Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Sad kad je Mou potvrdio da Mata ostaje samim tim nema trejda Mata - Rooney sto znaci da ga scum nece pustiti, sto opet znaci da cemo na kraju uzeti Eto'oa.

Mata, Oscar , Bruyne  pa i Hazard su veoma slicni igraci, e sada  ko ce otici na posudbu najprije Moses a ko ostati ne znam ali cinjenica  je da je ovo veoma  ugrozilo meni veoma dragog De Bruynea koji je sve samo ne zasluzio posudbu ponovo. Pogotovo ne sada kada je citave pripreme odradio sa nama i kada je bio odlican  u prvoj tekmi.

Moses  je jedno od rijetkih cistih krila da tako kazem ali on je ovdje najblize odlasku.

Drago mi je sto se shvatila ozbiljni predstojeca sezona, ali mi je zao zbog nekih igraca koji se sada nece moci iskazati, spomenuo sam vec mladog De Bruynea, Willian je nas to je sada jasno kada se Jose oglasio, rekao sam juce da ne vjerujem da je patka. Ovo je svakako igracina kada se samo sjetim sta nam je radio kada je igrao u Ukrajini, dobro je da je Jose odma demantovao odlazak naseg Tate ali moram reci da sam mnogo vise ocekivao transfer CM a ili DM recimo De Rossija prije nego dovodjenja cistog AM a tim prije sto takve igrace nije da nemamo, odnoso igrace takvoga tipa .

Drago mi je sto smo namagarcili momacki onoga ljigavca AVB a i onoga skrtca Levia, ko ce im sada biit zamjena za Balea ne znam ali to lijevo krilo vise nemaju.

Jos cu reci da ovo nije bilo planirano  bas kao ni finansiski krah Anzija, vise smo iskoristili priliku.

vec sam za njega rekao da je kompletan i tehnicki potkovan igrac,nisam ocekivao njegovu kupovinu,vjerovao sam da ce nam doci jos samo napadac ali sam za njegov transfer jer je veliki igrac u pitanju,Moses vjerovatno ide na posudbu,po meni najbolja opcija je Napoli kod starog trenera cak se prije nekoliko sedmica spominjao i Everton,bilo gdje da ode najvaznije je da igra u tom klubu.

hahaha jel se ti zajebavaš =))

hahah, već sam mu faliva ime i već mi je neko to reka, al jbg. kad sam zauzea jedno i sad uvik tako (krivo) pišem...

što se tiće wiliama, nemam ništa protiv njegova dolaska samo se nadam da neče izazvat probleme (previše igrača (ega) i svi žele igrat a nema mjesta za sve)

hahah, već sam mu faliva ime i već mi je neko to reka, al jbg. kad sam zauzea jedno i sad uvik tako (krivo) pišem...

što se tiće wiliama, nemam ništa protiv njegova dolaska samo se nadam da neče izazvat probleme (previše igrača (ega) i svi žele igrat a nema mjesta za sve)

Onda mu ne smiju dat squad status - "key player". ;)

fino igra uz desnu aut liniju,dal je moguće da ga dovode da igra desno

Mou zeli kontra-guard, to je i potvrdio stavljanjem Mate na desno krilo. A koliko se secam, Willian nije levak...

EDIT: Trebalo je da pise levak :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.