31. august 2019.7 god. comment_288916 Kakav precijenjen propalitet. Iz sezone u sezonu sve gori. Bolji igrači igraju u Championshipu. Prijavi
31. august 2019.7 god. comment_288919 Da ako se oporavi Reece pa da ne gledam ovog ne znam ni kako da ga nazovem Prijavi
31. august 2019.7 god. comment_288928 Daleko daleko, miljama daleko najgori igrac Chelseaja. Nemam sta vise za reci. Prijavi
31. august 2019.7 god. comment_288933 Sheffield United attacked Azpilicueta all game, both the goals came down his side, he also gave away possession 20 times, 3x more than any other player on the pitch. Klupirati ovu tarabu od igraca zbog kojeg konstantno primamo golove, pa ga sto prije prodati gori je od Ivanovica 2016 godine. Prijavi
31. august 2019.7 god. comment_288935 Protivnički treneri vide odakle je najlakše zabiti gol i to koriste. Do sada je to svima uspjelo. Prijavi
31. august 2019.7 god. comment_288943 Stavim Kepu i Emersona na fantasy i ovaj mi svako kolo 8 lakih poena izbije. Dajte tog Jamesa kakav god da je. Avdija Vršajević je upgrade u odnosu na ovo šta gledamo. Jedino pozitivno u njegovoj igri je to što je po jedan gol u zadnje 2 utakmice pao nakon njegovog centaršuta. Prijavi
24. septembar 2019.7 god. comment_289377 Azpi u zadnje dvije utakmice veoma dobar moram priznati. Nek ovako nastavi i ja zadovoljan. Prijavi
24. septembar 2019.7 god. comment_289381 Azpi u zadnje dvije utakmice veoma dobar moram priznati. Nek ovako nastavi i ja zadovoljan. Popravio je igru, ali opet protiv Liverpula je napravio bespotreban faul iz kojeg smo primili drugi gol. Prijavi
24. septembar 2019.7 god. comment_289386 Ma nije se mogao pomjeriti, nije ni trebao biti faul. Prijavi
25. septembar 2019.7 god. comment_289392 Meni se takodjer cinilo da je tako na prvu, ali kada sam u par navrata pogledao tu situaciju po meni ima vise elemenata da je faul nego da nije, znaci covjek ga prebacio loptom, a nas junac laktom u vrat udara igraca. Nije mu to prvi put da takve faulove pravi on i Alonso su eksperti za takve gluposti. Prijavi
24. oktobar 2019.6 god. comment_289761 Pristojna partija u defanzivi ali jednostavno ne poseduje nikakav napadacki potencijal. Mislim da je on jedini bek na svetu koji uopste ne gleda ka napred kad ima loptu vec istu samo odlozi prvom do sebe ili nazad ka stoperima. Alonso je panj takodje ali on barem zna da odigra nesto sa krilom, da rasiri kretnjom uz liniju, cak se odlicno pozicionira u protivnickom sesnaestercu. Azpi je dobra opcija za igru sa tri stopera ali u danasnjem fudbalu gde su bekovi obavezni na igru u oba pravca za njega mesta nema. Nazalost je tako. Prijavi
24. oktobar 2019.6 god. comment_289766 Sasvim dobro odigrao, i u napadu i posebno u odbrani. Ima 2 asistencije zasad, samo CHO ima vise. Reece jeste bolji igrac, ali ne treba sada omalozavati Azpija koji je dao toliko timu. Prijavi
24. oktobar 2019.6 god. comment_289771 Pristojna partija u defanzivi ali jednostavno ne poseduje nikakav napadacki potencijal. Mislim da je on jedini bek na svetu koji uopste ne gleda ka napred kad ima loptu vec istu samo odlozi prvom do sebe ili nazad ka stoperima. Alonso je panj takodje ali on barem zna da odigra nesto sa krilom, da rasiri kretnjom uz liniju, cak se odlicno pozicionira u protivnickom sesnaestercu. Azpi je dobra opcija za igru sa tri stopera ali u danasnjem fudbalu gde su bekovi obavezni na igru u oba pravca za njega mesta nema. Nazalost je tako.Upravo nam je to problem sa Azpijem, i zasto nam trebaju novi bekovi. Pogledajte ostalu konkurenciju, recimo Liverpoolovi bekovi poderaše. Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Prijavi
24. oktobar 2019.6 god. comment_289776 Liverpool je tu gdje je i bio prošle godine zbog svojih bekova koji su najbolji na svijetu, i uspoređivati azpija s njima je smiješno jer su nebo i zemlja kada ih gledaš. Ali eto, neki su kod nas baš zadovoljni azpilicuetom i tim što pokazuje, njegove mane su prihvaćene i to je kao okej, dok ostali rade čuda na toj poziciji. Prijavi
25. oktobar 2019.6 god. comment_289782 Uklize par puta i kaze evo ga, ne treba nam bolji, a onda vidis bekove Citya, Liverpoola i ostalih velikih klubova sta rade i onda taj nas Azpi ispada smijesan, ali ok. Kad neko nekoga gotivi ne mozes tu uticati nista. Ja samo znam da Reece dobije ovoliko uzastopnih minuta kao Azpi, presisao bi ga davno, za spanca bi zaboravili totalno. Svaka cast njemu na borbenosti, ali kada osim nje ne donosi nista drugo, jebo ti to. Prijavi
25. oktobar 2019.6 god. comment_289784 Apsolutno se slazem kada je Azpi u pitanju. Medjutim, u zadnje vrijeme igra sasvim ok, ako nista u defanzivi je ponovo jedan od najboljih. Protiv Ajaxa je u dva navrata sprijecio cist pogodat. Prijavi
25. oktobar 2019.6 god. comment_289787 Zato u ofanzivi ne moze iz prostih situacija pronaci suigrace tj. asistirati im, a zadnji put je pretrcao nekog igraca kada smo mi bili u posjedu 2012-e godine. Sto bi se reklo moderni bekovi moraju biti korisni u oba pravca, mislim da je James najblizi tome od bekova kojih imamo i nadam se da ce ubrzo sve vise igrati jer ne vidim da Azpi moze konstantno igrati na ovom nivou, a James puca od snage. Prijavi
25. oktobar 2019.6 god. comment_289788 Zato ima asistencija k'o i famozni alonso koji zna asistirati. Prijavi
5. novembar 2019.6 god. comment_290084 Svaka cast na drugom poluvremenu, ali katastrofalno prvo odigrano. Prijavi
5. novembar 2019.6 god. comment_290089 Mozda ce Lampard probati sa njim lijevo a James desno. Iskreno ne bi to volio, ne volim desnjaka vidjeti kako se na lijevom beku namjesta na desnu nogu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.