25. august 2013.13 god. comment_140815 Dobrodošlica i od mene. Raduje me ovaj transfer, jer znam šta nam je radio kad smo igrali protiv Šahtara. Neka sada isto bude našim protivnicima. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140822 Jednolican ti je Robben, Messi, Bale, Mata itd. Kao prvo i osnovno, Willian Borges da Silva je klasan igrac koji bi ovog momenta mogao uletjeti u United, onako s cigarom u ustima. Dalje, Willian je mnogo veca atleta od Juana Mate i u stanju je kvalitetnije odradjivati defanzivu jer je mnogo jak na nogama i teze ga je odgurati u duelu sto s Matom nije slucajan jer je krhak. Naravno da je kvalitetom ispred Oscara. Sve u svemu to je igrac zbog kojeg ce citav roster davati 110% sebe kada dobije sansu na terenu znajuci da ih sada moze zamijeniti klasan igrac, ili obrnuto, sto nije bio slucaj prije. Mata jednolican igrac ?! Treba da te je sramota. Mata je Bog fudbala za ovo spadalo. Toliko je klasan da je jedva odskakao u Ukrajinskoj ligi, iako je igrao u ubedljivo najjacem timu. Chelsea i Anzhi nisu jedini klubovi koji mogu da plate. Da je toliko dobar, vec bi bio u Evropi. Kvalitetom ispred Oscara, a miljama daleko od reprezentacije... Bolje da je Stooge ostao nego sto smo ovog doveli. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140823 Ovo je dobra kupovina mlad igrač prepun talenta i samopouzdanja... Dobrodošao Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140826 Dobrodoslica i sa moje strane. Mene jednostavno zanima kako ce ova prica zavrsiti, tko ce otici na posudbu ako do toga dode, kako ce biti ako se svi oni rotiraju, to me najvise zanima...lako za igru, vjerujem ja da ovaj transfer sto se tice igraca nije pogreskaSent from my calculator using Tapatalk Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140829 Ovo je dobra kupovina mlad igrač prepun talenta malo li je takvih u celsiju Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140831 malo li je takvih u celsiju bolji je od oscara, schurlea i mosesa puno Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140832 On je sada naš igrac i treba ga podržati.Želim mu sve najbolje u plavom dresu.WELCOME WILLIAN :sal1: Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140833 Dobrodoslica i od mene,a sada cekamo da vidimo kako ce ova prica teci. Dobrodosao. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140835 Dobrodošao, brazilski đilkošu (Ćiro style :D) Jose je nešto zamislio, ja još uvijek ne mogu skontati šta al nije ni bitno. Sjetite se samo koliko je prošle sezone utakmica odigrao Eden, koliko Oscar, sjetite se kako smo goli kurac bili bez Mate, kako su nam zamjene bili bolesnik Marin, mrtvi Benayoun, te veznjak Ramires i lijevi bek Bertrand. Sada sigurno nećemo imati te probleme sa ovakvom širinom i kvalitetom. Willian je odličan igrač, to je pokazao u Šahtaru. Može igrati na najvećem nivou. Budite uvjeren da će on, baš kao i Schürrle i svi ostali, imati ogromnu želju da se nametne u Engleskoj, da se nametne Joseu jer zna da mu to garantuje poziv zajedno sa svojim pajdanima iz Chelseaja u reprezentaciju za SP u njihovoj domovini, što je san svakog nogometaša. Nova formacija: _______________Cech______________ Moses____Bane_______Terry______Schürrle ___________Oscar___KDB___________ Willian__________Mata_________Hazard ______________Lukaku________________ :D Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140841 Eto kakva je to uprava.Bacanje para bzvz.na toj poziciji imamo puno igraca i bzvz ce netko sjediti na klupi.Puno im je bilo dati 60 mil za falcaa ili cavanija a napadač nam je prijeko potreban.A sada daju oko 30 mil za igraca koji nam uopce nije potreban.Ne sviđa mi se ovaj potez Mourinha.Nije spas u kupovanju.Ali mi tu nista ne mozemo,zato se najbolje ni ne obazirati toliko na to. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140844 Svaka čast upravi, Romanu i nebitno kome ja transferu, dobili smo extra igrača tj oteli ga konkurenciji, njegovim dovođenjem dobivena takva širina i biti će neviđena konkurencija za mjesto u prvih 11, sad će tek svi davat 110% od sebe. Sve u svemu dobar potez.Ajde Willi dokaži nam svimaPoslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk 4 Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140847 Ja sam zadovoljan, dobilo smo sjajnog igraca, cijena jeste malo paprena ali mislim da Willina vrijedi toliko, on nije talenat vise, radi se o vec oformljenom igracu. Imace sjajnu konkurenciju i bice konstantna borba za prvih 11. I ja mislim da ce on najvise igrati na desnom krilu iako da tu nismo imali priliku mnogo gledati Sjajan je sa loptom, zna uputiti pas, zna srzati loptu a i nece biti sve na Mati kao prosle godine. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140850 Jednolican ti je Robben, Messi, Bale, Mata itd. Kao prvo i osnovno, Willian Borges da Silva je klasan igrac koji bi ovog momenta mogao uletjeti u United, onako s cigarom u ustima. Dalje, Willian je mnogo veca atleta od Juana Mate i u stanju je kvalitetnije odradjivati defanzivu jer je mnogo jak na nogama i teze ga je odgurati u duelu sto s Matom nije slucajan jer je krhak. Naravno da je kvalitetom ispred Oscara. Sve u svemu to je igrac zbog kojeg ce citav roster davati 110% sebe kada dobije sansu na terenu znajuci da ih sada moze zamijeniti klasan igrac, ili obrnuto, sto nije bio slucaj prije. Prije svega,Mata nije jednolican igrac. Willian je igracina to stoji.Ali nepotreban nam je.U vezi sve štima i imamo puno igraca.Mislim da ga je Mourinho htio samo preoteti totenhamu.Recimo da je bolji od oscara.Ali zasto kupovati malo boljeg igraca nego sto imas a ovaj je vec naviknut na igru u chelsea-u.oscar u zadnje virjeme igra odlicno.Mata nije jak ali on pokrece igru chelsea-ja zadnje 2 god.Samo neznam koliko mourinho racuna na njega,cini mi se da mu nije bas ljubimac.Ipak je to sada drugacija taktika.Po meni je mata najbolji igrac i treba igrati stalno. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140851 Sjajan igrac i veoma pozitivan lik. Doprinece dosta atmosferi u svlacionici. Verovatno ce neko otici iz udarne trojke (Moses ili Mata) i zao mi je sto se nece dati sansa za Piazona al dobro valjda Mou i uprava znaju sta rade Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140854 Dobrodošao, brazilski đilkošu (Ćiro style :D) Jose je nešto zamislio, ja još uvijek ne mogu skontati šta al nije ni bitno. Sjetite se samo koliko je prošle sezone utakmica odigrao Eden, koliko Oscar, sjetite se kako smo goli kurac bili bez Mate, kako su nam zamjene bili bolesnik Marin, mrtvi Benayoun, te veznjak Ramires i lijevi bek Bertrand. Sada sigurno nećemo imati te probleme sa ovakvom širinom i kvalitetom. Willian je odličan igrač, to je pokazao u Šahtaru. Može igrati na najvećem nivou. Budite uvjeren da će on, baš kao i Schürrle i svi ostali, imati ogromnu želju da se nametne u Engleskoj, da se nametne Joseu jer zna da mu to garantuje poziv zajedno sa svojim pajdanima iz Chelseaja u reprezentaciju za SP u njihovoj domovini, što je san svakog nogometaša. Nova formacija: _______________Cech______________ Moses____Bane_______Terry______Schürrle ___________Oscar___KDB___________ Willian__________Mata_________Hazard ______________Lukaku________________ :D Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140856 Dobrodosao, ako hoces igraj najgore sto mozes, samo neka klub osvaja najvece trofeje. :sal: Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140858 naravno nije sve u statistici, ali njegova statistika u Shaktaru a i u Anziju nije bas za pohvalu! Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140873 Welcome u plavu porodicu. :sal1: Willian + Hazard = Wizard! ;) Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140874 Dobrodošao, brazilski đilkošu (Ćiro style :D) Jose je nešto zamislio, ja još uvijek ne mogu skontati šta al nije ni bitno. Sjetite se samo koliko je prošle sezone utakmica odigrao Eden, koliko Oscar, sjetite se kako smo goli kurac bili bez Mate, kako su nam zamjene bili bolesnik Marin, mrtvi Benayoun, te veznjak Ramires i lijevi bek Bertrand. Sada sigurno nećemo imati te probleme sa ovakvom širinom i kvalitetom. Willian je odličan igrač, to je pokazao u Šahtaru. Može igrati na najvećem nivou. Budite uvjeren da će on, baš kao i Schürrle i svi ostali, imati ogromnu želju da se nametne u Engleskoj, da se nametne Joseu jer zna da mu to garantuje poziv zajedno sa svojim pajdanima iz Chelseaja u reprezentaciju za SP u njihovoj domovini, što je san svakog nogometaša. Nova formacija: _______________Cech______________ Moses____Bane_______Terry______Schürrle ___________Oscar___KDB___________ Willian__________Mata_________Hazard ______________Lukaku________________ :D ja ipak ocekujem nesto ovako, verujem da ce murinjo probati ovu revolucionarnu formaciju Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140879 Willian na svom instagramu: Meu sonho se tornou realidade!! Estou muito feliz por estar no melhor clube do mundo!! Obrigado Senhor por tudo. My dream came true!! Im very happy to sign with a best club in the world. Thanks God!! COME ON CHELSEA!!! Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140882 Ljudi moji,kvalitetni igraca nikad dosta...prošle sezone Mata,Oscar i Hazard su bili kao roboti igrali su 3 utakmice u sedam dana i svi smo strepili samo da se neko od njih ne povredi jer ih nije imao ko zamjenit.Sada je situacija perfektna nismo zavisni ni od jednog igraca jer imamo skup super kvalitetni igraca.Jel Neymar potreban Barceloni?Jel Bale potreban Realu?Da li su Gotze i Thiago potrebi Bayernu koji je se prošetao do trofeja LP?Naravno da su Barcelona,Real i Bayern bili super jaki i bez tih pojacanja ali su ih doveli jer kvaliteta u ekipi nikad ne moze biti previše.U toku predsezone bila je prica da svi vjeruju u Mourinha i njegove odluke eh sada kada je Mourinho doveo igraca počinje se dovoditi u pitanje Mourinhova odluka.Da je npr doveden neki otpad od igraca pa bi i razumio protivljenje ali doveden je extra igrac i igrac koji je se zajebavo sa našom odbranom u utakmicama protiv Sahtara.Chelsea se takmiči na četiri fronta i bice prostora i minuta za sve.Willian je još jedna dimenzija više u našoj igri i super igrac.Pa tokom sezone povrede igraca su normala i uvijek je dobro imati ovakvog igraca.Još jednom sve najbolje Willianu u našem klubu.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.