Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Torresa se rjesavati pod hitno na ljeto! A Drogba i Torres ne mogu zajedno igrati Pro Evolution a kamoli zabijati golove i igrati zajedno, to se bar vidjelo dosad i ne vrijedi pokusavati tako nesto. Jedino bi Danny mogao sa jednim od ove dvojice saradjivati. To neka bude Drogba koji bi mogao odvlaciti paznju protivnickih stopera tako da Danny ima vise prostora za manevar i sut.
Ma de na kraju ce biti 4-3-3... sta se mi tripujemo ovdje bezveze...
Ja mislim da bi trebao probati, jer je ociti problem sredina. Protiv WBA oni nisu mogli konotrolirati posjed u sredini, mozda bi taj igrac viska donio bolju igru u sredini. Ali da bi se preslo Chelsea mora prec na 4-4-2 di bi onda morali imati dva brza bočna vezna igrača koje nemaju. Ne znan o kakvim vi prilikama pricate mislin da Drogba & Torres nisu odigrali skupa ni 2 pune utakmice.
[quote name='Didier1188' timestamp='1330955192' post='32546']
Ja mislim da bi trebao probati, jer je ociti problem sredina. Protiv WBA oni nisu mogli konotrolirati posjed u sredini, mozda bi taj igrac viska donio bolju igru u sredini. Ali da bi se preslo Chelsea mora prec na 4-4-2 di bi onda morali imati dva brza bočna vezna igrača koje nemaju. Ne znan o kakvim vi prilikama pricate mislin da Drogba & Torres nisu odigrali skupa ni 2 pune utakmice.
[/quote]
Upravo tako nisu odigrali ni 2.utakmice ljudi setite se samo pa taj Torres je dao 7.komada Celziju nego sto je nam ocaj vezni red slabo napadaci ulaze u sanse!!!

[quote name='Wisey' timestamp='1330955538' post='32551']
Didier + Torres = dva igrača koji trebaju napustiti klub na ljeto.
[/quote]
Druze po meni jako gresis... treba celzi da promeni vezni red pa ces da vidis kako Torres reseta..budi mo relani...Drogba da nije zivotinja onakva ne bi ni on dolazio u gol sansu!!!!
[quote name='Wisey' timestamp='1330955538' post='32551']
Didier + Torres = dva igrača koji trebaju napustiti klub na ljeto.
[/quote]

je, i sta onda? ispast u drugu ligu
Mislin da je sustinski problem Chelsea to sto se ne stvara dovoljno cistih sansi, pogledajte Rooneya, nisu svi njegovi golovi spektakularni, doslovno ih je pola ubacio samo s 5 metara. Mislin da Torres moze jos toga ponuditi, jer njemu ne odgovara nacin na koji Chelsea igra, ubacivanje lopti nasumicno u sesnesterac je bila najcesca lopta koju je on dobio ove godine.

Sjetimo se samo utamica protiv Sunderlanda i Aston Ville gdje je Torres briljirao, sigurno je da nije u najboljoj formi ali smatram da mu suigraci nisu narocito pomogli da bi stekao ponovnu formu.
Torres je tata...samo sto ima dosta pacijenat od saigraca Celzi igra jako sporo!!!Nije problem u Torresu nego u ekipi..a on najvise bode oci zbog 50. milki!!!
On nije u stanju dati jebeni gol već 20 i nešto utakmica, ne znam više. Daj meni toliko vremena da provedem na njegovom mjestu ja ti garantujem da bih dao najmanje 3 komada.
[quote name='Didier1188' timestamp='1330956027' post='32556']

je, i sta onda? ispast u drugu ligu
Mislin da je sustinski problem Chelsea to sto se ne stvara dovoljno cistih sansi, pogledajte Rooneya, nisu svi njegovi golovi spektakularni, doslovno ih je pola ubacio samo s 5 metara. Mislin da Torres moze jos toga ponuditi, jer njemu ne odgovara nacin na koji Chelsea igra, ubacivanje lopti nasumicno u sesnesterac je bila najcesca lopta koju je on dobio ove godine.

Sjetimo se samo utamica protiv Sunderlanda i Aston Ville gdje je Torres briljirao, sigurno je da nije u najboljoj formi ali smatram da mu suigraci nisu narocito pomogli da bi stekao ponovnu formu.
[/quote]
Bravo CARE,razumes se u sustinu fudbala!!!
Jarane jebem ti vezni red ako cemo ga krivit kako jebeni luiz dodje iz odbrane postigne pogodak a ovaj cijelo vrijeme u napadu morao je zabiti od oktobra makar na srecu al nea cojk ni srece nit zna opucat.. Jednostavno boji se ne znam koji mu je k.. Zalosno.. Mislite da mi navijaci nebi volili da torres bude onaj stari da zabije po sezoni 30+ golova i tak?
LJudi... pa nas vezni red ne moze da parira VBA,Evertonu,Boltonu... o cemu vi pricate pa postali smo prosecna ekipica!!!
Tores da je u MJ uvalio bi vec 20.komada!!!
  • Autor
[quote name='The_KING' timestamp='1330957546' post='32578']LJudi... pa nas vezni red ne moze da parira VBA,Evertonu,Boltonu... o cemu vi pricate pa postali smo prosecna ekipica!!! Tores da je u MJ uvalio bi vec 20.komada!!![/quote]

Šta je MJ?
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330957837' post='32589']

Pa moš onda i Chelsea zvat ÄŒFK (ÄŒelzi fudbal klub) al to je naprosto seljački ilitiga nepismeno :P
[/quote]
Kako ti' kaze LAVE!!!

[quote name='soxx' timestamp='1330957732' post='32585']
Zabio bi onda staridz 60 komada.
[/quote]
Koji Staridz smesan je sloira lik se izgubi misli da je Neymar na'momente...mnogo sebican lik!!!
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330958390' post='32594']

A Neymar je kao neki extra igrač?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[/quote]
Pa cena mu govori u prilog 60.miliona u redu cekaju Barsa,Real,Celzi itd:D

[quote name='soxx' timestamp='1330958419' post='32595']
Kad torres zabije ko sturridge moci ce se pricati i o torresu.
[/quote]
xaxa pa Torres u jednoj Sezoni za Loserpool da vise golova,nego Staridz za celu fudbalsku karijeri jos od petlica!!!
[quote name='The_KING' timestamp='1330958949' post='32597']
Pa cena mu govori u prilog 60.miliona u redu cekaju Barsa,Real,Celzi itd:D

xaxa pa Torres u jednoj Sezoni za Loserpool da vise golova,nego Staridz za celu fudbalsku karijeri jos od petlica!!!
[/quote]
Ako cemo gledat proslost mogli bi ronaldinja kupiti.
Dok je RDM bio trener West Broma uvijek je sastav postavljao u 4-4-2 formaciji, volio bih i nadam se da ce to pokusati i sa Chelsea-om .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.