27. august 2013.13 god. comment_141525 svi pišu neke dvosmislene "gluposti", samo kako bi kasnije mogli govorit, "što sam ja pričao prije, dan, dva, mjesec, godinu" GIVE THAT MAN A MEDAL to kralju, 101% upravu Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141527 ako vas smara whisper il bilo ko drugi,lepo u postavke pa ga ignorisite i tolko,forum filtrira i ne izbacuje njegove postove da se vratim na temu,jedva čekam da debituje novo pojačanje Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141530 da se vratim na temu,jedva čekam da debituje novo pojačanje i ja isto bi ga volio viditi na terenu što prije...samo mene smara ovoj Super Cup što igramo jbt meni to bez veze utakmica+nakon toga slijede reprezentativne obaveze igraca tako da necemo uskoro vidit Williana na djelu. Da li Willian ovih dana trenira sa ekipom?? Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141532 Hoće li on uopće dobiti radnu dozvolu, odigrao je samo 2 utakmice za repku, znam bilo je problema s Alexom u vezi toga, ili sada može i bez tih administrativnih glupostiPoslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk 4 Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141535 king i ja se to pitam,evo baš tražim da vidim dal su izbacili neku fotku sa treninga al nema ništa za sad nadam se da će uskoro da odrade taj prvi intervju,neke slike,bilo šta :D Hoće li on uopće dobiti radnu dozvolu, odigrao je samo 2 utakmice za repku, znam bilo je problema s Alexom u vezi toga, ili sada može i bez tih administrativnih gluposti o tome se odlučuje u sredu,tj sutra ima i izuzetaka da se od tih pravila odstupi ako je veliki talenat i ako bi doneo neki doprinos takmičenj,tako nešto Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141557 Samo nam to fali, da mu ne odobre radnu dozvolu 8-} Ne bih htio kurit vatru, ali meni se to dogodilo u FM 2012 kad sam igrao s Chelsea-jem i spičkao preko 20 milja za njega. Nije dobio radnu dozvolu i jebi se druže. :D Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141558 Ne bih htio kurit vatru, ali meni se to dogodilo u FM 2012 kad sam igrao s Chelsea-jem i spičkao preko 20 milja za njega. Nije dobio radnu dozvolu i jebi se druže. :D Ja koliko znam ne možeš potrošiti pare ako mu ne odobre work permit. Dadeš ponudu za igrača i ako ne dobije dozvolu jednostavno ne dođe. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141560 Ja koliko znam ne možeš potrošiti pare ako mu ne odobre work permit. Dadeš ponudu za igrača i ako ne dobije dozvolu jednostavno ne dođe. Nažalost krivo misliš. :p Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141562 Hoće li on uopće dobiti radnu dozvolu, odigrao je samo 2 utakmice za repku, znam bilo je problema s Alexom u vezi toga, ili sada može i bez tih administrativnih gluposti Poslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk 4 nema to veze,u ovom slucaju je ce dobiti bez problema po pravilu specialni,talentovan igrac koji ce poboljsati takmicenje i koji je iole poznat,Fernandinho je dobio sto ne bi i on ovde ima sve pise sta i kako ;) http://www.internationalworkpermits.com/football-players-work-permits.html Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141594 Dobio je i mrtvi Kagawa, dobit će svako onda. Kagava je standardni član reprezentacije? nek radi na crno Rasisto. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141608 Ne seruckajte previse. Sacekajmo, pogledajmo, pa tek onda komentarisimo. Skupo je placen, a kao na akciji bio jer je Anzhi u raspadu. (ako je vjerovati da je 30 mil funti) Hoce li biti dobar ili ne, mozemo samo lupat, Da hoce biti bolji od Mate bilo bi odlicno, odlicno za klub. Bojim se da se necemo razocarati samo. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141756 http://www.youtube.com/watch?v=exo5oEy1uMw Dobra muzika i lep klip, mada na YT-u je i Benajun igračina. :D Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141769 Transfer je sada i službeno kompletiran. http://www.chelseafc.com/news-article/article/3440090/title/willian-transfer-completed 'I'm very happy to be here, it's been a dream of mine to come and play here. 'Chelsea are one of the best clubs in the world, and now I'm going to play for one of the best managers in the world, so I'm very happy and looking forward to it.' Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.