123251 :sal1: :sal1: :sal: :sal1: :sal1: http://www.youtube.com/watch?v=6cKEGWqtOR4&feature=player_embedded Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124186 NavijaÄi Lokomotiv Moscow A Bane im se zahvalio na fb:Bane Ivanovic Hvala vam puno! <3<3<3 Lokomotiv Moscow Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125626 Monako neće uspeti da dovede Vensana Kompanija pa su se okrenuli Banetu Ivanoviću.Klaudio Ranijeri je signalizirao ruskim vlasnicima da bi naÅ¡ reprezentativac bio idealno reÅ¡enje, tim pre Å¡to može da igra na viÅ¡e pozicija u odbrani.Prema nekim informacijama suma koju bi Dmitri Ribolovljev ponudio za Ivanovića se kreće oko 25 miliona evra, ali ispreÄio se Murinjo.On želi da proda jednog defanzivca kako bi probao da dovede Varana iz Reala, ali to ni u kom sluÄaju nije Ivanović.David Luiz bi mogao da napusti klub, ali Srbin nikako, on je u svim planovima "Posebnog" za narednu sezonu.Koliko Murinjo ceni Ivanovića svedoÄe dve Äinjenice.Prvo, pokuÅ¡avao je da ga dovede u Real prethodnih godina, drugo, jedino za Banetovu poziciju u odbrani, onu kraj desne aut linije ÄŒelsi neće tražiti alternativu i pojaÄanje, biće doveden Å¡toper, ali i levi bek, možda Koentrao kao konkurencija EÅ¡liju Kolu.Bane, jedan - jedini... Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125661 pa trenutno imamo najbolje stopere u svijetu, i to cete vidjeti kad krene nova sezona, nece vise padati blentavi golovi kao prije i taj Varane, nema sanse da se Real trenutno igraca iz svoje skole, a jos tek onakav talenat Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125677 pa trenutno imamo najbolje stopere u svijetu, i to cete vidjeti kad krene nova sezona, nece vise padati blentavi golovi kao prije i taj Varane, nema sanse da se Real trenutno igraca iz svoje skole, a jos tek onakav talenat Varane nije stoper Realove skole ;) Njega je Mou doveo pre 2 sezone iz Lens-a, za skoro 9 miliona funti. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125688 Ivanovića ni pod razno prodati. Barem 30% bolji igraÄ od jednog Ramosa i na beku i na stoperu. Možda i najbolji braniÄ trenutno kojeg imamo u ekipi. Za mene je on vrh. Terry nije kao prije, Cahill je dosta dobar, Luiz je tako-tako. Jedva Äekam da ih Mou posloži. Možda bude kao one prve njegove sezone kad smo primili jako malo golova u Premiershipu. Prijavi
29. maj 2013.13 god. comment_126153 http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/izjave-i-intervjui/ivanovic-ekskluzivno-za-chelseabalkancom-abramovica-mnogo-cijenim-a-lampard-je-najbolji.html Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126412 http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/234054/Zbunjeni-Englezi-Sta-ce-Bane-Ivanovic-u-Barseloni-i-to-pored-Nou-Kampa Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126427 Ma daj ajde pustite gluposti... Možda je gleda Äoku u Parizu pa skoknuo do Barcelone.. :D Al ako preÄ‘e u Barcelonu (u Å¡to ne vjerujem) past će mi totalno u oÄima... Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126430 Ma Barca treba za njega dati 40 milja eura i dva svoja hobita:D iniesta i jos nekog :D jer on vrijedi za sve njih:) Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126617 OVaj sto ga je intervijuisao, mogao je da se javi u pm, da postavim ja bar jedno pitanje idolu :D Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126622 A to mi je hvala znaÄi. Hvala zbog cega :-? Na neka pitanja koja si postavio, smo vec culi ili procitali odgovore. Naravno da je ovo veliki uspeh za sajt, ali ocekivao sam vecu originalnost od tebe :P Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126628 Postavio sam ja njemu dosta finih pitanja, ali je on odgovorio koliko je mogao, odnosno koliko je htio. I ja sam oÄekivao od tebe neku lijepu rijeÄ. :P Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126630 Nemoj mi Baneta kriviti za svoj neuspeh :P :D A lepa rec, mozda nocas, kad svratim s izlaska :hljeb: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.