1. novembar 2024.1 god. comment_359689 27 minutes ago, ker said: Sve kao fleksibilan trener, a čim mu igrač 2% ne paše odmah apsolutna isključivost. Bitno da mu se ona tri balvana u odbrani uklapaju u taktičke odluke. I meni to strasno smeta. Zapravo za sad jedina stvar koja mi smeta kod njega je to nedavanje sansi nekim igracima. Cak bih i Chilwellu dao a da ne pricam o Chukwuameki. Prijavi
1. novembar 2024.1 god. comment_359697 4 hours ago, hamco said: I meni to strasno smeta. Zapravo za sad jedina stvar koja mi smeta kod njega je to nedavanje sansi nekim igracima. Cak bih i Chilwellu dao a da ne pricam o Chukwuameki. A umjesto koga bi sansu dao Chukeuameki i u kojom utakmici? Jedino kome je do sada trebao dati sansu a nije jeste onaj mali desni bek sto nece produziti ugovor i to u konferenciji kad oba desna beka nisu bila dostupna. Prijavi
1. novembar 2024.1 god. comment_359698 2 minutes ago, Bari said: A umjesto koga bi sansu dao Chukeuameki i u kojom utakmici? Jedino kome je do sada trebao dati sansu a nije jeste onaj mali desni bek sto nece produziti ugovor i to u konferenciji kad oba desna beka nisu bila dostupna. Sta je falilo da mu je dao sansu protiv Newcastle neki dan? Pa cak zadnjih 30 minuta? Shvatas li da je na toj utakmici izvrsio samo 1 izmjenu? Prijavi
1. novembar 2024.1 god. comment_359699 4 minutes ago, hamco said: Sta je falilo da mu je dao sansu protiv Newcastle neki dan? Pa cak zadnjih 30 minuta? Shvatas li da je na toj utakmici izvrsio samo 1 izmjenu? Shvatam ja to i razumijem ja tebe ali misljenja sam da tih 30 minuta u jednoj utakmici ne znaci apsolutno nista. Momak nije los igrac ali je visak. Tek je 4ti izbor na toj poziciji. Meni je licno draze da se Felix ‘ozivljava’, da se Nkunku uigrava, KDH prilagodjava nego sto ce Carney odigrati 30 minuta u EFL kupu. Za mene je veci problem sljedece sezone kad se vrati Andrey Santos koji je vanserijski talent, sta cemo s njim? Tesko da ce upasti u prvih 11 pored Caiseda i Lavie a na njegovoj poziciji je i klupirani Enzo. Jos jedna posudba mislim da ne bi imala smisla. Prijavi
1. novembar 2024.1 god. comment_359700 @Bari Nece se desiti ali Lavia, Santos i Caicedo su idealna kombinacija za 4-3-3... Prijavi
1. novembar 2024.1 god. comment_359701 Chukwuemeka i Casadei mogu igrati na istoj poziciji kao KDH (4. veznjak u hijerarhiji) i mlađi su 5 godina. Prijavi
2. novembar 2024.1 god. comment_359731 Šteta što Chukwuemeka ne ode na posudbu, momak je zvrk kad je fit, mogo bi igrati za neki mid- table tim odšale. Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359762 Ovaj ćelavko je toliko rigidan po držanju nekih igrača u prvih 11, kao da je Murinjo ili Ferguson. Pa jebemu majku je l ima neki kurčevi pomoćnik da ti ukaže da Madueke nije za kriv k? Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359767 Po svemu viđenom na utakmici, njegovim potezima i potezima igrača, u šta se ubrajaju neofanzivne izmjene, trošenje vremena na svakom prekidu, preuzimanju rizika i žurbi samo kad se gubi, cilj je bio izvući bod. E pa čestitam šefe, ispunio si svoj cilj. Moj nisi. Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359779 Ma ne želim da vjerujem da je išao na X. Ovo je bilo sramota ne pobijediti. Nikad lošiji Manchester Ujited nije bio. Ovakav Manchester će se boriti za opstanak a ovo smo morali nabušiti. Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359784 Da u ovakvoj završnici ne uvedeš Nkunkua i/ili Felixa da oživiš nazad. Bruka Mora da je baš išo na x. Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359787 Od svih trenera s kojim smo se povezivali mi smo izabrali najgoreg, Amorim i Dezerbi nisu sigurno ziherasi ko ovaj, ako ne pobijedi Arsenal kod mene je prekrizen. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359947 7 8 utakmica u premiershipu isti sastav, alo moze se nekad nesto i promijeniti. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359949 Zanimljive činjenice: Nikad nismo zaigrali sa ovih 11 od večeras. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359964 Dzaba i Guardiolina skola, ne mozes ti talijanstinu izbiti iz njega. Kod kuce igras a rival ti vise zeli pobjedu. Sramotan pristup. Izgleda jos jedan trener ziheras. Dzaba, ne mozes ti iz ovog kluba izbiti ziheranje. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359966 Ma ono preskakanje terena je smrdilo na Contea od samog početka. Zadnjih 5-10 minuta, izbijamo loptu Arsenalovim igračima i vršimo blagi presing. Naravno ni Arsenal nije bolje igrao nešto, ali naši maloumnici uvijek nađu način da prime gol. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359973 13 minutes ago, Wisey said: Dzaba i Guardiolina skola, ne mozes ti talijanstinu izbiti iz njega. Kod kuce igras a rival ti vise zeli pobjedu. Sramotan pristup. Izgleda jos jedan trener ziheras. Dzaba, ne mozes ti iz ovog kluba izbiti ziheranje. Ziheraški derbiji i jesu Guardiolina škola, kad se samo sjetim lanjskoga derbija s Arsenalom... Jedini trener koji je derbije uvijek išao na pobjedu je Klopp. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359979 Ziheraški derbiji su Artetina karakteristika. Ono što najviše mogu zamjeriti Marseci u ova dva derbija je podređivanje COLA PALMERA MALO GUSTU. Zašto šalje Palmera na kontra stranu kako bi stavio Gusta u povoljniju situaciju? Igra se treba prilagoditi najboljim igračima, a ovi epizodisti da se prilagođavaju igri. I kašnjenje sa izmjenama kojeg nema u normalnim utakmicama. A nije mu taktika puno drugačija u derbijima nego kad nije derbi. Samo što naša krila očito nemaju toliku individualnu kvalitetu da prave razliku protiv najboljih. Golovi protiv Uniteda i Arsenala su plod slučajnosti, a ne sistema igre. Šutevi koji uđu jednom od 5-6 pokušaja. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359992 Ono sto mi se ne svidja a do sad nisam rekao je ovo mijenjaje komplet 11 igraca kada su ligaske utakmice i konferencijske. Nema potrebe za tim, jedne na neki nacin nipodistavas jer se zna da je konferencija trecerazrednk takmicenje, skoro pa amaterskog nivoa a ove druge nagradjujes kako god da odigraju tako sto ce opet startati u Premiershipu. Treba miksati, trebaju i jedni i drugi igrati i konferenciju i ligu, pa da ne znaju kad ce koji mec igrati, da li ce igrati protiv Noe ili Arsenala. Na taj nacin ce se stvoriti jos veca borba i zelja za dokazivanjem na treningu plus nece niko ni od protivnika znati koji ce igraci Chelsea istrcati protiv njih. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359996 Od svih trenera s kojima smo se navodno povezivali mi smo izabrali trenera koji je dosao iz campinshipa i ne zna napasti protivnika, Dezerbi i Amorim nisu takvi treneri ako smo se i povezivali i imali uopce kontakte s njima. Neki dan gledam Sportinga protiv Citya ljudi gube al to prsti od zelje, ljudi grizu, ovaj jbt da nismo primili go ne bi ni zamijenio nikoga, kasni redovno sa izmjenama. Prijavi
11. novembar 2024.1 god. comment_360021 Greska je i sto Palmer igra svaku utakmicu, a kamoli Dzekson ili Madueke. Ne mozes igraca poput Nkunkua uvoditi u 87. minuti. Ovo s dvije fakticki odvojene ekipe nece dugorocno na dobro izaci. Prijavi
23. novembar 2024.1 god. comment_360161 @ja13 , nije tebi upućena reakcija, već ovakvom sadržaju. Reklama video, ništa vrijedno za pogledati, samo da se zaradi na hiljadama ovakvih videa. Prijavi
23. novembar 2024.1 god. comment_360180 Dobro pripremljen mec protiv bivseg tima, nije podlegao pritisku. Jedini minus zakasnjele izmjene. I to ne malo, jedno 15 min prekasno. Sreca nije nas kostalo. Prijavi
24. novembar 2024.1 god. comment_360186 dzabe on stavlja feliksa po levoj strani, on može to da radi sa nekim paćenicima iz lige konferencije, protiv bilo koje druge ekipe to će ekipa trpeti nemojte bukvalno da me shvatite ali nama bi možda sada više značio Sterling nego jedan od Nkunku/Feliks da uskače kao zamena ili kao starter u premiershipu ono što mi se ne svidja je i to što nijednu utakmicu nismo odigrali da smo imali bekove na obe strane sposobne da rašire malo igru, gotovo svaku utakmicu je madueke sam po strani, desni bek služi samo da igra odbranu i to je to Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.