Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Je li ovo polako kraj azpilicuete u chelseaju kao prvotimca? Dugo je trajao, ali mislim da mu je tu negdje kraj, james jr bolji realno.
U rotaciji može pružiti još dobrih minuta, kao dodatni osigurač u obrani
Vrijeme je bilo da se preseli na klupu, nadam se da ce Jorginho biti novi kapiten.
Vrijeme je bilo da se preseli na klupu, nadam se da ce Jorginho biti novi kapiten.
  • 2 sedmice kasnije...
Ovaj mi se iskreno baš zgadio, pa to je katastrofa.
Doduše i emerson je bio loš kao i ovaj ali barem ima neki potencijal
  • 2 sedmice kasnije...

KUPI PRNJE I VATRA IZ KLUBA DA TE NE GLEDAM VIŠE, POTRPAJ U KOMBI I WILLIANA, PEDRA, ALONSA, CHRISTENSENA, KEPU, GIROUDA, DRINKWATERA, BARKLEYA, I DA VAS NE VIDIM VIŠE

TO KAPETAN, TO JE KURAC MOJ

A cojka kako je odigrao, hajd razumijem neke limite u ofanzivi i trcanju al da ne znas ustopati loptu i dati normalan pas na 15 metara, ne izgubiti posjed.. Toliko gresaka kod nas na terminu ne bude.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Sramotno da ovaj još igra na beku i to još kao kapetan, nadam se da mu je zadnja sezona u klubu, nema on više što ponuditi našem klubu
Jebem ti mater glupu, na kraju utakmice se raspravlja sa sudijom a covjek mu pokazuje da je koristio VAR u situaciji za gol, oduzmite mu traku da nas bar ne bruka.
  • 2 sedmice kasnije...

Mislim da ne postoji losiji bek ofanzivno od Azpilicuete, danas je uprskao 4-5 situacija pogresnim odlukama. Sto je najgore Lampard mu vjeruje i ima prednost u odnosu na Reece-a, kao iskusan je potrebni su nam takvi igraci, a mi sa tim iskusnim igracima gubimo kuci od Bournemoutha, Southamptona itd...

Ovo je stvarno tragedija, niti jedan dobar centaršut a imao je prostora koliko hoće, mislim da se njemu i svjesno ostavlja prostor jer znaju da od njega nema nikakve opasnosti, a druge se udvaja.
Danas reece nije bio niti na klupi, tako da se vjerojatno radi o nekoj laganoj ozljedi.
Mi pod hitno morano riješiti pitanje bekova, ovo je nedopustivo

Mislim da ne postoji losiji bek ofanzivno od Azpilicuete, danas je uprskao 4-5 situacija pogresnim odlukama. Sto je najgore Lampard mu vjeruje i ima prednost u odnosu na Reece-a, kao iskusan je potrebni su nam takvi igraci, a mi sa tim iskusnim igracima gubimo kuci od Bournemoutha, Southamptona itd...

Veceras je igrao Azpi sa malom povredom, tj. nije odmoran. Reece je imao povredu clanka malu, pa nije igrao. Doduse, Azpi je lose odigrao, ali nije da mu vjeruje toliko.

Katastrofa je ofanzivno. Imao je uvijek te limite, jos od dana u Marseilleu se znalo da nije nesto specijalno prema naprijed ali ovo sto pruza u posljednje vrijeme je jos i gore nego sto je bilo.

Reece mora igrati vise. Ako je vec ovo sezona gdje ce se mladi gurati onda nema izgovora za forsiranje Azpija do iznemoglosti opet. Ionako su ga prosli treneri koristili u nenormalnoj minutazi.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kada diablo koji je valjda najveći fan azpilicuete to zaziva, onda ti je jasno da su ovom dani prošli.
Barem bi trebao biti prošlost, to valjda svi vide osim Lamparda, doduše treba vidjeti šta će napraviti u prijelaznom roku, puno će time se saznati

Nema nam pomoci ako nam u buducnosti prvih 11 sacinjavali on i Willian, normalni klubovi poput Citija i Liverpula rijese se otpada, a kod nas otpad nezamjenjiv, eto na sta smo spali. Bojim se u buducnosti ako ostanemo na njemu Willianu + promasimo sa par transfera jer smo poznati po promasajima Morata, Bakayoko, Drinkwater mogli bi vrlo lako postati Arsenal 2, nazalost. 

Kada diablo koji je valjda najveći fan azpilicuete to zaziva, onda ti je jasno da su ovom dani prošli.
Barem bi trebao biti prošlost, to valjda svi vide osim Lamparda, doduše treba vidjeti šta će napraviti u prijelaznom roku, puno će time se saznati

Volim ja azpija, igrao je dobro nekoliko tekmi bas, i kada su drugi srali da nije, ali Reece James je bog za njega, jbg, treba nekad priznati da je neko bolji igrac. Koje ba vise iskustvo kada ne mozes se porediti sa najboljim iz lige.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.