21. juli 2018.8 god. comment_282688 I ja sam za to da Azpi ostane na stperu. Lik je u napadu poprilicno ogranicen te uz Alonsa na drugoj strani koji je poprilicno spor, to bi bio hendikep za ekipu. Koliko god volio Pjanica, ne vidim svrhu njegovog dovodjenja ukoliko Fabregas ostane. Poprilicno isti igraci, spori ali tehnicki potkovani. Ipak, Pjanic ima bombu u nogama i svakako sam vise za njega nego za Fabregasa. Treba nam desno krilo pod hitno. Volio bih da dovedemo nekog ljevaka na tu poziciju, muka mi je vise gledati desnjaka tamo. To bi nam dalo drugu dimenziju u organizovanju napada, nesto sto vec godinama ne gledamo. Uz Jorginha i Kantea, komotno se moze igrati 4-2-3-1, nema potrebe za 4-3-3 i dotatnog igraca u sredini, bolje jos jedan igrac blize golu. Vidjet cemo, ali uz Moratu i Girua u napadu nemamo se cemu dobrom nadati. Volio bih da dodje i Higuain, samo da Moratu ne gledam u napadu. Prijavi
21. juli 2018.8 god. comment_282689 Hahah pa ovaj Cae sastav sto je okacio,ovo je ekipa koja bi se borila za opstanak u PL :D Prijavi
21. juli 2018.8 god. comment_282690 Sjetite se duela protiv Spursa na WHL kad su nas uzeli dva puta na isti fazon,gdje smo sa tri štopera izvisili u skoku i primili dva gola.Puyol i Cannavaro su korpulentniji od Azpija.Azpi je sitan,zamisli njega i zamisli Puyola u borbi sa Lukakuom.Azpi nije ograničen u napadu on je samo forsiran na lijevog beka i da ne ide puno naprijed. Prijavi
21. juli 2018.8 god. comment_282691 Ma gdje sitan, covjek gradjen strasno.. Noge jake, dobar odraz ima.. Pa Azpi bi Lukakua uzimao u skok duelu od 10 puta bar 7-8. Lukaku za svoju gradju i visinu uzasno igra glavom. Pa prosle godine mrtvi Otamendi dominirao nad njim a i nad ostalim u ligi, a kamoli da nece igracina ko sto je Azpilicueta.Da i sta, naso jednu utakmicu ko argument? Pa moze se x vise utakmica naci gdje su golovi dolazili radi gresaka u postavljanju ili pasovima svih ostalih stopera u ekipi, i to puno vise takvih. A Dave je za klasu bolji od njih u tome, nadji neku njegovu pozicionu gresku ili pogresan pas u opasnoj zoni, ili nadji da ga neko predribla kao Kejhila, Luiza i ekipu. Samo treba dodati dobrog beka desno i nikakvih problema tu nema.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
21. juli 2018.8 god. comment_282692 Siguran sam da je bilo još utakmica,ali ovo je bio najočigledniji primjer.Zbog toga što ćemo igrati sa dva štopera i zbog toga što je Rudiger odlično odigrao na poziciji štopera ne bih stavljao Azpija na štopera. I još nemamo bolju opciju na beku,a Azpi može to vrlo dobro pokriti. Prijavi
21. juli 2018.8 god. comment_282693 Stave li jadnog Azpilikuetu na stopera u formaciji 4-3-3, ja Celsi vise ne pratim.... Kante bi lipsao pored ove dvojice.Zaha bi nas izašao 60 miliona minimalno Da li je moguce da postoji klub koji bi dao za Zahu 60 miliona ? Kuda ide ovaj fudbaal Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283452 Koji je, po vašem mišljenju, razlog zašto Kante igra središnjeg veznog, a Jorginho zadnjeg, iako Kante može dati više u defanzivi od Jorginha, a ovaj u ofanzivi. Da se oni zamjene za pozicije, s Kovačićem kao trećim i naprijed Hazard, Willian i Morata, sa nogometom kakvog preferiramo, bit će to jako lijepo, samo što vrlo nesigurna obrana će nam odnest bodove, pogotovo kad protivnici izdrže naš presing i punom silinom s brojčanom nadmoći krenu u napad. Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283456 Zato što je Jorginho zadužen za duge lopte i ima bolji pregled igre,a pozicija na kojoj igra Kante zahtijeva konstante ulaske između beka i štopera. Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283458 Jednostavno zato sto Sarri zeli da Jorginho igra Pirlo poziciju, dok bi Kante i Barkley trebali da utrcavaju i prosljedjuju dalje loptu do napadaca ili sami zavrsavaju sansu. Problem kod toga je kad ode Kante naprijed, nema ko da uzme loptu suparniku. Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283483 Kante igra nesto sto je igrao Alan i igra u Napoliju. Jorginho je Sarrijev mozak na terenu, njegove zamisli pretvara u javu. On cebiti alfa i omega ove ekipe, najvazniji igrac uz Hazarda isto sto je Kante bio kod Contea.Drago mi je sto Cesc ne igra jer ne vidim sta ima za ponuditi, na poziciju Jorginha ne moze igrati jer je ovaj miljama bolji, a za druge dvije pozicije u vezi ne moze jer nema niti brzinu niti sposobnost utrcavanja medju odbrambene igrace. Mislim da ce priliku dobijati samo kada se Jorginho odmara.Mislim da ce Pedro izbaciti Williana iz prvih 11, bolje mu lezi ovaj novi sistem, nesto slicno je igrao u Barceloni u svojim najboljim danima. Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283490 Fabregas ne igra zato sto je povrijedjen.Gdje ga ti vidis kad se oporavi,na kojoj poziciji? Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283491 Ja ga vidim na tribinama i na transfer listi,ako ne u septembru onda u novembru definitivno. Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283494 Kakav katalonski setac. Pa Jorginho vec ispada u odbrani i fizicki tesko se nosi u duelima, a kamoli da nam invalid Fabregas pocne tu na najvaznijoj poziciji igrati. Nema on vise sanse na ovom nivou, eventualno za kupove i protiv nekih manjih ekipa mada je i tu upitno jer danas svako trci i u stanju je igrati jak presing, sto smo vidjeli protiv Huddersfielda. Fabregasa su jedva jedan Matic i Kante izvlacili, jadnici dusu ispuste na terenu dok pokriju njega. U ovoj dinamici on nema nikakve sanse, najpametnije bi mu bilo otici u Italiju. Tamo je Pirlo s haman 40 kuka dirigovao lagano. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283496 Nisu ga Matic i Kante pokrivali, covek je uglavnom bio na klupi pored njih, tad je bio najefikasniji nakon onog pocetnog perioda 2014. Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283499 Pedro je nas najbolji igrac bio protiv Arsenala i mora igrati ispred Wiliana, ovaj sistem mu najvise odgovara. Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283500 Nisu ga Matic i Kante pokrivali, covek je uglavnom bio na klupi pored njih, tad je bio najefikasniji nakon onog pocetnog perioda 2014.Govorim za utakmice kad je igrao pored jednog od ove dvojice. Znam da je bio na klupi, da nije ne bismo ni osvojili titulu te sezone. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283502 Pedro je muha bez glave,ali je bolji od Williana.Na zimu Fekira dovesti,Williana otjerati,a Odoi i Pedro zamjene za Hazarda i Fekira. Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283505 Gdje ga ti vidis kad se oporavi,na kojoj poziciji? vidim ga na jorginhovoj poziciji ili barkleyevoj/kovacicevoj Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283506 Ima Fabregas još uvijek svoju rolu. Zaha bi nam sjeo samo tako. Prijavi
19. august 2018.8 god. comment_283507 Zaha bi nam sjeo samo tako. Pa ne treba nam da sjedi,treba nam neko da igra. Imamo dosta ovih sto su samo za klupe... Prijavi
24. septembar 2018.8 god. comment_283800 Eto šta bude kad hoćeš uštedit pa ne dobiš ništa. Da smo doveli Van Dijka i Lukakua kad smo mogli, danas bi bili ako ne i najjača ekipa na svijetu. A sad smo opet na nuli, opet trebamo kupit klasu Van Dijka i Lukakua na stoperu i centarforu i opet moramo potrošit 200 mil eura koje bi bilo puno lakše da smo odmah dali. I onda bi cijena bila skoro duplo manja. Prijavi
24. septembar 2018.8 god. comment_283803 Da je Van Dijk igracina to smo svi znali. Medjutim, mislim da je on bas izricito zelio u Liverpool kod Kloppa. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.