15. maj 2013.13 god. comment_122712 kakav pogodak majstora,onakve precizne udarce glavom mogu dati samo veliki igraci. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122724 Ma ovo nije humano, u finalu skoÄiti pola metra izmeÄ‘u dva igraÄa i zabiti golÄinu vrijednu trofeja .... SAMO JE JEDAN BANE! #truelegend Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122725 Ipak je on izgleda nas malo zeznio...usnio je on taj gol tamo gore vidi se,samo se smijesio u snu B-) garant ;) Bravoooo Plava Legendoooooo :D/ Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122743 sjebao si liga kup ali donio si nam europa ligu, ispravio si gresku! bravo majstore ! Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122744 Svi smo uz tebe veÄeras, majstore naÅ¡: http://www.youtube.com/watch?v=3_CFQA-DUXE Pa jebote Tito, dajte mi joÅ¡ jednom recite da nisam vidovit. U piÄku materinu !!! Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122770 bravo bane nadan se da citas sta tvoji komsije i zemljaci misle o tebi i sta te slave :D Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122774 A sta mislite kako je meni bilo ?! Ceo minut nisam mogao da dodjem sebi! Hteo sam da skinem televizor sa zida, da istrcim na ulicu i svima pokazem da je bas ON dao gol! Moj idol, legenda ! Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122780 A sta mislite kako je meni bilo ?! Ceo minut nisam mogao da dodjem sebi! Hteo sam da skinem televizor sa zida, da istrcim na ulicu i svima pokazem da je bas ON dao gol! Moj idol, legenda ! Priznaj, koliko litara si svršio kad ga je zabio? :D Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122784 Priznaj, koliko litara si svršio kad ga je zabio? :D Nije da sam merio, al osetio sam neku toplinu u patikama :D Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122807 Pa jebote Tito, dajte mi joÅ¡ jednom recite da nisam vidovit. U piÄku materinu !!! Dok ti to ne unovÄiÅ¡ možeÅ¡ objesit maÄki o rep :D Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122808 Dok ti to ne unovÄiÅ¡ možeÅ¡ objesit maÄki o rep :D KurÄeva igra, da sam otiÅ¡o i stavio pare na svoju prognozu vraga bi dobio. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122830 Ziveo Bane jos 100 godina! Hvala za ovaj najveci gol u tvojoj karijeri i jedan od najvaznijih u istoriji kluba! Legenda! Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122837 PoÅ¡to Branislav Ivanović nije hteo da istiÄe svoje zasluge za pobedu ÄŒelsija u finalu Lige Evrope protiv Benfike, uradio je to kapiten Frenk Lampard. "Ovo je bilo neverovatno za sve nas, koliko je samo bilo uspona i padova u igri ÄŒelsija u poslednje dve godine! Ali ovo Å¡to smo uÄinili je velika stvar, mi smo tim, jedinstveni smo, i ovo je bilo "za dlaku", posle sezone kakvu smo imali. Niko ovo nije zaslužio viÅ¡e od Ivanovića - bio je fantastiÄan. MožeÅ¡ da okuÅ¡aÅ¡ sreću kao pojedinac, ali svi se držimo zajedno kao tim. I klub je ovo zaslužio", rekao je Lampard. Sta reci za Lampardove reci o ovom momku,momcinu zvanoj Branislav Ivanovic. Ako neko voli ovaj klub,ako je neko neiskvaren igrac,ako je neko IGRACINA i na terenu i van njega,to je sigurno ovaj momak,momcina! Jednog dana bice mu mesto medju legendama ovog kluba,medju ikonama Londona. Kako mi je drago sto imamo ovog igraca u timu,ne samo zbog veceras,nego uopsteno. Stvarno je dragulj. Hvala ti Bane za sve. Da ne kopiram opet tekst,evo necega lepog sto su sportske.net napisale o Banetu,nesto sto sam ja pokusao da kazem,ali ovde je lepo sroceno sve... http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/bane-ivanovic-potvrda-vrline-128500.html Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122849 E jest mi neÅ¡to drago Å¡to je baÅ¡ on, naÅ¡ Balkanac, zabio onaj gol! Svaka Äast Bane, volimo te! Legenda koju treba pod hitno vratiti na poziciju beka, a Azpija poslati na klupu - jer je i doveden da bude back-up, a ne prvi izbor. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122874 Bravo kralju! Jbt kad je lopta uÅ¡la u gol, ja ćutim, komentator ćuti, svi ćute, kontam neki faul bio ili neÅ¡to al kad je krenuo trÄati i svi na njega skoÄio sam ko da me kraljevska kobra ugrizla za Å¡upak, a jbt kakav osjećaj kad te kobra ugrize Bane definitivno legenda ovog kluba, nisam vidio da jedan Å¡toper može dati toliko VAŽNIH golova Whisper cvjeta :) Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122878 Pa dajte mu tu kapitensku traku,ako je ko zasluzio onda je ova ljudina.. Vidjeti Baneta kako stisnutih pesnica trci u zagrljaj Mati-nesto najljepse na svijetu !!! Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122960 http://www.youtube.com/watch?v=ujKzwMpM40o&feature=player_embedded Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.