Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

A sta mislis sto nije bio ? 

Pa fizicka sprema mu je verovatno na nivo amatera.... 

Zašto je onda igrao onaj penzioner u napadu...?

E da i njega jos vidim i zasto su dali tolke pare

Ja sam siguran da je Vilian igrac kojeg nemamo od  Robena,sprinter,eksplozivan i strasan dribler!

Ma Willian je masina, lik je sam nosio igru onog Sahtara koji nas je pobijedio u Lp i koji je bio itekako uspjesan tih godina, mislim da ce se extra uklopiti u ekipu i doprinjeti ekspolozivnosti ekipe.. HAZARD - MATA - WILLIAN :O PA SILA, TRIO KOJI ULIVA STRAH :P

HAZARD - MATA - WILLIAN :o PA SILA, TRIO KOJI ULIVA STRAH :P

Ma ulijeva k*rac !! Hazard, Mata, Širle, Oscar, KDB sve vrhunski pojedinci, svatko govori strah i trepet, ovako-onako a vidjeli smo prva 4 kola na čemu smo i kako smo "kreativni" . Siguran sam da cemo popraviti našu igru, samo me strah da se to ne dogodi kasno .. 

Sjajan pojedninac no u Sahtaru je on bio nosioc igre a sada je u skupu sa nekoliko takvih igrača vidjet ćemo kako će se adaptirati na zahtjevni nogometni nivo od ovoga što je dosad igrao.

Mogao bi biti dobar no njegova prava pozicija je ona na kojoj igra Hazard.

A i Schurle najčešće igra tamo nekako sam dojama da smo prebukirani identičnim igračima.

Tu sam i KDB zaboravio u prvi momenat.

Ok svakao mu je prednost što može igrati na bilo kojoj ofenzivnoj poziciji no nekako nisam baš siguran da će nam pružit ono što se od njega očekuje.

Nekako sam bliže mišljenju da će biti rotacijski igrač  

Napokon sam evo imo priliku gledati ga i moram priznati da sam razocaran(nakon ovih trenutno 66 min.) :(
Od igraca moji je navodno placen 30ak mil eur sam ocekivao vise protiv treceligasa kao sto je Swindon. Nit ima brzinu, niti neki pas nit koji kurac.... Moses je izmislio fudbal za njega

Napokon sam evo imo priliku gledati ga i moram priznati da sam razocaran(nakon ovih trenutno 66 min.) :(
Od igraca moji je navodno placen 30ak mil eur sam ocekivao vise protiv treceligasa kao sto je Swindon. Nit ima brzinu, niti neki pas nit koji kurac.... Moses je izmislio fudbal za njega

E ako nesto ima onda je to sigurno brzina . 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.