Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Igracki, bez Mate a sa Willianom i Rooneyjem naravno da bismo bili jaci, ali...

Sto se tice toga da je Abram zovnuo ovog drugog, to apsolutno ne znaci da ga on sam bez dogovora s Mouom zove. Ne budite naivni. Sve je to konsultovano s Mouom jer i Mou zna da trejdom Mata - Rooney i dovodjenjem Williana moze rijesiti problem napadaca a opet ne izgubiti mnogo jer dolazi igrac skoro pa istog kvaliteta koji moze zamijeniti Matu. Ali sve je to pod "ali" i "ako". 

Samo da kazem da je Di Marzio tata. Najjaci lik! Ovog ljeta skoro nista nije promasio. A ovo za Williana je prvi izvalio.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Zovnuo Roman ovoga i reko mu: evo ti 40 miliona, ne moraš ni prodati igrača, samo izjebi Levija kako god znaš, pizda li mu materina.

Bas ce ga izjebati, ako ovaj stopira transfer Balea u Real. 

Bas ce ga izjebati, ako ovaj stopira transfer Balea u Real. 

Naravno da će ga izjebati. To je u stvari ubijanje više muha jednim udarcem.

1. Mi dobijamo Williana

2. Tottenham ostaje bez Williana

3. Tottenham stopira Baleov transfer

4. Tottenham dobije nezadovoljnog igrača koji uopšte ne želi igrati za klub

5. Tottenham nastavlja biti karina kakvi su bili i do sada

6. Izjebaje se i Real i tako oslabljuje konkurencija u Ligi prvaka

Naravno da će ga izjebati. To je u stvari ubijanje više muha jednim udarcem.

1. Mi dobijamo Williana

2. Tottenham ostaje bez Williana

3. Tottenham stopira Baleov transfer

4. Tottenham dobije nezadovoljnog igrača koji uopšte ne želi igrati za klub

5. Tottenham nastavlja biti karina kakvi su bili i do sada

6. Izjebaje se i Real i tako oslabljuje konkurencija u Ligi prvaka

Pobudalio si brate, nacisto. 

1. Nama Willian nije potreban.

2. Tottenham je, pod predpostavkom da ce Bale otici, vec kupio nekoliko odlicnih igraca, i time pojacao tim(a oni nece biti vraceni svojim klubovima, ako Bale ostane).

3. Real nas je i bez Balea razmontirao, tako da ne vidim poentu tvoje price ;) 

Ne slazem se sa Relom oko prodaje Mate ali mori ti reci da se ne slazem ni sa tobom oko Tottenhama.

Jesu oni doveli mnogo kvalitetnoih igraca i sada ce Lamelu izgleda li namjau zamjenu za Balea niti u jednom od njih, bar je ja ne vidim,

Willian im je bio idelan ili jos uvijek jeste idealan za to. Ne samo da  nemaju zamjenu za njega nego ne vidim koga bi u perspektivi mogli dovesti da povkriju to lijevo krilo.

Real nas je dobio ali je to bila priajteljska i sasvim nebitna tekma i koristiti to kao neki toboze argument je glupo.

william nam ne treba, kad bi njega doveli bilo bi to previše natrapavanje sličnih tipova igrača a sve igrači koji žele igrat i riskiramo da dođe do pomutnje u svlačionici, a prodaja mate naravno ne dolazi u obzir...

nama treba samo jedan vrhunski napadač, ako može rooney super, ako ne ima i drugih opcija, u najgorem slučaju ne mora nitko ni doć nego će mo jednu sezonu žrtvovat forsiranjem lakuku-a...

ostale pozicije su nam dobro popunjene i sva daljna pojačanja bila bi nepotrebno nagomilavanje igrača...

william nam ne treba, kad bi njega doveli bilo bi to previše natrapavanje sličnih tipova igrača a sve igrači koji žele igrat i riskiramo da dođe do pomutnje u svlačionici, a prodaja mate naravno ne dolazi u obzir...

nama treba samo jedan vrhunski napadač, ako može rooney super, ako ne ima i drugih opcija, u najgorem slučaju ne mora nitko ni doć nego će mo jednu sezonu žrtvovat forsiranjem lakuku-a...

ostale pozicije su nam dobro popunjene i sva daljna pojačanja bila bi nepotrebno nagomilavanje igrača...

hahaha jel se ti zajebavaš =))

Najveći problem je što gaychesteru više treba Mata nego nama Rooney. Dovođenjem Williana ne bi oslabili ,ali bi direktno pojačali najveće prevarante (uz farsu).
Slažem se i sa prije navedenim da se to jednostavno ne radi ako želimo da nas ne svrstavaju u "umjetne" klubove s PSG-om , Monacom i City-em.

Nisam gledao press k, pa ne znam šta je točno reko, ali sam načuo da je naš i presretan sam zbog toga, iako nisam imao nikakvo posebno mišljenje prije ove vijesti

Ako ništa drugo bar Matu izgleda nećemo izgubiti zbog njega...  :D/

13.31 BST: Here’s Jose Mourinho on Juan Mata -- linked again with Manchester United --, and he sounds pretty emphatic in his views: "No speculation. He is a player we all like, we all want to keep and we want more quality in the team, not less quality. We want to add quality to the quality we have. He isn't a player we want to lose."

Još jedan veznjak koji nije pojačanje vrijedno tih novaca s obzirom na igrače koje imamo.

Još ćemo kao barcelona početi kupovati veznjake i trpati ih i u napad i u obranu

Igramo na puno frontova,moramo imati jaku klupu,jake igrace,necemo kao prosle sezone da se cesemo po glavi kada dodje do neplanskih stvari,povreda,suspenzija i ostalog. Niti sam za njega,niti sam protiv (samo da Matu ne dira ni pod tackom raznom). Znaju oni sta rade uveren sam u to,polako,opustimo se i pustimo Josea i Romana da rade svoj posao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.