11. februar 2015.11 god. comment_202832 Sta zna komentator vidis da na slici pise fice tj pet Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202843 aha, znaci upisuje odjednom clean sheet i kad udjes sa klupe :O Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202887 treba prodat courtou dok se jos moze zaradit na njemu Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202893 Doktor igrice Vec vidim na ljeto produzenje ugovora, a Kurtoa se seli u Real :D Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202927 Petr Cech has now kept 10 consecutive Premier League clean sheets at Stamford Bridge. He is yet to concede a goal in his five league outings this season. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203073 Doktor igrice Vec vidim na ljeto produzenje ugovora, a Kurtoa se seli u Real :D amin Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203095 Courtois je veliki mladi talenat, ali ono zbog čega je Čech još uvijek bolji vratar od Belgijca je to iskustvo koje ima. Neke se stvari brane na iskustvo. Za mene bi Čech bio broj 1 golman u Chelseaju. Ove i iduće sezone. Mada je s druge strane šteta za Courtoisa da sjedi. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203134 a posle 5 godina placemo sto je Cech omatorio. Ovo nisu slatke muke za Murinja, ovo je za 10 nivoa iznad :D Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203140 a posle 5 godina placemo sto je Cech omatorio. Ovo nisu slatke muke za Murinja, ovo je za 10 nivoa iznad :D Ma ovo je neopisivo ne samo za Mourinha, nego i za bilo kojeg navijača Chelseaja. I dalje će iskusni reći da je Čech najbolji golman svijeta poslije Neuera. Pa nekoliko mjesta pa onda svi ostali. Casillas je precjenjen. Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209579 Dobar na golu, dobar na bubnjevima. Kud će kompletnija ličnost. Naš Petr <3 https://www.youtube.com/watch?v=TrUajtVDxUs Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210479 "Ne znam kakva će biti ideja ljudi iz kluba. Čini se da Tibo i ja dobro funkcionišemo u tandemu, ali to može da traje samo jednu sezonu. Neću još jednu godinu kao što je ova", nije Čeh ostavio dilemu. "Uvek će biti nagađanja i ostavimo i ih za leto. Biće važno da sednem za sto sa ljudima iz kluba i sa menadžerom, kako bismo razmotrili sve opcije. Videćemo koji će biti najbolji dogovor", dodao je bivši čuvar mreže Rena, praške Sparte i Hmela. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210494 "Ne znam kakva će biti ideja ljudi iz kluba. Čini se da Tibo i ja dobro funkcionišemo u tandemu, ali to može da traje samo jednu sezonu. Neću još jednu godinu kao što je ova", nije Čeh ostavio dilemu. "Uvek će biti nagađanja i ostavimo i ih za leto. Biće važno da sednem za sto sa ljudima iz kluba i sa menadžerom, kako bismo razmotrili sve opcije. Videćemo koji će biti najbolji dogovor", dodao je bivši čuvar mreže Rena, praške Sparte i Hmela. To je to,ode nam nasa hobotnica,za mene najbolji golman u historiji Chelsea.Zao mi je ako se desi rastanak ali Tibo je buducnost i bice ovdje jos najmanje 10 godina. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210511 Kolko ce mi tesko pasti kad bude otisao,taj dan, taj momenat kada bude sve zvanicno, jednostavno je bio sastavni deo Celsija od kad navijam za klub. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210518 To je to,ode nam nasa hobotnica,za mene najbolji golman u historiji Chelsea.Zao mi je ako se desi rastanak ali Tibo je buducnost i bice ovdje jos najmanje 10 godina. Jbg, on je jedan od onih koji mi je asocijacija za Chelsea, naravno biće mi teško kada bude odlazio, prosto čovjek se navikne na nešto. Mislim da je pokazao svoju veličinu i time što je žrtvovao jednu sezonu svoje karijere i ostao u Chelseau, iako je znao da neće biti starter. Prijavi
24. mart 2015.11 god. Autor comment_210521 Navodno će Chelsea tražiti 10 miliona funti za njega. Nije loše s obzirom na godine i poziciju, ali opet kad skontaš o kakvom se golmanu radi nije ni dobro.. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210522 Ovo bi mi moglo pasti čak i teže od odlaska Lamparda. Velika legenda. Nažalost Thibaut ne može čekati i nije dobro da čeka. On je budućnost. Ja sam se nadao da će ovo ovako funkcionirati i ubuduće, ali očito da neće. Sretno hobotnico, nadam se da ćeš uzet neke velike pare na kraju karijere i da ćeš se držati dalje Premier Lige, Farce i Reala. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210527 Kada se pogleda šta se sve prodaje za 15+ miliona velika je žalost što ovakav kvalitet ide za 10 miliona, jeste da ima 32 godine ali za golmana je to ništa jer može još bar 4-5 sezona držati nivo. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210529 Njemu poslije ove sezone ne bih zamjerio u koji god klub na svijetu da ode. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.