30. april 2015.11 god. comment_215661 Pritom je Unsworth izvodio penale, nema Teriju ravnog ^:)^ Prijavi
30. april 2015.11 god. comment_215680 Terry je vrlo vjerojatno najbolji obrambeni igrač svih vremena u Engleskoj. Ni to ne zaboravite. Prijavi
30. april 2015.11 god. comment_215715 Zelim Baneta da vidim na ovoj listi :) On je trenutno na 20 golova ja mislim, ako u sledecih par sezona sadrži svoju formu i bude u prvih 11, već sledeće godine bi mogao biti tu jer postiže prosječno 4 gola po sezoni u BPL. Naravno tu je i opcija da u zadnja 4 gola zabije 4-5 komaTa :D Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215747 Ocjena sezone : 7 Imao je uspona i padova ove sezone, ali je u najbitnijim momentima bio pribran i stalozen, kapitenski je vodio tim do titule. Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215795 Slažem se sa i2, odlična sezona iza našeg kapitena. Jednostavno, lik je kao vino i definitivno na terenu pokazuje zašto je dobio novi ugovor. Nadam se, i ne sumnjam, da će i sledeću sezonu pokidati Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215828 Najbolji stoper premier lige ikada. Koja konstantnost svih ovih godina. Majstor Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215836 Stvarno sam očekivao bar mali pad u formi ove godine, svaka njemu čast Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216101 Bravo kapitenu nas,lideru,ponosu,idoleee moj.Koliko smo srecni sto si u nasem timu nismo ni svjesni.Strahujem od same pomisli sta ce biti sa nase odbrane kada ti jednog dana odes. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216110 Jose ga je digao iz pepela, nije to bio onaj igrač. Posebno pod Benitezom je bio u padu a sada mogu reći da je jedan od najzaslužnijih za osvojenu titulu i da je stub odbrane ekipe koja je primila najmanje golova u PL: Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216186 Jedna osoba, a ona zna o kome govorim, rekla je da ne mogu odigrati dvije utakmice sedmično, a ja sam dokazao da mogu.Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201505034988/vijesti/izjave-i-intervjui/izjave-igraca-po-osvajanju-titule.html Prc Benitez. Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_216994 Top scoring defenders in Premier League history: 39 - Terry 38 - Unsworth Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217166 Sta znaci ovaj milion iznad :o :S Toliku platu nedeljnu traži u sledećem ugovoru. Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218298 intervju sa kapitenom,fantastična sezona iza njega,nakon dolaska Murinja potpuni preporod neverovatno koliko je bitan za nas,vukao nas je fantastičnim partijama od početka sezone i sigurno uz Azara naš najbolji igrač pored toga nisu izostali ni golovi i moram da naglasim da nas je vadio u krucijalnim momentima,još jedan veliki plus Jeste Azar izabran za igrača sezone,ali ja bih lično glasao za njega kad je u pitanju najbolji igrač Čelzija veliki naklon za njega,zaslužio je novi ugovor i opravdao ukazano poverenje,pozicioniranje je uvek bilo njegovo najjače oružje a ako se mi branimo duboko i stvarno ne vidim da će se išta menjati u tom pravcu,jer Kejhil isto nije neki brz štoper pa da sad menjamo nešto,da guramo neku visoku liniju,ovaj Zuma je drugačija priča al otom potom,tako da se nadam i verujem da može i sledeće sezone da igra na vrhunskom nivou http://www.youtube.com/watch?v=AVlGFu4pPiY ili ovde http://www1.skysports.com/watch/video/sports/football/9861615/tubes-meets-terry Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.