Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

Ovako sada:
[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/01/308484_Chelsea.jpg[/img]

Ovo je moj dream-team u budućnosti.
[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/01/308476_Chelsea.jpg[/img]
  • Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

_______________________________Cech/Turnbull________________________________

_____Ivanović/Kane________David Luiz/Cahill_________Terry________Cole/Bertrand_____

________________Romeu/Ramires____________________Essien/Mikel________________

_____Sturridge/Lalkovič______________Mata/Lampard______________Hazard/Kalou_____

_______________________________Torres/Drogba________________________________

[b]Prodati :[/b]
1. Alex
2. Bosingwa
3. Meireles
4. Malouda

[b]Posudba :[/b]
1. van Aanholt
2. McEachran
3. Lukaku

Ali gdje će biti standardni.

[b]Kupiti :[/b]
1. Cahill
2. Hazard

[b]IMAGINE THIS[/b]
Bit će krvave borbe između Terryja Luiza i Cahilla. Također između Ramiresa, Romeua, Lamparda, Meirelesa, Essiena i Mikela,.. Ali sve će to doći na svoje, svi će imati prilike a Lampard mora prihvatiti klupicu pogotovo sad kad je Essien zdrav. I više neće biti panike na desnom beku, Essien i to može pokriti koliko ja znam. Mislim da će nam doći još neki ofenzivni igrač tipa Hazarda isl. pa će Mata ići na neku polušpicu iza napadača.

Čech
Ivanović - Cahill - Terry - Cole
-----Ramires-----Romeu------
Sturridge----Mata---- mr. X--
-----------Torres---------------
Essien tek mora dokazati da može igrati u prvom timu. Luiz i Cahill će se mjenjati ali ipak prednost Cahillu jer je iskusniji i sigurniji.

EDIT: Ne znam jeste li primjetili ali npr. u ovoj formaciji je sedam igrača koji nisu igrali one sezone kad smo osvojili double što znači da sve manje ovisimo o staroj gardi...
Evo sastava sto se mene tice :D

------------Cech--------------

Bane - Cahill - Terry - Cole

-----Ramires---Romeu -----------(Essien neznam trenutno u kakvoj je formi)

Sturridge--Lampard--Mata ------(Ovdje mjesto Lamparda bi voleo vidjeti Hazarda, ili igraca tipa njega)

-----------Torres-------
  • Autor
[quote name='Tinmar' timestamp='1326677781' post='17591']
Bit će krvave borbe između Terryja Luiza i Cahilla. Također između Ramiresa, Romeua, Lamparda, Meirelesa, Essiena i Mikela,.. Ali sve će to doći na svoje, svi će imati prilike a Lampard mora prihvatiti klupicu pogotovo sad kad je Essien zdrav. I više neće biti panike na desnom beku, Essien i to može pokriti koliko ja znam. Mislim da će nam doći još neki ofenzivni igrač tipa Hazarda isl. pa će Mata ići na neku polušpicu iza napadača.

Čech
Ivanović - Cahill - Terry - Cole
-----Ramires-----Romeu------
Sturridge----Mata---- mr. X--
-----------Torres---------------
Essien tek mora dokazati da može igrati u prvom timu. Luiz i Cahill će se mjenjati ali ipak prednost Cahillu jer je iskusniji i sigurniji.

EDIT: Ne znam jeste li primjetili ali npr. u ovoj formaciji je sedam igrača koji nisu igrali one sezone kad smo osvojili double što znači da sve manje ovisimo o staroj gardi...
[/quote]

Idealan sastav, samo mislim da Essien zaslužuje mjesto ispred Ramiresa.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326723099' post='17665'] Idealan sastav, samo mislim da Essien zaslužuje mjesto ispred Ramiresa.[/quote]
Ah, ne može on sad biti ko prije, pa pola godine ga nije bilo.. vidjet ćemo kako će igrat pa će ga AVB vjerojatno i stavit ako bude dobar... vratit će se on s vremenom.
[quote name='Chelsea_FC' timestamp='1315411128' post='226']
Ovako protiv Sunderlanda i 100% dobijamo

[img]http://www.footballuser.com/Formations/2011/09/218756_Chelsea.jpg[/img]
[/quote]
Sve je to dobro samo esiena umjesto raula :D
E bilo mi je jako dosadno pa sam dosao na ideju da sklopim formaciju sa Chelsea Balkan foruma :D [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/01/315067_Chelsea.jpg[/img]

Klupa:Tinmar,Semir,Whisper,mata10,Rikky Luiz,,Luiz Killer,Twelfth Man

Formaciju sam sastavio po broju postova igramo naravno formaciju kao i CFC,ako sam nekog izostavio izvinjavam se nije namjerno :D
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326812937' post='18053']
E bilo mi je jako dosadno pa sam dosao na ideju da sklopim formaciju sa Chelsea Balkan foruma :D [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/01/315067_Chelsea.jpg[/img]

Formaciju sam sastavio po broju postova igramo naravno formaciju kao i CFC,ako sam nekog izostavio izvinjavam se nije namjerno :D
[/quote]
Pa ni na klupi me nema :( :D

Uređeno , autor izmjene: sisa01

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326812937' post='18053']

[/quote]
meni si pogodia
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326812937' post='18053']E bilo mi je jako dosadno pa sam dosao na ideju da sklopim formaciju sa Chelsea Balkan foruma :D [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/01/315067_Chelsea.jpg[/img] Klupa:Tinmar,Semir,Whisper,mata10,Rikky Luiz,,Luiz Killer,Twelfth Man Formaciju sam sastavio po broju postova igramo naravno formaciju kao i CFC,ako sam nekog izostavio izvinjavam se nije namjerno :D[/quote]
Hahaha svaka cast za ovo :)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326814448' post='18067']
@sisa ti si nam u akademiji :D
[/quote]
Ja imam rank rezerva, pusti ti akademiju :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.