Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

S obzirom kakva nam je uprava i kakvi ljudi pregovaraju tesko da cemo ikoga vise dovesti .

Hazard bi bio sjajno pojacanja , takav igrac nam je potreban , ali ako nemozemo njjjega dovesti Willian je potpuno dobro rjesenje :smile:

Ti pricas da Hazarda bio sjajno pojacanje, kolko sam ja tebe rzumio ti si htio reći da trebamo Hazarda dovesti ?? Pa zar nije Hazard vec kod nas On i njegov brat, Jest da je njegov brat na posudbi. 

Sto se mene tice taj Willian ja sam ga gledao jenom na TV kad je saktar igrao sa Chelsea bio je odličan, ali mislim da ga netreba dovesti jer imamo Oscara na lijevom krilu, Hazarda na desnom krilu i Matu u sredinu oni su odlican tandem. Ako bi Willian dosao morao bi jedan od ova trojice igraca napustiti Chelsea Mata, Hazard ili Oscar. Sto bi meni bilo žao. Ali eto nadam se da Mourinho zna šta radi....

• Autor

Mislim da smo pretrpani AMF-ovima i krilima i ostalim veznjacima čime sve ne. Nama treba jedna svjetska klasa u špicu napada. Torres nije onaj stari, Demba izgubljen, Lukaku još nezreo. Zar vam zadnja utakmica nije pokazala koliko nam fali pravi napadač.

Willian je strašna igračina, ali ako se mora birati između njega i Mate, u 100 od 100 slučajeva MATA.

Zar zaboravljate da nam je čovjek bio najbolji igrač dvije sezone za redom?

Ako se mora prodati nekoga iz tog seksteta Mata-Hazard-Oscar-Schurrle-De Bruyne-Moses, onda nažalost Moses, ali kakvu bi to onda Chelsea imao klupu, hojooj...

Uglavnom, nama treba napadač, i na toj poziciji trebamo tražiti takvu world-class.

Umjesto Mate. Mata u United, nama Rooney i Willian. Što se mene tiče, savršen scenario.

Može reći tko što hoće, ali ja Matu nebi dao za 2 Ronneya i Williana zajedno.

Mislim da smo pretrpani AMF-ovima i krilima i ostalim veznjacima čime sve ne. Nama treba jedna svjetska klasa u špicu napada. Torres nije onaj stari, Demba izgubljen, Lukaku još nezreo. Zar vam zadnja utakmica nije pokazala koliko nam fali pravi napadač.

Willian je strašna igračina, ali ako se mora birati između njega i Mate, u 100 od 100 slučajeva MATA.

Zar zaboravljate da nam je čovjek bio najbolji igrač dvije sezone za redom?

Ako se mora prodati nekoga iz tog seksteta Mata-Hazard-Oscar-Schurrle-De Bruyne-Moses, onda nažalost Moses, ali kakvu bi to onda Chelsea imao klupu, hojooj...

Uglavnom, nama treba napadač, i na toj poziciji trebamo tražiti takvu world-class.

Upravo se sa tobom slažem najradijebi se riješio Mosesa  jer mi se nekako najslabije pokazao i još je sebičan slabo dodaje koje nas je skupo koštalo prošle sezone. Kad bih se njega riješili dovesti williana i još jednog napadača svjeske klase i zatvoriti ovaj prijelazni rok.

Neka dođe Rooney ako hoće. Willian nam ne treba trenutno. Ali žrtvovati Matu da bi bilo tko od njih došao - ni u kom slučaju.

Moses i Demba Ba mogu ići, ako se već nekog dovodi. Nisu nikad ni trebali dolaziti jer nisu igrači za Chelsea. Kao ni Marin...

Danas ćemo dati Matu za Williana, sutra Lamparda za Xavia, preksutra Luiza za Aggera, onda Cecha za Cassilasa... I šta bi još??

reLo meni stvarno nije jasno tvoje slijepo poštivanje Mourinha. Ne znam stvarno, da Mourinho kaže da će prodati Hazarda i dovesti Sammira ti bi rekao: "OK, ako Mourinho smatra da je to najbolje onda neka ide." 

Ne bih dao Matu ni za suho zlato, jer upravo nam je on u zadnje 2 sezone bio važniji i od suhog zlata. 

Ti pricas da Hazarda bio sjajno pojacanje, kolko sam ja tebe rzumio ti si htio reći da trebamo Hazarda dovesti ?? Pa zar nije Hazard vec kod nas On i njegov brat, Jest da je njegov brat na posudbi. 

Sto se mene tice taj Willian ja sam ga gledao jenom na TV kad je saktar igrao sa Chelsea bio je odličan, ali mislim da ga netreba dovesti jer imamo Oscara na lijevom krilu, Hazarda na desnom krilu i Matu u sredinu oni su odlican tandem. Ako bi Willian dosao morao bi jedan od ova trojice igraca napustiti Chelsea Mata, Hazard ili Oscar. Sto bi meni bilo žao. Ali eto nadam se da Mourinho zna šta radi....

Aj ti pogledaj kad je on to napisao

Vec sam rekao za Matu, imamo igrace koji ga mogu zamijentiti ali ja ga ne bi nizakakvu cijenu dao pogotovo  nikada Unitedu zbog njihove ucjene.

Neko bi otisao to je sigurno u slucaju Willianovog dolaska, stvarno bi bili pretrpani sa tim AM Winger igracima i najvjerovatnoje bi Moses platio ali on je jedan od rijetkih koji je speciolazovan za desno krilo a i on je klasicno krilo za razliku  od Oscara, Mate, Williana.  imamo previse tih AM igraca koji nisu klasicna krila a malo pravih Wingera.

Ma pusti Muhicu novi je, uklopice se.

reLo meni stvarno nije jasno tvoje slijepo poštivanje Mourinha. Ne znam stvarno, da Mourinho kaže da će prodati Hazarda i dovesti Sammira ti bi rekao: "OK, ako Mourinho smatra da je to najbolje onda neka ide." 

Ne bih dao Matu ni za suho zlato, jer upravo nam je on u zadnje 2 sezone bio važniji i od suhog zlata. 

Da, toliko mu vjerujem. Njemu i njegovim odlukama... Jer je historija pokazala da su njegove odluke u 9 od 10 slučajeva ispravne. Takođe, on sada nije trener koji je tu da zaradi ili izgradi reputaciju. On je tu jer voli Chelsea, on je jedan od nas, on je navijač. Eto zamislite da bilo ko od nas ovdje, ko beskrajno mnogo voli klub, napiše da bi uradio to i to... Mi bi odmah znali da je za dobrobit kluba... E isto tako na Mourinha gledam - radi za dobrobit kluba a ne za svoju guzicu.

Da, toliko mu vjerujem. Njemu i njegovim odlukama... Jer je historija pokazala da su njegove odluke u 9 od 10 slučajeva ispravne. Takođe, on sada nije trener koji je tu da zaradi ili izgradi reputaciju. On je tu jer voli Chelsea, on je jedan od nas, on je navijač. Eto zamislite da bilo ko od nas ovdje, ko beskrajno mnogo voli klub, napiše da bi uradio to i to... Mi bi odmah znali da je za dobrobit kluba... E isto tako na Mourinha gledam - radi za dobrobit kluba a ne za svoju guzicu.

Tacno, jedan od nas, navijac, covek koji beskrajno voli Chelsea ce prodati najboljeg igraca tog kluba vec 2 sezone unazad, i to u najboljim igrackim godinama.

Tacno, jedan od nas, navijac, covek koji beskrajno voli Chelsea ce prodati najboljeg igraca tog kluba vec 2 sezone unazad, i to u najboljim igrackim godinama.

Ito najvecem protivniku.

Pa budi siguran da, ako ga odluči prodati, sigurno ima bolje rješenje.

A, budimo realni, kako smo igrali u posljednje dvije sezone, bez Mate ne bi daleko dogurali. Dakle, sve nam se vrtilo oko jednog igrača.

Sada u ekipi imamo barem 5 'Mata', tako da ne možeš reći: Ako ode, sve će se sjebati.

Jest da bi to bilo dobro, Mata u United a Rooney i Willian vamo... ALI ja mislim da bi zaplakao kad bi vidio Matu tamo, jbt prirastao je svima srcu, ni on ne želi da ide 100%, zavolio je ovo sve, svi ga obožavaju.. emocije bi proradile, jebeš sve i williana željnog para, pa jebeš i Rooneya igračinu - AL MATU NE DAM NI ZA ŠTA. Volim ga

Sada u ekipi imamo barem 5 'Mata', tako da ne možeš reći: Ako ode, sve će se sjebati.

Nitko ne kaže da će se ugasiti sunce. Da će biti smak svijeta. Ali neke stvari se u pravim klubovima NE RADE.

Ne prodaješ najbolje igrače. Igrače koji su te zadužili do groba.Igrače koji vole i žive za klub. Ne, majstore...

Takvima daš ugovor do kraja karijere...  ;)

Nitko ne kaže da će se ugasiti sunce. Da će biti smak svijeta. Ali neke stvari se u pravim klubovima NE RADE.

Ne prodaješ najbolje igrače. Igrače koji su te zadužili do groba.Igrače koji vole i žive za klub. Ne, majstore...

Takvima daš ugovor do kraja karijere...  ;)

Takvima United da ugovor do kraja karijere... A takvi kod nas mogu igrati do 30. godine, a nakon toga prihvatiti jednogodišnje produženje ugovora ili otići. Jebiga, trebamo mi još 'pure jesti' da nas ljudi prestanu podjebavati zbog takvih stvari.

S igračke strane, ako bi otišao Mata, a došli Rooney i Willian, mi ne bi ništa izgubili.

Ali ja Matu ne bih mogao vidjeti u onom pokvarenom klubu.

Vjerojatno najveća dobričina u našem klubu...Ma nema šanse da bih ga pustio da ide među te cigane.

ReLo, moram ti oponirati u ovom slučaju.

Ne treba slijepo stajati iza svakog poteza koji netko kojeg poštuješ (u ovom slučaju Mourinho) napravi. Odluke i postupke treba preispitivati... Recimo, da mijenja Matu za Williana (koji je dobar, ali ne svjetska klasa) i Rooneya, (koji je kompletno van forme) ja bi rekao da je pogriješio. Da ne govorimo da bi usto trebalo dati minimum 40 milja za tu kombinaciju.

Dakle: Mata + min. 40 milja = Rooney + Willian. Nema. Jebene. Šanse. 

Uostalom, Gandalf je već sve rekao i s njim se slažem 100%.

@ToreAndreFlo: Rooney najbolji igrač Manchestera? Budimo ozbiljni, to je miljama daleko od realne situacije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.