24. novembar 2024.1 god. comment_360188 Juce je Cucurella visio po lijevoj strani. To je novina, vjv zbog Felixa koji je vise igrao u sredini na mjesti lijeve polutke. Ja mislim da mi to sa Marescom necemo nikad dozivjeti, jednostavno covjek ne igra tako. Medjutim da se primjetiti da 8-ce ili ti polutke cesto utrcavaju iza ledja odbrane gdje im krila podvaljuju lopte. Takodjer dobra stvar u tome je sto je tesko u tom slucaju udvajati beka jer jedan onda mora ispratiti tog igraca sto utrcava iza ledja i stvara se prilika krilu da ide u sredinu. Ako ipak ostanu da udvajaji onda je pas idealno rjesenje. To smo mogli vidjeti sa Gustom i Maduekeom juce sa Enzom i Maduekeom. Cak i Palmer utrcava na obje strane cesto. Prijavi
24. novembar 2024.1 god. comment_360189 Enzo igra 10ku a Palmer se spusta do linije odbrane po loptu, sto je apsolutno neprihvatljivo. Prijavi
24. novembar 2024.1 god. comment_360190 1 hour ago, Whisper said: Enzo igra 10ku a Palmer se spusta do linije odbrane po loptu, sto je apsolutno neprihvatljivo. Dodje samo povremeno inace je uz Jacksona najistureniji non stop. Vise mi smeta sto igra vise lijevo kada svi znamo da mu desna strana vise lezi. Prijavi
24. novembar 2024.1 god. comment_360191 To je takav stil igre, kao i kod Arsenala i Citya, gdje se igra na izolaciju krila sa bekovima koji se slabo pridodaju po strani. Felix u prvih 11 je više bio posljedica nekih izostanaka nego želja Maresce. Vjerovatno je ostalih 10 igrača izabrao prije i posljednje mjesto popunio s njim. Prijavi
24. novembar 2024.1 god. comment_360205 Ne brine mene Felix u prvih 11, vise me brine stalno igranje Maduekea ko da je Vinicius. Prijavi
24. novembar 2024.1 god. comment_360206 1 hour ago, Zemo said: Ne brine mene Felix u prvih 11, vise me brine stalno igranje Maduekea ko da je Vinicius. Sto bi rekao diablo, i Vinicijusa su gurali ovako do zlatne lopte. Dobar je naš Noni. Trudi se, stvara šanse, zabija golove. Za Mihajla je to stran pojam. Prijavi
1. decembar 2024.1 god. comment_360351 Danas najbolji mec ekipe od dolaska. Svidja mi se sto se vidi trenerov potpis. Nakon kritika za pristup u nekim drugim utakmicama, danas cista desetka. Pohvale idu treneru Maresci. Prijavi
1. decembar 2024.1 god. comment_360357 Nema brata bt14. Al cekaj kad kiksamo Salu na stranu, vidi se rukopis, vidi se sistem, da imamo boljeg golmana i jednog klasnog stopera ali pravu klasu, bili bi barem 20-30% jos jaci. Prijavi
1. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360361 hamco najjači, kad pobjeđujemo hvali na sva zvona, navlači maler, ne smije niko da kritikuje kad gubimo zove whispera da se vrati na forum da ga dokrajči 🤣 Prijavi
1. decembar 2024.1 god. comment_360362 4 minutes ago, ker said: hamco najjači, kad pobjeđujemo hvali na sva zvona, navlači maler, ne smije niko da kritikuje kad gubimo zove whispera da se vrati na forum da ga dokrajči 🤣 Samo sam realan Prijavi
2. decembar 2024.1 god. comment_360380 18 hours ago, hamco said: Nema brata bt14. Al cekaj kad kiksamo Salu na stranu, vidi se rukopis, vidi se sistem, da imamo boljeg golmana i jednog klasnog stopera ali pravu klasu, bili bi barem 20-30% jos jaci. jebi se hamco 😆 Vidi se napredak sa dodatnom desetkom(enzom), ako je možemo tako nazvati, prije toga je znao koristiti i Gusta u završnici kao tu "desetku" što uopšte nije izgledalo dobro jer je gusto klasični bek ili bi razvlačio Enza po cijelom terenu.Volio bih vidjeti protiv Southamptona sad Enza na Lavijinoj poziciji i Felixa ili Nkunkua na Enzovoj poziciji i da ih napunimo do vrha. U svakom slučaju jučer potpuno zaslužena pobjeda i sigurno jedna od najboljih partija ove sezone. Prijavi
2. decembar 2024.1 god. comment_360385 Zajebavam se malo @BT14 Svi mi navijamo da budemo najbolji. @Adi je dobro rekao na boxu, pravi test ce biti protiv Tottenhema na njihovom terenu. Oni kad se nahajpaju u stanju su razvaliti svakoga. To ce biti pravi test pa da vidimo. Tanka je linija od hvaljenja do jebavanja matera Prijavi
2. decembar 2024.1 god. comment_360388 Pa i nije Tottenham neki test... Možda su u stanju svakog razbit ali isto tako imaju i kompleks od nas. U zadnjih 5 godina izgubili smo samo 1 u 90 i jedanput na penale... https://youtube.com/shorts/WOHQF2fY2Qc Prijavi
2. decembar 2024.1 god. comment_360391 Mi imamo kompleks od velikih imena, jer kako drugačije objasniti dobre igre protiv Newcastlea i Aston Ville koji su ekipe u boljem stanju i slabije ime od Manchester Uniteda i igru protiv njih. Tottenham za nas obično nije veliki problem, ali je najbolji test koji ćemo imati u narednih 50 dana. Prijavi
5. decembar 2024.1 god. comment_360487 Jedina prava zamerka na njegov rad je prenisko postavljena ofsajd zamka. Sve ostalo koriguje, ali to mi bas onako bode oci. Prijavi
5. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360496 44 minutes ago, Whisper said: Jedina prava zamerka na njegov rad je prenisko postavljena ofsajd zamka. Sve ostalo koriguje, ali to mi bas onako bode oci. Mislim da je to neka prinudna adaptacija koju je morao napraviti. Nesto mi je u sjecanju da se nakon par katastrofalnih defanzivnih partija u predsezoni malo predomislio i rekao da mora povuci zadnju liniju 15ak metara nize nego sto je zamislio. E sad, imal smisla uopste igrati ofsajd zamke kad si vec na vlastitih 16m to je druga pjesma. Tu se apsolutno slazem. Al ako cemo neku pozitivnu stvar i u tome traziti, onda je to da se prilagodio situaciji, igracima koje ima i njihovom (ne)iskustvu. Presing koji igramo u nekim momentima kvalitetniji je, organizovaniji i bolji nego u zadnjih 5 godina. Ni kad smo osvojili LS pod Tuchelom nismo ovakav presing igrali. Prijavi
9. decembar 2024.1 god. comment_360657 Što bi englezi rekli 'he prove me wrong', jedina još zamjerka što imam je ta da za moj ukus ponekad jako kasno mjenja. Npr. vidilo se je da Jacksona juče neide i nije njegov dan, mogo je već od 60. Nkunkua ubaciti. Isto tako Neto->Madueke. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360873 Mora biti vise izmjena, danas ovako los Jakson je moro izaci ranije, ne smije ga zamijentii ko da je Rivaldo a on sve losiji. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360886 Ima tu par primjedbi ali prije svega treba reci da smo imali dosta razlicitih ekipa i igraca a nikad bolje protiv Brentforda nismo odigrali. I to je zasluga trenera Maresce. Cestitam samo naprijed sefe. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360892 Znaš da smo baš dobri kada Wisey hvali trenera. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360893 4 minutes ago, Adi said: Znaš da smo baš dobri kada Wisey hvali trenera. Hahha tacno. @Adi tvoje otvaranje tema vrijedi para. A ako ko drugi otvori temu, treba ga banovat sa foruma, ne zajebavam se. Prijavi
22. decembar 2024.1 god. comment_361131 Koliko sam ga god hvalio za Brentford toliko ga treba kritikovati za Everton. Al najvise me ispizdio sa izmjenama. 5 izmjena imas i ti prvu napravis tek u 75. minuti ovakve utakmice. Katastrofa. Prijavi
22. decembar 2024.1 god. comment_361133 Jebo ga Jakson u pakas, trebo ga zamijeniti u poluvremenu. Prijavi
22. decembar 2024.1 god. Autor comment_361139 13 minutes ago, Wisey said: Koliko sam ga god hvalio za Brentford toliko ga treba kritikovati za Everton. Al najvise me ispizdio sa izmjenama. 5 izmjena imas i ti prvu napravis tek u 75. minuti ovakve utakmice. Katastrofa. Za 2 utakmice ćemo početi slušati: Vratite mi moje igrače. Prijavi
22. decembar 2024.1 god. comment_361140 Da je uveo Guiua umjesto Disasija i primio gol iz kontre ne bih mu ništa zamjerio. Bio bih zadovoljniji nego što sam sa ovim ishodom pri čemu se ništa nije pokušalo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.