24. august 2013.13 god. comment_140605 Njegova igra je dosta jednolicna. Primi loptu na levoj strani, i u 80% slucajeva se uvlaci u sredinu. Svi nasi manevristi su raznovrsniji igraci od njega. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140607 Murinjo se drogira,nemam drugo logičko objašnjenje u kranjem sličaju možemo onog emanuela da psujemo,odavno nismo :D Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140608 Evo da i ja napišem koju o njemu. Iskreno, nisam ga očekivao ovdje. Ono što mi se sviđa kod njega je agilnost i sposobnost brzog mijenjanja pravca (isti kurac :D). Nisam baš siguran da je ovo Mourinhovo pojačanje, već da mu je Roman predložio ovo, a ovaj kimnuo glavom i rekao : Yes, boss :D. Svoju konačnu o Mourinhu i pojačanjima ću dati na kraju transfer roka, zasada nisam oduševljen. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140621 prosto ne mogu da poverujem u tu teoriju da Roman stoji iza ovoga i da se daje 30 miliona funti samo da bi se nekome tereao inat Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140686 Njegova igra je dosta jednolicna. Primi loptu na levoj strani, i u 80% slucajeva se uvlaci u sredinu. Svi nasi manevristi su raznovrsniji igraci od njega. I Bale igra isto tako pa ga nitko ne može zaustaviti. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140689 I Bale igra isto tako pa ga nitko ne može zaustaviti. samo sto je Bale jednu 20km/h brzi Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140690 Willian je dobar igrac, uvijek mi je drago kada kupimo ovako jakog igraca, za razliku od prosle godine kada smo doveli Mosesa koji nije kvalitet za nas. Ne znam da li ovaj transfer znaci to da smo odustali od Rooneya ali nadam se da ne, Rooney nam je mnogo potrebniji u napadu nego Willian u vezi.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140694 Možda na kraju ni jedan od ofanzivnih veznih / krila ne ode na posudbu. Možda ćemo prodati Dembu a Schurrlea prekomandovati na CF. Hazard / Mata / Oscar / De Bruyne / Willian / Moses Lukaku / Torres / Schurrle Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140696 I Bale igra isto tako pa ga nitko ne može zaustaviti. Bale je jedno 3 svetlosne godine ispred cupavca :) Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140704 Ako mi ima ista mrze to je uzdizanje igraca u nebesa, sta Bale ? Jest igracina sve stoji, al koliko mene pamcenje dobro sluzi tog istog Bale-a je Azpilicueta strpao u džep prosle sezone, prema tome... Ako se iko moze hvalit i dizat to su Messi i Ronaldo. S tim da i oni svemena na vrijeme odigraju koju losu utakmicu. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140705 Ne znam kad je Messi u malo vaznijoj utakmici odigrao dobro ? Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140709 Prva mi pada milan, druga psg kad je usao s klupe. Al i on slabi iz god u godinuPoslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140711 Ma kako god da okrenes Messi je institucija za Bale-a, ono sto je ovaj covjek osvojio taj nece nikad. Messi se mora postovat, Bale mora jest jos pure da bude Messi. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140716 Ako je Bale 3 svjetlosne godine ispred Williana, onda je barem 2 i po ispred Hazarda... Naravno da nije točno ni jedno ni drugo. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140725 http://www.youtube.com/watch?v=KrQNnj38XrA&feature=player_embedded Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140746 Protiv sam njegovog dovodjenja, ali kad pogledamo roster imamo Schurrlea koji je tek stigao i Mosesa koji je kvalitet za back-up... Sem njih krsteno krilo nemamo... Ali on donosi isti problem koji nam se i sad ponekad desi. Uvlacenje u sredinu i stvaranje guzve na tom delu terena... Zato i smatram da nece doneti nista novo u igru Chelsea-ja.. Ko zna sta je Mou smislio... Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140749 Zanimljivi textici Willian 'to be unveiled by Chelsea in 48 hours' http://uk.eurosport.yahoo.com/news/football-willian-shun-spurs-chelsea-082748380.html http://www.whoscored.com/Blog/lridxpalhksunr-lpit0ka/Show/Player-Focus-Why-Erik-Lamela-Or-Willian-Would-Be-A-Good-Signing-For-Spurs Scout report http://chelseafc360.com/2013/08/25/scout-report-willian-borges-da-silva/ Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140788 Vjerovatno danas ce transfer biti i sluzbeno potvrđen.. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140789 Moje je mišljenje da nam nije bija potreban igrač ovakvih karakteristika i pozicije na kojoj igra, mislin da bi nam puno važnija bila kupovina lijevog beka da bude uz bok a.colu nešto nauči i polako ga mjenja u malo laksim utakmicama jer bertrand nije dorasta tome po meni.. Ali isto sam mišljenja da je wilian puno bolji igrač od mosesa, schurlea i oscara iako nisu svi na istim pozicijama ali u vezi su pa sam ih tu svrsta ........ Može nam bit od velike pomoći pogotovo jer svi znamo koliko smo utakmica lani odigrali bit ce minutaže za sve.... Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140790 Konkurencija i to jaka je veoma bitna,ali mora biti zdrava konkurencija,pa neka se kidaju za mesto u prvom timu. Ovaj transfer se odjednom dogodio na iznanedjenje svih,ali verujem da Mourinhno ima svoje razloge i svoje ciljeve. Mi ne mozemo da uticemo na neke stvari,nadajmo se da Mou zna sta radi. Videcemo sta ce biti i kako ce sve ovo ispasti. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140802 Službeno potvrđeno http://www.chelseafc.com/news-article/article/3436444/title/terms-agreed-for-willian Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140809 Njegova igra je dosta jednolicna. Primi loptu na levoj strani, i u 80% slucajeva se uvlaci u sredinu. Svi nasi manevristi su raznovrsniji igraci od njega. Jednolican ti je Robben, Messi, Bale, Mata itd. Kao prvo i osnovno, Willian Borges da Silva je klasan igrac koji bi ovog momenta mogao uletjeti u United, onako s cigarom u ustima. Dalje, Willian je mnogo veca atleta od Juana Mate i u stanju je kvalitetnije odradjivati defanzivu jer je mnogo jak na nogama i teze ga je odgurati u duelu sto s Matom nije slucajan jer je krhak. Naravno da je kvalitetom ispred Oscara. Sve u svemu to je igrac zbog kojeg ce citav roster davati 110% sebe kada dobije sansu na terenu znajuci da ih sada moze zamijeniti klasan igrac, ili obrnuto, sto nije bio slucaj prije. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140814 dobrodosao u klub i vidjet cemo kako ce se pokazati kod nas,ono sto sam gledao u Shaktaru je bilo izvanredno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.