Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ma ovo nije humano, u finalu skočiti pola metra između dva igrača i zabiti golčinu vrijednu trofeja .... SAMO JE JEDAN BANE! #truelegend

Ipak je on izgleda nas malo zeznio...usnio je on taj gol tamo gore vidi se,samo se smijesio u snu  B-)  garant  ;)

Bravoooo Plava Legendoooooo  :D/

Svi smo uz tebe večeras, majstore naš:

http://www.youtube.com/watch?v=3_CFQA-DUXE

Pa jebote Tito, dajte mi još jednom recite da nisam vidovit. U pičku materinu !!!

A sta mislite kako je meni bilo ?! 

Ceo minut nisam mogao da dodjem sebi! 

Hteo sam da skinem televizor sa zida, da istrcim na ulicu i svima pokazem da je bas ON dao gol! 

Moj idol, legenda ! 

A sta mislite kako je meni bilo ?! 

Ceo minut nisam mogao da dodjem sebi! 

Hteo sam da skinem televizor sa zida, da istrcim na ulicu i svima pokazem da je bas ON dao gol! 

Moj idol, legenda ! 

Priznaj, koliko litara si svršio kad ga je zabio? :D

Pa jebote Tito, dajte mi još jednom recite da nisam vidovit. U pičku materinu !!!

Dok ti to ne unovčiš možeš objesit mački o rep :D

Ziveo Bane jos 100 godina!

Hvala za ovaj najveci gol u tvojoj karijeri i jedan od najvaznijih u istoriji kluba!

Legenda!

Pošto Branislav Ivanović nije hteo da ističe svoje zasluge za pobedu Čelsija u finalu Lige Evrope protiv Benfike, uradio je to kapiten Frenk Lampard.

341689_mdf19363_f.jpg?ver=1368654204"Ovo je bilo neverovatno za sve nas, koliko je samo bilo uspona i padova u igri ÄŒelsija u poslednje dve godine! Ali ovo Å¡to smo učinili je velika stvar, mi smo tim, jedinstveni smo, i ovo je bilo "za dlaku", posle sezone kakvu smo imali. Niko ovo nije zaslužio viÅ¡e od Ivanovića - bio je fantastičan. MožeÅ¡ da okuÅ¡aÅ¡ sreću kao pojedinac, ali svi se držimo zajedno kao tim. I klub je ovo zaslužio", rekao je Lampard.

Sta reci za Lampardove reci o ovom momku,momcinu zvanoj Branislav Ivanovic. Ako neko voli ovaj klub,ako je neko neiskvaren igrac,ako je neko IGRACINA i na terenu i van njega,to je sigurno ovaj momak,momcina! Jednog dana bice mu mesto medju legendama ovog kluba,medju ikonama Londona. Kako mi je drago sto imamo ovog igraca u timu,ne samo zbog veceras,nego uopsteno. Stvarno je dragulj. Hvala ti Bane za sve.

Da ne kopiram opet tekst,evo necega lepog sto su sportske.net napisale o Banetu,nesto sto sam ja pokusao da kazem,ali ovde je lepo sroceno sve...

http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/bane-ivanovic-potvrda-vrline-128500.html

E jest mi nešto drago što je baš on, naš Balkanac, zabio onaj gol! Svaka čast Bane, volimo te! Legenda koju treba pod hitno vratiti na poziciju beka, a Azpija poslati na klupu - jer je i doveden da bude back-up, a ne prvi izbor.

Bravo kralju! Jbt kad je lopta ušla u gol, ja ćutim, komentator ćuti, svi ćute, kontam neki faul bio ili nešto al kad je krenuo trčati i svi na njega skočio sam ko da me kraljevska kobra ugrizla za šupak, a jbt kakav osjećaj kad te kobra ugrize

Bane definitivno legenda ovog kluba, nisam vidio da jedan štoper može dati toliko VAŽNIH golova

Whisper cvjeta :)

Pa dajte mu tu kapitensku traku,ako je ko zasluzio onda je ova ljudina..

Vidjeti Baneta kako stisnutih pesnica trci u zagrljaj Mati-nesto najljepse na svijetu !!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.