22. august 2013.13 god. comment_140248 Rooney najbolji igrač Manchestera? Budimo ozbiljni, to je miljama daleko od realne situacije. Da. Druga je stvar što ga je Ferguson maknuo s njegove pozicije. Kao i Moyes. On je čovjek odluke i to ga razlikuje od ostalih. Jedan van Persie ne može nosit ekipu ruku na srce, uza sve njegove golove. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140249 http://sportske.jutarnji.hr/topnici-i-wenger-trljaju-ruke--yoann-gourcuff-trazi-od-lyona-da-ga-pusti-u-arsenal/1120816/ Prodaju li Matu tražim odlazak Mourinha odmah!!! Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140250 Da. Druga je stvar što ga je Ferguson maknuo s njegove pozicije. Kao i Moyes. On je čovjek odluke i to ga razlikuje od ostalih. Jedan van Persie ne može nosit ekipu ruku na srce, uza sve njegove golove. A koliko nas je puta Mata spasavao :-? JA i dalje ne mogu da verujem da se vodi ova diskusija... Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140251 Da. Druga je stvar što ga je Ferguson maknuo s njegove pozicije. Kao i Moyes. On je čovjek odluke i to ga razlikuje od ostalih. Jedan van Persie ne može nosit ekipu ruku na srce, uza sve njegove golove. Van Persie je sam nosio tu momčad do trofeja prošle sezone. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140252 A koliko nas je puta Mata spasavao :-? JA i dalje ne mogu da verujem da se vodi ova diskusija... Ja nisam ništa kontra Mate rekao i sam smatram da je naš najbolji igrač. Bože moj, kao da ne znam koliko nas je zadužio, isto ko i Rooney njih. Želim reći samo da su oni svaki za svoj klub jednako vrijedni. Uprava će odlučiti što s njim nakon dolaska Williana. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140256 Wilian je izuzetno koristan i tehnicki potkovan igrac,onakav igrac kakav je nama bas trebao nekoliko zadnjih sezona,ova situacija koja se pojavila je potpuno suplja prica,vjerujem da ce Mata ostati u klubu,i dalje tvrdim da nam jos treba samo top napadac i vise nam novi igraci nisu potrebni,ako ce Manchester Utd traziti Matu da bi dali da se pregovara oko Roneya isti momenat treba odustati,nije Roney jedini kvalitetan igrac,na trzistu ima jos napadaca,bolja i realnija opcija je okrenuti se Lewandowskom i vec sada poceti pregovore a rivale ostaviti nek rjesavaju svoje probleme sa svojim igracima koji su sami izazvali i nije ovo jedini put da Roney trazi odlazak iz kluba. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140257 Ti pricas da Hazarda bio sjajno pojacanje, kolko sam ja tebe rzumio ti si htio reći da trebamo Hazarda dovesti ?? Pa zar nije Hazard vec kod nas On i njegov brat, Jest da je njegov brat na posudbi. Sto se mene tice taj Willian ja sam ga gledao jenom na TV kad je saktar igrao sa Chelsea bio je odličan, ali mislim da ga netreba dovesti jer imamo Oscara na lijevom krilu, Hazarda na desnom krilu i Matu u sredinu oni su odlican tandem. Ako bi Willian dosao morao bi jedan od ova trojice igraca napustiti Chelsea Mata, Hazard ili Oscar. Sto bi meni bilo žao. Ali eto nadam se da Mourinho zna šta radi.... Obrati paznju kad sam ja to napisao . Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140258 Jeste ali Persie je samo centarfor a Rooney je igrac prije svega, sa sjajnom tehnikom i protiv Swensea je pokazao da je u sasvim solidnoj formui ako uzmemo u obzir broj utakmica u zadnje vrijeme. @Dino Cro, ne slazem se Wiilan je vrhunska klasa i igrcina, ali ja sam svoje misljenje vec iznio i ono je da unatoc svemu ovome nisam za davanje Mate Manchersetu, razloge sam vec naveo. Nacemo drugog spica, nije rooney jedini iako bi sa njim bili 20 posto jaci, Mata je za mene Tata i necu da cujem o tome. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140260 Ali kako mislite da će nama United dati svog najboljeg igrača, a mi njima ne.........Židovi su to :D. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140267 Stvarno se nisam nadao od nekih ljudi ovdje da će uopće i razmišljati o odlasku Mate. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140268 Ja nisam ništa kontra Mate rekao i sam smatram da je naš najbolji igrač. Bože moj, kao da ne znam koliko nas je zadužio, isto ko i Rooney njih. Želim reći samo da su oni svaki za svoj klub jednako vrijedni. Uprava će odlučiti što s njim nakon dolaska Williana. Willian nece doci ;) Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140270 Nas igrac je zadovoljan njihov nije. Naravno da Mou nece pristati da zamjeni rooney-mata Ima covjek plan b pa cak i c :) Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140278 Ovaj pregovara sa Liverpulom,radi preglede u Spursima,blizu je dogovora sa Chelsea,na kraju ce ga kupiti City i otici ce na pozajmicu u Arsenal... ma daj :D Patka da bi se izvuklo sto vise para od Spursa,pogotovo kada svi sada znaju da Bale odlazi u Real,da su puni kao brod. Matu ne bih dao nikako,em je igracina,em je ljudina,em nam je najjbolji igrac zadnje 2 godine. Jedino u slucaju da odlazi Moises (nije me nikako zadivio,cak sta vise ni ne volim da ga gledam kada igra)onda da,imamo klupu za pozeleti,vrhunske igrace koji mogu prelamati utakmice,ovako,ne treba nam Wilian. Sa druge strane ako hoce Rooney u Chelsea,neka dodje,ali Matu nam ne dirajte. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140292 Chelsea have agreed a £29m deal with Anzhi for Willian after he was close to agreeing a 5 year contract with Tottenham. (Times) Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140295 Bilo bih dobro imati williana imali bismo široku klupu,to je dobro kad se neko umori uskače on Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140296 Ne mozemo imati siroku klupu sa toliko ataking midfeldera i wingera, neko mora otici jer su Mata, Oscar i on igraci slicnog tipa. Nije patka ja mislim, previse ima izvora a i navodno se AVB oglasio. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140299 Tottenham face losing Willian transfer race to Chelsea after Roman Abramovich gets personally involved http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-chelsea-transfers-willian-race-2208137 Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140306 Dajte ljudi cemu rasprava tolika... ne moze mi u glavu nikako, tko smo mi da govorimo i odlucujemo tko ce i sta ce, ljudi jedno su želje a drugo mogucnosti. Ako vec Abramovic ne stedi tko ga sprijecava u tome da dovede igraca, sta tu ima lose, igrac vise, i nije rijec o prosjecnom igracu neko igracu od kojeg smo strahovali naveliko u LP kad smo igrali protiv Šahtara. Budimo realni Willian je igrac sa veoma dobrom tehnikom, koliko je lopsti žargonski receno proturio kroz nasu odbranu ? bruka. Ako je nasem babi toliko stalo da ga dovede ja nemam nista protiv. samo jedna stvar mi malo smeta nagomilavanje igraca, al posto imamo instituciju na klupi ni to ne predstavlja prevelik problem... Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140307 http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/abramovic-licno-poslao-ponudu-anziju-za-williana.html Ovo mi se već ne sviđa, znači izgleda da Roman je sam poslao ponudu bez konsultacija sa Murinjom... Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140308 e sada je vec pocelo da se zakuvava :D bice zanimljivi naredni dani i kraj prelaznog roka. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140309 jao sta im radi big boss, pisaj po sirotinji dok su im noge u blatu Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140311 Tancredi Palmeri @tancredipalmeri If really Chelsea snap Willian up from Tottenham, now the transfer will be REALLY nasty. And Tottenham have money #Mata Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140312 sada sam procitao Totenham ne da Balea Realu zbog Williana i Chelsea :D ako je istina,mada sumnjam, cika Roman napravio pometnju :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.