5. novembar 2019.6 god. comment_290091 nece to, emerson je tu sadaNe znam zasto ga nije bilo ni na klupi veceras. Prijavi
5. novembar 2019.6 god. comment_290098 Azpilicueta je bolji na lijevom beku za klasu nego na desnom. Ja bih volio to vidjeti u narednim utakmicama. James desno, Azpilicueta lijevo. Prijavi
6. novembar 2019.6 god. comment_290104 Ne znam zasto ga nije bilo ni na klupi veceras. Takticki, ne trebaju 2 beka na klupi, uvijek je mogao uraditi ovo sto je uradio u drugom poluvremenu. Prijavi
9. novembar 2019.6 god. comment_290179 Je li ovo polako kraj azpilicuete u chelseaju kao prvotimca? Dugo je trajao, ali mislim da mu je tu negdje kraj, james jr bolji realno. U rotaciji može pružiti još dobrih minuta, kao dodatni osigurač u obrani Prijavi
9. novembar 2019.6 god. comment_290191 Vrijeme je bilo da se preseli na klupu, nadam se da ce Jorginho biti novi kapiten.Vrijeme je bilo da se preseli na klupu, nadam se da ce Jorginho biti novi kapiten. Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290380 Ovaj mi se iskreno baš zgadio, pa to je katastrofa. Doduše i emerson je bio loš kao i ovaj ali barem ima neki potencijal Prijavi
24. novembar 2019.6 god. comment_290403 Strasna partija. Ocitao je lekciju svima kako se treba igrati. Prijavi
7. decembar 2019.6 god. comment_290635 KUPI PRNJE I VATRA IZ KLUBA DA TE NE GLEDAM VIŠE, POTRPAJ U KOMBI I WILLIANA, PEDRA, ALONSA, CHRISTENSENA, KEPU, GIROUDA, DRINKWATERA, BARKLEYA, I DA VAS NE VIDIM VIŠE TO KAPETAN, TO JE KURAC MOJ Prijavi
7. decembar 2019.6 god. comment_290643 A cojka kako je odigrao, hajd razumijem neke limite u ofanzivi i trcanju al da ne znas ustopati loptu i dati normalan pas na 15 metara, ne izgubiti posjed.. Toliko gresaka kod nas na terminu ne bude.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
7. decembar 2019.6 god. comment_290664 Sramotno da ovaj još igra na beku i to još kao kapetan, nadam se da mu je zadnja sezona u klubu, nema on više što ponuditi našem klubu Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290816 Jebem ti mater glupu, na kraju utakmice se raspravlja sa sudijom a covjek mu pokazuje da je koristio VAR u situaciji za gol, oduzmite mu traku da nas bar ne bruka. Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291181 Mislim da ne postoji losiji bek ofanzivno od Azpilicuete, danas je uprskao 4-5 situacija pogresnim odlukama. Sto je najgore Lampard mu vjeruje i ima prednost u odnosu na Reece-a, kao iskusan je potrebni su nam takvi igraci, a mi sa tim iskusnim igracima gubimo kuci od Bournemoutha, Southamptona itd... Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291182 Ovo je stvarno tragedija, niti jedan dobar centaršut a imao je prostora koliko hoće, mislim da se njemu i svjesno ostavlja prostor jer znaju da od njega nema nikakve opasnosti, a druge se udvaja. Danas reece nije bio niti na klupi, tako da se vjerojatno radi o nekoj laganoj ozljedi. Mi pod hitno morano riješiti pitanje bekova, ovo je nedopustivo Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291183 Mislim da ne postoji losiji bek ofanzivno od Azpilicuete, danas je uprskao 4-5 situacija pogresnim odlukama. Sto je najgore Lampard mu vjeruje i ima prednost u odnosu na Reece-a, kao iskusan je potrebni su nam takvi igraci, a mi sa tim iskusnim igracima gubimo kuci od Bournemoutha, Southamptona itd... Veceras je igrao Azpi sa malom povredom, tj. nije odmoran. Reece je imao povredu clanka malu, pa nije igrao. Doduse, Azpi je lose odigrao, ali nije da mu vjeruje toliko. Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291184 Katastrofa je ofanzivno. Imao je uvijek te limite, jos od dana u Marseilleu se znalo da nije nesto specijalno prema naprijed ali ovo sto pruza u posljednje vrijeme je jos i gore nego sto je bilo.Reece mora igrati vise. Ako je vec ovo sezona gdje ce se mladi gurati onda nema izgovora za forsiranje Azpija do iznemoglosti opet. Ionako su ga prosli treneri koristili u nenormalnoj minutazi.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291190 Sve se treba nadati da ce Azpi do kraja sezone izgubiti to prvo mjesto, ali kako je krenulo ovaj Lampard nece to uraditi, "trebaju" mu ljudi koji imaju "iskustva". Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291191 Kada diablo koji je valjda najveći fan azpilicuete to zaziva, onda ti je jasno da su ovom dani prošli. Barem bi trebao biti prošlost, to valjda svi vide osim Lamparda, doduše treba vidjeti šta će napraviti u prijelaznom roku, puno će time se saznati Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291192 Nema nam pomoci ako nam u buducnosti prvih 11 sacinjavali on i Willian, normalni klubovi poput Citija i Liverpula rijese se otpada, a kod nas otpad nezamjenjiv, eto na sta smo spali. Bojim se u buducnosti ako ostanemo na njemu Willianu + promasimo sa par transfera jer smo poznati po promasajima Morata, Bakayoko, Drinkwater mogli bi vrlo lako postati Arsenal 2, nazalost. Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291198 Kada diablo koji je valjda najveći fan azpilicuete to zaziva, onda ti je jasno da su ovom dani prošli. Barem bi trebao biti prošlost, to valjda svi vide osim Lamparda, doduše treba vidjeti šta će napraviti u prijelaznom roku, puno će time se saznati Volim ja azpija, igrao je dobro nekoliko tekmi bas, i kada su drugi srali da nije, ali Reece James je bog za njega, jbg, treba nekad priznati da je neko bolji igrac. Koje ba vise iskustvo kada ne mozes se porediti sa najboljim iz lige. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292952 Odlazi vise ubleho iz kluba, propao si kao igrac ima 3 godine... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.