Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Prije svega,Mata nije jednolican igrac. Willian je igracina to stoji.Ali nepotreban nam je.U vezi sve štima i imamo puno igraca.Mislim da ga je Mourinho htio samo preoteti totenhamu.Recimo da je bolji od oscara.Ali zasto kupovati malo boljeg igraca nego sto imas a ovaj je vec naviknut na igru u chelsea-u.oscar u zadnje virjeme igra odlicno.Mata nije jak ali on pokrece igru chelsea-ja zadnje 2 god.Samo neznam koliko mourinho racuna na njega,cini mi se da mu nije bas ljubimac.Ipak je to sada drugacija taktika.Po meni je mata najbolji igrac i treba igrati stalno.

Daj ba što si dijete s ovakvom pričom, kakvo ba otimanje, cc...  Willian je jači igrač i od Mosesa i od Schurllea i bolje je krilo (ne igrač, već krilo) od Oscara i Kevina. Kako je onda ovo glup transfer, ako smo pojačali ekipu (a jesmo)??

Meni Willian nije drag igrač, ne smatram ga extra klasom, kao neki, ali opet bolji je od nekih naših igrača, tako da..

Uostalom, naš je novi igrač i bujrum jarane, sad se pokaži.  Od navijača će imat podršku kao i svaki igrač u Chelseaju ;)  

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Da je napisao 'Hvala Bogu, moji snovi su ispunjeni, postao sam igrač najboljeg kluba u Londonu, pušite kurac Spudsi' bio bi legenda kluba bez ijedne utakmice odigrane :D

Frank Lampard UK ‏@FrankLampardUK 1h
Willian: "Thank you Lord for everything. My dream came true! Im very happy to sign with the best club in the world. Thanks God!" 

Frank Lampard UK ‏@FrankLampardUK 1h

Willian: "COME ON #CHELSEA!!" 

nadajmo se da je vrijedan i svjestan odgovornosti i ocekivanja uzimanjem broja 21, koji su nosili veliki king salomon i german messi :D

Tako je! Dobrodošao kralju!  :D/ 

Uf, kakav smo sad stroj od momčadi, samo još špica... 

Dobrodoslica i od mene,nemam nista protiv dovodjenja novog cupe,mozda je malo cudno to sto smo prvo doveli njega prije recimo napadaca ali ne sumnjam da ce se i to rijesiti u iducoj sedmici.Ovaj tim ce da bude masina,samo gledajte,mali zal samo sto ce neki igraci (on i napadac) biti bez predsezone ali sta je tu je,bice to sve ok.

Podrska od mene,i daj sve od sebe da zaradis mjesto u plavom dresu ! 

Come on Chelsea !!!  :sal:

evo par razloga zašto ja mislim da nebi tebao doć
1. imamo krila i treba ih se rješavat a ne dovodit (Kalou, Malouda)
2. brazilac je , omalen i mekan što u PL ne prolazi
3. Ukrajinska liga je loš omjer on da zabija 2-3 gola po utakmici tamo pitanje je dal bi tu zabio tolko u 10 utakmica
4. previše para, za njega neebi dao više od 10 mil ma možda ni tolko al eto da je situacija da nam hitno treba krilo eto vrh 13 milki.

Kako misliš imamo Kaloua i Maloudu? Pa ta dva igrača su napustila klub ako se ne varam.

I dečko očigledno si nešto pogriješio, on ne igra u Ukrajini nego u Rusiji.

Koliko kešovine? Nije valjda 30 milijuna kao što se pričalo?

Je da je dobar (ali ne trpa golove) ali da je cijena skorokao hazard ili još gore skupli od Mate X(

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.