5. mart 2012.14 god. comment_32631 [quote name='Wisey' timestamp='1330956857' post='32564'] On nije u stanju dati jebeni gol već 20 i nešto utakmica, ne znam više. Daj meni toliko vremena da provedem na njegovom mjestu ja ti garantujem da bih dao najmanje 3 komada. [/quote] čekaj, čekaj jel se ja gubim il ti mjenjaš priču što se tiče torresa? Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32663 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1330957630' post='32582'] Šta je MJ? [/quote] Michael Jackson. A ti The_KING druže malo se smiri. Kako ne razumiješ da je on godinu dana ovde i u 50 utakmica je dao jedva 5 golova. Pa Yakubu u Blackburnu ima kurčinu mlohavu od veznog reda pa zavuče nekih 15 komada. E to je suština, koliko god da je vezni red loš, ako je već Torres svjetska klasa, morao je dati minimum 20 golova. Vidio si i sam šta je promašivo protiv Uniteda, Blackburna i ostalih. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32668 [quote name='Kalouda' timestamp='1330965167' post='32663'] Michael Jackson. A ti The_KING druže malo se smiri. Kako ne razumiješ da je on godinu dana ovde i u 50 utakmica je dao jedva 5 golova. Pa Yakubu u Blackburnu ima kurčinu mlohavu od veznog reda pa zavuče nekih 15 komada. E to je suština, koliko god da je vezni red loš, ako je već Torres svjetska klasa, morao je dati minimum 20 golova. Vidio si i sam šta je promašivo protiv Uniteda, Blackburna i ostalih. [/quote] Alo bre bio Sevcenko propao,pa sad Torres...pa celzi igra naj gori fudbal u engleskoj zadnjih god ipo...kad vidim Luiz da kreira napad povraca mi se!!! Prijavi
5. mart 2012.14 god. Autor comment_32669 [quote name='The_KING' timestamp='1330965389' post='32668'] Alo bre bio Sevcenko propao,pa sad Torres...pa celzi igra naj gori fudbal u engleskoj zadnjih god ipo...kad vidim Luiz da kreira napad povraca mi se!!![/quote] Koji je smisao spominjanja Shevchenka odjednom? Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32676 Dali je tebi normalno da Igraci tipa Sevcenka,Torresa ae pa i Kezman (ako se pogleda ucinak iz PSV)..propadnu u celziju...a dodju kao dokazani golgeteri..??? Prijavi
5. mart 2012.14 god. Autor comment_32678 [quote name='The_KING' timestamp='1330965887' post='32676']Dali je tebi normalno da Igraci tipa Sevcenka,Torresa ae pa i Kezman (ako se pogleda ucinak iz PSV)..propadnu u celziju...a dodju kao dokazani golgeteri..???[/quote] Neki igrači i menadžeri jednostavno nisu za neke klubove, toga imaš u svim sportovima, nije to ništa novo niti je Chelsea prvi kojem se to događa. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32680 [quote name='The_KING' timestamp='1330965887' post='32676'] Dali je tebi normalno da Igraci tipa Sevcenka,Torresa ae pa i Kezman (ako se pogleda ucinak iz PSV)..propadnu u celziju...a dodju kao dokazani golgeteri..??? [/quote] I u realu je bilo takvih scena.. Npr Kaka je nula naspram kake u milanu Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32683 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1330965985' post='32678'] Neki igrači i menadžeri jednostavno nisu za neke klubove, toga imaš u svim sportovima, nije to ništa novo niti je Chelsea prvi kojem se to događa. [/quote] da da,al cini se meni da u celziju moze da uspe igrac samo poput Drogbe,al na zalos nema vise takvih igraca popularne duge devetke!!! Prijavi
5. mart 2012.14 god. Autor comment_32684 [quote name='soxx' timestamp='1330966067' post='32680'] I u realu je bilo takvih scena.. Npr Kaka je nula naspram kake u milanu[/quote] I u Barci...Henry, Ibrahimović, Eijdur.. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32685 [quote name='soxx' timestamp='1330966067' post='32680'] I u realu je bilo takvih scena.. Npr Kaka je nula naspram kake u milanu [/quote] Dobro to stoji svuda ima promasaja al problem u Celziju sto ko god dodje u napad zadnje 4,god ne moze da se satavi sem Drogbe koji je relano sposoban sam sebi sansu da stvori!!! Prijavi
5. mart 2012.14 god. Autor comment_32688 [quote name='The_KING' timestamp='1330966333' post='32685'] Dobro to stoji svuda ima promasaja al problem u Celziju sto ko god dodje u napad zadnje 4,god ne moze da se satavi sem Drogbe koji je relano sposoban sam sebi sansu da stvori!!![/quote] Pa naravno, kad u Chelseaju ne uspjevaju target mani kakvi su Torres i Sheva, dok bi jedan Doumbia, Alexis Sanchez, Rooney, Van Persie i njima slični lako uspjeli, jer Chelsea nije i nikad neće biti klub gdje stoji čisti egzekutor poput Van Nistelrooya npr. u napadu a veznjaci mu guraju lopte, Chelsea igra na način da napadač sam sebi stvori pola šanse. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32689 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1330966197' post='32684'] I u Barci...Henry, Ibrahimović, Eijdur.. [/quote] Dobro ali oni su otisli iz jedne lige u drugu gde je razlicit fudbal..Tores je dokazan u Engleskoj!!! ljudi realno da se borimo za titul a torres ne daje golove pa da kazemo pojma nema al kako tim igra i necdi..a Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32692 [quote name='The_KING' timestamp='1330966333' post='32685'] Dobro to stoji svuda ima promasaja al problem u Celziju sto ko god dodje u napad zadnje 4,god ne moze da se satavi sem Drogbe koji je relano sposoban sam sebi sansu da stvori!!! [/quote] Realno, samo je Drogbu doveo Mourinho, ostali su svi bili samo hirovi Romana Abramovica ! Vlasnik kluba ne treba da se mesa u dovodjenje igraca, za to placa trenera(pored ostalog) i skautsku sluzbu. Na njemu je samo da obezbedi novac, za dovodjenje istih. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32696 [quote name='reLo' timestamp='1330943656' post='32490'] Ljudi, budimo realni, Torres ne može dati gola ni da su iza njega Messi, Xavi i Hazard. Lik je fulao prazan gol, u par navrata sa 2-3 metra promašivao. Dakle, lik jednostavno ne zna i to je cijela priča. [/quote] s ovim se nikako ne mogu složit to što on ima nešto u glavi nije kriv ni AVB ni vezni red nego isključivo on sam..zna on samo što ga ne ide..kao da ga je uhvatilo prokletstvo..nemoguće da lik koji je trpao u Atleticu i Liverpoolu ovako propadne i da se govori da on ne zna..zna samo očito je da ima nekakvih problema i dajte ljudi prestanite pričat da bi ovaj ili onaj zabio vise od Torresa..kad ste tako pametni svi idite igrat ako mislite da je to lako ili tako nešto..kao da Torres nebi volio kada bi mogo po sezoni zabit 30 golova..osim toga Torres je igrač koji voli dobit loptu u noge i onda kad se okrene gol je..u Chelsea-u to rijetko dobiva..pogledajte malo koliko lopti nabije Luiz..najmanje 10 a Torres budimo realni nije Drogba da to sve primi.. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32711 Ja se i dalje drzin Torresa Smatram da moze (ne kazem da hoce) i da je svjetska klasa, samo mora uhvatiti kontinuitet davanja golova. Mene od na forumu niko ne moze razuvjerit da Torres nije vrhunski igrač. Ja ne znan gledate li vi ostale ekipe, vezni red Chelsea je ispod svake razine ako cemo gledat ekipe TOP 5. A sta se tice Sturridge, mislin da on gusi Torresa, ne poricen njegov talent ali jednostavno igra na krivoj poziciji. On samo vidi gol, sto je odlika pravog spica, da ne spominjem da je nazad kada je potrebno zatvarati prostor kriminalan. Jednostavno mislin da bi neki drugi igrac mogao dat puno vise od Sturridga na toj poziciji u smislu doprinosa gradnji igre. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32720 Pa realno kad igrac toliko ne da gol.. upada u psihicku krizu,cak se ludak ofarbao u plavo ubedili ka mediji..dok je bio plav kao davao golove!!! Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32737 [quote name='Kalouda' timestamp='1330965167' post='32663'] Michael Jackson. A ti The_KING druže malo se smiri. Kako ne razumiješ da je on godinu dana ovde i u 50 utakmica je dao jedva 5 golova. Pa Yakubu u Blackburnu ima kurčinu mlohavu od veznog reda pa zavuče nekih 15 komada. E to je suština, koliko god da je vezni red loš, ako je već Torres svjetska klasa, morao je dati minimum 20 golova. Vidio si i sam šta je promašivo protiv Uniteda, Blackburna i ostalih.[/quote] Uredu ima imenima slab vezni red, taj Yakubu. Al de mi reci, kako on dođe do tih 15 golova?? Hajd navalili ste na Torresa, kako ne zna, nema veze, haj recimo da ste upravu (a niste), pa da pitam kako Drogba ne zabi više golova? Već ima 5. Što li majku mu?? A pri tome, po vašem imamo odličan vezni red, koji haman stvaraju prilike... Priča vam ne pije vode... Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32740 [quote name='how yes no' timestamp='1330973749' post='32737'] Uredu ima imenima slab vezni red, taj Yakubu. Al de mi reci, kako on dođe do tih 15 golova?? Hajd navalili ste na Torresa, kako ne zna, nema veze, haj recimo da ste upravu (a niste), pa da pitam kako Drogba ne zabi više golova? Već ima 5. Što li majku mu?? A pri tome, po vašem imamo odličan vezni red, koji haman stvaraju prilike... Priča vam ne pije vode... [/quote] Ma Ferando Torres je igracina... mnogo ga volim bas mi zao sto ne daje golove al se nadam od leta kad stignu novi igraci...da ce resetati mreze kao nekada!! Prijavi
5. mart 2012.14 god. Autor comment_32763 [quote name='how yes no' timestamp='1330973749' post='32737'] Uredu ima imenima slab vezni red, taj Yakubu. Al de mi reci, kako on dođe do tih 15 golova?? Hajd navalili ste na Torresa, kako ne zna, nema veze, haj recimo da ste upravu (a niste), pa da pitam kako Drogba ne zabi više golova? Već ima 5. Što li majku mu?? A pri tome, po vašem imamo odličan vezni red, koji haman stvaraju prilike... Priča vam ne pije vode...[/quote] Drogba ima 6 koliko ja znam. A kad pogledaš da je drogba imao onu naknadnu operaciju nakon lanjske povrede, ono protiv Norwicha, vadio neke štange ovo ono, AKN, koliko je odigrao ovo i nije toliko loša statistika. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32799 Opet je imao višu minutažu. No bezveze priča, 100x smo je prežvakali.. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32858 Temu [b]Torres+Drogba[/b] sam spojio s ovom o formaciji, jer nema potrebe da bude posebna Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33790 Da se mene pita, formacija bi bila ova: Čech - Bertrand , Terry , Luiz , Ivanovic - Essien , Lampard , Mata , Ramires - Drogba/Torres , Lukaku Dakle, dobri stari 4-4-2 s Essienom kao zadnjim veznim, Lampsom i Ramiresom ispred njega te Matom kao igraca koji daje boju igri povezujuci napad i vezni red igrajuci između njih; u napadu rotirati Drogbu i Torresa a vise prilika dati Lukakuu koji i nije bas imao dosta prilika za iskazati se i pokazati sto zna.. Ove rotacije u napadu sam stavio zbog toga sto Drogbu hvataju godine i smatram da ne moze igrati punim tempom dosta utakmica zaredom na najvisem nivou, ali opet bi naglasio bi za mene bio u prednosti nad Torresom. Sto se obrane tice, prednost sam dao Bertrandu ispred Colea jer je mlad i perspektivan, potrebne su mu utakmice i "čeličenje" a Colea bi probao unovčiti ako dobijemo ponudu za njega, vec su mu 32 godine :/ Također, nisam stavio Cahilla u prvi sastav jer mislim da Bane, Terry i Luiz su kolko tolko uigraniji i bolji zajedno, iako bi i Gary ulazio redovito. Prijavi
31. mart 2012.14 god. comment_38984 Vaše mišljenje o formaciji 4-2-3-1 koju forsira Roberto Di Matteo? Ja nemam primjedbe, to je otprilike ono što sam zamišljao od početka sezone Prijavi
31. mart 2012.14 god. comment_39007 Mnogi je zovu i Chelsea formacija.. To je jedno formacija koja nam najbolje leži i treba je forsirati! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.