11. februar 2012.14 god. comment_25530 Golman : Tu nema dileme, Cech. Lijevi bek : Coleu sve više smanjivati minutažu i više ubacivati u igru Bertranda. Njih dvojica bi se trebala boriti za mjesto lijevog beka. Štoperi : I tu ima konkurencije. Terry, Cahill i David Luiz bi se trebali boriti za dva štopera u prvoj postavi. Štoperski tandem Cahill-Luiz bi trebao igrati protiv slabijih protivnika, a protiv jači ekipa Terry bi trebao činiti štoperski tandem sa jednim od njih dvojice. Logično, igrao bi onaj koji je u boljoj formi. Desni bek : Tu nema dileme, Ivanović. Ukoliko on nemože igrati, David Luiz bi trebao preći da mjesto desnog beka a Cahill-Terry bi činili štoperski dvojac. Defanzivni vezni : Romeu bi trebao igrati na ovoj poziciji. Zamjena bi mu trebao biti Mikel. Povučeni Centralni vezni : Ova pozicija bi trebala biti rezervisana za Essiena. Ukoliko on nije spreman umjesto njega bi trebao igrati Ramires ili Meireles. Ofanzivni vezni : Ovu poziciju mora igrati Mata. Zamjena bi mu bio Lampard. Desno krilo : Sturridge. Lijevo krilo : Najdeficitarnija pozicija u Chelsea-ju. Tu bi, ove sezone, najčešće igrao Mata, ali on mora igrati ofanzivnog veznog. Moj izbor na ovoj poziciji bio bi Kalou. Centarfor : Lukaku i Drogba bi se trebali boriti za ovu poziciju. Torres bi trebao biti treća opcija. Formacijski : _________________________________CECH________________________________ _____IVANOVIĆ_____DAVID LUIZ / CAHILL_____TERRY_____COLE / BERTRAND_____ _____________________ROMEU________________ESSIEN_____________________ _____STURRIDGE____________________MATA____________________KALOU_____ ___________________________DROGBA / LUKAKU____________________________ Prijavi
11. februar 2012.14 god. Autor comment_25550 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328983270' post='25530'] Golman : Tu nema dileme, Cech. Lijevi bek : Coleu sve više smanjivati minutažu i više ubacivati u igru Bertranda. Njih dvojica bi se trebala boriti za mjesto lijevog beka. Štoperi : I tu ima konkurencije. Terry, Cahill i David Luiz bi se trebali boriti za dva štopera u prvoj postavi. Štoperski tandem Cahill-Luiz bi trebao igrati protiv slabijih protivnika, a protiv jači ekipa Terry bi trebao činiti štoperski tandem sa jednim od njih dvojice. Logično, igrao bi onaj koji je u boljoj formi. Desni bek : Tu nema dileme, Ivanović. Ukoliko on nemože igrati, David Luiz bi trebao preći da mjesto desnog beka a Cahill-Terry bi činili štoperski dvojac. Defanzivni vezni : Romeu bi trebao igrati na ovoj poziciji. Zamjena bi mu trebao biti Mikel. Povučeni Centralni vezni : Ova pozicija bi trebala biti rezervisana za Essiena. Ukoliko on nije spreman umjesto njega bi trebao igrati Ramires ili Meireles. Ofanzivni vezni : Ovu poziciju mora igrati Mata. Zamjena bi mu bio Lampard. Desno krilo : Sturridge. Lijevo krilo : Najdeficitarnija pozicija u Chelsea-ju. Tu bi, ove sezone, najčešće igrao Mata, ali on mora igrati ofanzivnog veznog. Moj izbor na ovoj poziciji bio bi Kalou. Centarfor : Lukaku i Drogba bi se trebali boriti za ovu poziciju. Torres bi trebao biti treća opcija. Formacijski : _________________________________CECH________________________________ _____IVANOVIĆ_____DAVID LUIZ / CAHILL_____TERRY_____COLE / BERTRAND_____ _____________________ROMEU________________ESSIEN_____________________ _____STURRIDGE____________________MATA____________________KALOU_____ ___________________________DROGBA / LUKAKU____________________________ [/quote] Odlično napisano. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25567 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328983270' post='25530'] Golman : Tu nema dileme, Cech. Lijevi bek : Coleu sve više smanjivati minutažu i više ubacivati u igru Bertranda. Njih dvojica bi se trebala boriti za mjesto lijevog beka. Štoperi : I tu ima konkurencije. Terry, Cahill i David Luiz bi se trebali boriti za dva štopera u prvoj postavi. Štoperski tandem Cahill-Luiz bi trebao igrati protiv slabijih protivnika, a protiv jači ekipa Terry bi trebao činiti štoperski tandem sa jednim od njih dvojice. Logično, igrao bi onaj koji je u boljoj formi. Desni bek : Tu nema dileme, Ivanović. Ukoliko on nemože igrati, David Luiz bi trebao preći da mjesto desnog beka a Cahill-Terry bi činili štoperski dvojac. Defanzivni vezni : Romeu bi trebao igrati na ovoj poziciji. Zamjena bi mu trebao biti Mikel. Povučeni Centralni vezni : Ova pozicija bi trebala biti rezervisana za Essiena. Ukoliko on nije spreman umjesto njega bi trebao igrati Ramires ili Meireles. Ofanzivni vezni : Ovu poziciju mora igrati Mata. Zamjena bi mu bio Lampard. Desno krilo : Sturridge. Lijevo krilo : Najdeficitarnija pozicija u Chelsea-ju. Tu bi, ove sezone, najčešće igrao Mata, ali on mora igrati ofanzivnog veznog. Moj izbor na ovoj poziciji bio bi Kalou. Centarfor : Lukaku i Drogba bi se trebali boriti za ovu poziciju. Torres bi trebao biti treća opcija. Formacijski : _________________________________CECH________________________________ _____IVANOVIĆ_____DAVID LUIZ / CAHILL_____TERRY_____COLE / BERTRAND_____ _____________________ROMEU________________ESSIEN_____________________ _____STURRIDGE____________________MATA____________________KALOU_____ ___________________________DROGBA / LUKAKU____________________________ [/quote] Bravo kralju. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25574 ma 4-4-2 samo ili 5-4-1 je za nas znam prije jbt nismo puno ni davali a a sto se tice primanja prije ce snijeg udariti nego nama dati go a sad ga primamo na sve straneee jebem ti boasa i 4-3-3 jebala ga barcelona cak i ona sad pusi s tom formacijom Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26052 Evo gledao sam utakmicu Chelsea barsa iz 2005 te mi pade na pamet ova formacija [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/02/336820_Chelsea.jpg[/img] Prijavi
13. februar 2012.14 god. Autor comment_26053 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329141542' post='26052'] Evo gledao sam utakmicu Chelsea barsa iz 2005 te mi pade na pamet ova formacija [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/02/336820_Chelsea.jpg[/img] [/quote] Pa ovo nije ništa nego 4-2-3-1, al i ja se slažem da bi to najbolje odgovaralo, naravno s Drogbom u vrhu napada. Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26111 Iskreno sad bih radije Maloudu ili Kaloua u sastavu nego Torresa. Hvala bogu pa će se Drogba vratit Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28487 nešto mi je sad prijatelj utuvio u glavu i ne mogu se riješit toga.. da igramo ovo: ------------Drogba----------- Torres - Mata - Sturridge -----Essien - Ramires--- Kao ako već ne zabija neka bude koristan na krilu, meni to prečudno izgleda. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28496 Vjerovatno se to neće nikad igrat, al ko zna možda bi to dobro išlo... Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28507 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328983270' post='25530'] Golman : Tu nema dileme, Cech. Lijevi bek : Coleu sve više smanjivati minutažu i više ubacivati u igru Bertranda. Njih dvojica bi se trebala boriti za mjesto lijevog beka. Štoperi : I tu ima konkurencije. Terry, Cahill i David Luiz bi se trebali boriti za dva štopera u prvoj postavi. Štoperski tandem Cahill-Luiz bi trebao igrati protiv slabijih protivnika, a protiv jači ekipa Terry bi trebao činiti štoperski tandem sa jednim od njih dvojice. Logično, igrao bi onaj koji je u boljoj formi. Desni bek : Tu nema dileme, Ivanović. Ukoliko on nemože igrati, David Luiz bi trebao preći da mjesto desnog beka a Cahill-Terry bi činili štoperski dvojac. Defanzivni vezni : Romeu bi trebao igrati na ovoj poziciji. Zamjena bi mu trebao biti Mikel. Povučeni Centralni vezni : Ova pozicija bi trebala biti rezervisana za Essiena. Ukoliko on nije spreman umjesto njega bi trebao igrati Ramires ili Meireles. Ofanzivni vezni : Ovu poziciju mora igrati Mata. Zamjena bi mu bio Lampard. Desno krilo : Sturridge. Lijevo krilo : Najdeficitarnija pozicija u Chelsea-ju. Tu bi, ove sezone, najčešće igrao Mata, ali on mora igrati ofanzivnog veznog. Moj izbor na ovoj poziciji bio bi Kalou. Centarfor : Lukaku i Drogba bi se trebali boriti za ovu poziciju. Torres bi trebao biti treća opcija. Formacijski : _________________________________CECH________________________________ _____IVANOVIĆ_____DAVID LUIZ / CAHILL_____TERRY_____COLE / BERTRAND_____ _____________________ROMEU________________ESSIEN_____________________ _____STURRIDGE____________________MATA____________________KALOU_____ ___________________________DROGBA / LUKAKU____________________________ [/quote] [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328983270' post='25530'] Golman : Tu nema dileme, Cech. Lijevi bek : Coleu sve više smanjivati minutažu i više ubacivati u igru Bertranda. Njih dvojica bi se trebala boriti za mjesto lijevog beka. Štoperi : I tu ima konkurencije. Terry, Cahill i David Luiz bi se trebali boriti za dva štopera u prvoj postavi. Štoperski tandem Cahill-Luiz bi trebao igrati protiv slabijih protivnika, a protiv jači ekipa Terry bi trebao činiti štoperski tandem sa jednim od njih dvojice. Logično, igrao bi onaj koji je u boljoj formi. Desni bek : Tu nema dileme, Ivanović. Ukoliko on nemože igrati, David Luiz bi trebao preći da mjesto desnog beka a Cahill-Terry bi činili štoperski dvojac. Defanzivni vezni : Romeu bi trebao igrati na ovoj poziciji. Zamjena bi mu trebao biti Mikel. Povučeni Centralni vezni : Ova pozicija bi trebala biti rezervisana za Essiena. Ukoliko on nije spreman umjesto njega bi trebao igrati Ramires ili Meireles. Ofanzivni vezni : Ovu poziciju mora igrati Mata. Zamjena bi mu bio Lampard. Desno krilo : Sturridge. Lijevo krilo : Najdeficitarnija pozicija u Chelsea-ju. Tu bi, ove sezone, najčešće igrao Mata, ali on mora igrati ofanzivnog veznog. Moj izbor na ovoj poziciji bio bi Kalou. Centarfor : Lukaku i Drogba bi se trebali boriti za ovu poziciju. Torres bi trebao biti treća opcija. Formacijski : _________________________________CECH________________________________ _____IVANOVIĆ_____DAVID LUIZ / CAHILL_____TERRY_____COLE / BERTRAND_____ _____________________ROMEU________________ESSIEN_____________________ _____STURRIDGE____________________MATA____________________KALOU_____ ___________________________DROGBA / LUKAKU____________________________ [/quote] Slažem se s tobom,ali mislim da za 2 godine na poziciju golmana možemo stavljati i Cuortoisa Za odbranu se slažem,kao i za defanzivne Krila po meni su dobra Sturrgide desno,a Mata lijevo Ofanzivni vezni bi mogao biti Ramires(a za koju godinu imamo i Piazona) centarfor Drogba,ali ni on neće moći dugo.Prodati Torresa i nabaviti dobrog CF kao Falcao ili Ba Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28508 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329141542' post='26052'] Evo gledao sam utakmicu Chelsea barsa iz 2005 te mi pade na pamet ova formacija [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/02/336820_Chelsea.jpg[/img] [/quote] ovo nije loše, bila bi promjena u ekipi a u ovakvoj ekipi kakvu sad imamo promjenom vrijedi pokušati možda se odigra dobro, napravi dobar rezultat, stvorit će se pozitian šok i možda opet budemo ozbiljniji, samo što je ipak logičnije i bolje da Sturridge igra na poziciji napadača a Mata na krilu jer ipak je Danny napadač i na toj poziciji je bljesnuo u Boltonu i uz Droleta bi činio strašan tandem, dok je Mata razigravač i što više napadača im i igrača ispred sebe to bolje daje mu više rješenja i njegova maštovitost i znanje može doć do izražaja, i umjesto Lampsa bi stavio ramiresa, jer Lamps može uć s klupe i dat novu dimenziju igri jer i može zamjenit dvojac Ramires Essien a može uć umjesto danniya i da se formacija promjeni, Lamps je polivalentan i ako nebi nešto funkcioniralo on bi to mogao popravit. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28510 Ovo sam pravio kad je Ramires bio povrijedjen tako da bi mogao on umjesto Lampsa ,a inace mati je prirodna pozicija tu iza napadaca i bolje se snalazi tu nego na krilu Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28518 [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/02/341824_Chelsea.jpg[/img] Naravno, tu ima dvojbi izmedju Cahill/Luiz, Cole/Bertrand ali uglavnom mislim da bi sa ovom formacijom daleko dogurali . Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28530 [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/02/342911_Chelsea.jpg[/img] A sto se golmana tice, to je manje vise kako mora, a ne kako hocemo. Cech jedini koji moze da igra u prvu postavu, a ako on ne moze onda Hilario pa ovaj Englez pa Blackman. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28535 Zulu nesmatras da je ovo previshe ofanzivno ? Ovo bi mozda funkcionisalo na socceru ! Uređeno 21. februar 2012.14 god., autor izmjene: sisa01 Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28541 Nije previse ofanzivno. Dovoljno je reci samo Mati i Sturridge-u kao najbrzim da nemoraju pokrivati sredinu i da Ramires i Essien trce k'o ludi da potpomognu defanzivnoj strani. To je i poenta dva holding midifeldera. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28549 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329817968' post='28510'] Ovo sam pravio kad je Ramires bio povrijedjen tako da bi mogao on umjesto Lampsa ,a inace mati je prirodna pozicija tu iza napadaca i bolje se snalazi tu nego na krilu [/quote] naravno to na papiru ne izgleda kako sam ja zamislio, Mata bi se uvlačio u sredinu gdje bi kao ljevak bio opasan i za šut , Ramires bi trčao na krilo , dobro sad bi se dalo o tome i mojim zamislima naklapat , ali što oću reć, ta formacija nebi bila kao ova na papiru, transformirala bi se u napadu i obrani, ali eto iz takve na papiru je njlakše napravit tranziciju u ono što ja žleim da se napravi i kako da izgleda na terenu, naravno i nažalost tu se mene ništa ne pita al definitivno je smatram maštovitijom i motiviravajućom od AVB-ove ove jedne koju silom pokušava usadit Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28569 [quote name='Zxenox' timestamp='1329836567' post='28566'] Ima li neko zvaničnu formaciju? [/quote] Zvanična formacija ti izađe na oficijalnom site-u 40-ak minuta prije utakmice. Prijavi
25. februar 2012.14 god. comment_29988 Zadovoljan sam današnjom formacijom, pogtovo veznim redom Ramires - Essien - Lampard. Prijavi
25. februar 2012.14 god. comment_29993 [quote name='Caeruleus' timestamp='1330197948' post='29988'] Zadovoljan sam današnjom formacijom, pogtovo veznim redom Ramires - Essien - Lampard. [/quote] Ramires manje vishe se gubio po terenu, Essienu i Lampardu kapa dole. Prijavi
25. februar 2012.14 god. comment_30009 damas je bila odlicna formacija i ovako bi i trebalo igrat a ne meireles Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32464 Ljudi sta misli te jel moguce da sad DI Mateo proba 4-4-2 sa Drogbom i Torresom u napadu??????... od ovoga sad ne moze gore.Celzi se ne'snalazi u 4-3-3 formaciji vec duze vremena,nesto takticki mora da se menja!!!! Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32466 Nema te taktike koja bi uspjela sa ovim igracima, sada staviti sve ispod 23 godine da igra do kraja i mozda i bude nesto, siguran sam da ne moze puno gore. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.