Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

A minut nakon gola mogao je postati i tragičar, jer je ono njegova greška bila i da Cahill nije uklizao mislim da bi ga primili. Sve u svemu, nismo ga primili,Bane je heroj i to je to.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2

Ma da su i zabili onu priliku opet bi Bane u produzetcima zabio jedan..

Monako neće uspeti da dovede Vensana Kompanija pa su se okrenuli Banetu Ivanoviću.

Klaudio Ranijeri je signalizirao ruskim vlasnicima da bi naš reprezentativac bio idealno rešenje, tim pre što može da igra na više pozicija u odbrani.

Prema nekim informacijama suma koju bi Dmitri Ribolovljev ponudio za Ivanovića se kreće oko 25 miliona evra, ali isprečio se Murinjo.

On želi da proda jednog defanzivca kako bi probao da dovede Varana iz Reala, ali to ni u kom slučaju nije Ivanović.

David Luiz bi mogao da napusti klub, ali Srbin nikako, on je u svim planovima "Posebnog" za narednu sezonu.

Koliko Murinjo ceni Ivanovića svedoče dve činjenice.

Prvo, pokušavao je da ga dovede u Real prethodnih godina, drugo, jedino za Banetovu poziciju u odbrani, onu kraj desne aut linije Čelsi neće tražiti alternativu i pojačanje, biće doveden štoper, ali i levi bek, možda Koentrao kao konkurencija Ešliju Kolu.

Bane, jedan - jedini...

pa trenutno imamo najbolje stopere u svijetu, i to cete vidjeti kad krene nova sezona, nece vise padati blentavi golovi kao prije

i taj Varane, nema sanse da se Real trenutno igraca iz svoje skole, a jos tek onakav talenat

pa trenutno imamo najbolje stopere u svijetu, i to cete vidjeti kad krene nova sezona, nece vise padati blentavi golovi kao prije

i taj Varane, nema sanse da se Real trenutno igraca iz svoje skole, a jos tek onakav talenat

Varane nije stoper Realove skole ;) Njega je Mou doveo pre 2 sezone iz Lens-a, za skoro 9 miliona funti.

Ivanovića ni pod razno prodati. Barem 30% bolji igrač od jednog Ramosa i na beku i na stoperu. Možda i najbolji branič trenutno kojeg imamo u ekipi. Za mene je on vrh. Terry nije kao prije, Cahill je dosta dobar, Luiz je tako-tako. Jedva čekam da ih Mou posloži. Možda bude kao one prve njegove sezone kad smo primili jako malo golova u Premiershipu.

Ma daj ajde pustite gluposti... Možda je gleda Đoku u Parizu pa skoknuo do Barcelone.. :D 
Al ako preÄ‘e u Barcelonu (u Å¡to ne vjerujem) past će mi totalno u očima... 

A to mi je hvala znači.

Hvala zbog cega :-?

Na neka pitanja koja si postavio, smo vec culi ili procitali odgovore. Naravno da je ovo veliki uspeh za sajt, ali ocekivao sam vecu originalnost od tebe :P

Postavio sam ja njemu dosta finih pitanja, ali je on odgovorio koliko je mogao, odnosno koliko je htio. 

I ja sam očekivao od tebe neku lijepu riječ. :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.