Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

• 6 mjeseci kasnije...

Evo malo statistike među našim igračima:

Pedro

Do sada 41 utakmca (Start ili ulazak sa klupe)

Golova: 9

Wilian

46 utakmica (Start ili ulazak sa klupe)

Golova 8

Lofuts Check

30 utakmica (Start ili ulazak sa klupe)

Golova 7

Giroud

33 utakmice (Start ili ulazak sa klupe)

Golova 10

Hudson Odoi

18 utakmica (Start ili ulazak sa klupe)

Golova 5

Kovačić

41 utakmica (Start ili ulazak sa klupe)

Golova 0

Drinkwater (Start ili ulazak sa klupe)

0 utakmica

Poenta je da igrači koji najmanje igraju imaju najbolju statistiku (Lofuts Check, Odoi, donekle i Giroud).

Drinkwater nikako nije upisao ni jedan nastup u ovoj sezoni, ne može me niko ubijediti da bi bio lošiji od Kovačića.

Cahil samo 13 nastupa sa ulascima sa klupe, ništa lošiji ne bi bio od Luiza.

Sve je do trenera, premalo rotira.

Ma tu je pitanje samo koji je manje zlo, od dva shita jednog moras. Bilo bi pametnije da igra ampadu al eto sad je ozljeden kao, iako nece taj igrati nikako
Mateo je velika prevara od igraca.
Ne znam tacan podatak ali nije se upisao u strijelce preko 90 utakmica, to nisu vise sati igre nego dani.
  • 3 mjeseca kasnije...
Morata? Zar stvarno neko misli da onaj mekusac moze nesto bitnije odigrati jos u Celziju?

Nit nam treba, nit zelim igraca koji je mislima negdje drugo. Nek Atletico iskesira i mirna Bosna.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kakav Morata, bolje malom Abrahamu dat šansu, ili Michyu (još poštenu šansu nije dobio u Cheleau), ako ništa čak je Giroud bolja opcija o njega.

Također, ja bi prije Jorginha nego Kovačića.

Michy se pogubio, abraham isto brat bratu nije neka igracina. Nije ni morata, uglavnom treba odabrati najmanje zlo.
Meni je draza opcija double pivot kovacic-kante, obojica trkacki vrlo mocni, defanzivno jaki. To bi moglo biti mocno

Gdje se pogubio, svugdje razvalio osim u Valenciji. Tammy nije neki igrac, a zabio bruku golova u aston villi. Dok za nekog Kiwomyu welskog iz Swanseja kesira jedan United i kazu talenat.

Morata je ocajan, i ako izvucemo nazad pare, to ce biti vrhunski posao. Atletico je lud, jer je platio i diega costu 60 miliona :D

Pocetak sezone:

Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Emerson; Jorginho, Kante, Willian, Barkley, Pulišić; Giroud.

Kraj sezone:

Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Emerson; Jorginho, Kante, Hudson-Odoi, Loftus-Cheek, Pulišić; Batshuayi.

Mislim da bi ovo mogla biti realna transformacija prve postave.

Iskreno ne razumijem guranje azpilicuete od pojedinaca, posebno nakon prosle sezone. Ja bih tu miksao jamesa sigurno, zavisno od forme obojice. Azpilicueta je nazalost jako ogranicen u napadackom dijelu igre, i tu nema nekog napretka niti ce ga biti sa 30 godina koliko ima.
A i ne vidim kako mozemo zrtvovati se na toj strani posto ce nam trebati igra u napadu od svih, falit ce nam golova svakako. Tu ce cijela ekipa morat dati svoj doprinos ako mislimo nesto, i vezni red i obrana.
Ne bih se slozio, vidjeli smo kako to inertno djeluje sa azpilicuetom na boku, kad se sjetim samo koliko puta su mu suigraci sirili ruke jer je totalno off pozicije i ne zna iskoristiti prostor, to djeluje dosta tragicno. Ajd da on moze napredovat u tom segmentnu, ali apsolutno ne moze niti ima taj potencijal.
Tu definitivno treba traziti druga rjesenja, polako dozirati jamesa. Cinjenica je kako mi nemamo igraca koji ima 10 golova u sezoni prvenstva za nas. Tu ce sistem morati igrati inace ce biti to dosta lose
A možda je baš James veća tragedija od azpia.

Prvo pitanje je koju će formaciju Lampard trazit, a drugo koje ce uloge imat svaki pojedini igrač. A tu je Lampard da izvuče maximum iz ovoga što imamo. Tako da ima vremena i prilike za sve.

A najbolje bi bilo ustvari prodat azpia, alonsa, luisa, jorginha, pedra, williama i girouda i onda nakon 10 kola je*at majku juniorima jer su za kurac, a upravi zato jer je rasprodala prvu momcad. xD
  • 1 mjesec kasnije...

Zamislite ovo:

Kepa (24)

James (19)

Rudiger (26)

Christensen (23)
Emerson (25)

Kante (28)

Kovačić (25)

Hudson-Odoi (18)

Loftus-Cheek (23)

Pulišić (20)

Abraham (21)

Vrlo realan sastav u nekom trenutku, prosjek godina oko 23.

Neki igrači sa klupe: Zouma (24), Tomori (21), Bakayoko (24), Jorginho (27), Barkley (25), Mount (20), Batshuayi (25).

Uz par pojačanja, nadam se ne puno starijih, za nekoliko sezona jedan od najjačih timova svijeta.

• 2 sedmice kasnije...
https://twitter.com/CarvalhoJTElite/status/1165263937383936000?s=19

Biće zanimljivo vidjeti kad se RLC,Reece i CHO vrate kako će izgledati.Volio bih vidjeti ovu petorku zajedno sa Pulišićem u prvih 11.

Kepa

Reece    Rudiger   Christensen   Emerson

Kante        RLC

Mason

CHO                      Pulisic

Tammy

Jedino je to ovako moguće ih sve uklopiti,

Kepa

Reece    Rudiger   Christensen   Emerson

Kante        RLC

Mason

CHO                      Pulisic

Tammy

Jedino je to ovako moguće ih sve uklopiti,

Oni bi mogli igrat ne u 4-2-3-1 nego u 4-3-3 di bi Kante bio osigurač odnosno DM iza Mounta i RLCa, ali nebi to funkcioniralo kolko god lijepo izgledalo na papiru.

Realnost je da će se Mount i RLC borit za poziciju AMFa, a Barkleya se može prodat

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.