Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kapiten mi je uvijek bio u nekoj blagoj sjeni Lampsa. Frankie mi je bio zakletva jebiga. Sad je obrnuto, a supcic nije ni blizu ovom covjeku. Kako se stvari promjene u sekundi...

Dan zalosti ce bit kad prestane da igra. Dajte ovom covjeku eliksir da se podmladi :D

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Bravo legendo! Utakmica kao u najboljim godinama. Vidi se koliko mu je stalo da osvojimo ovo po onom slavlju nakon utakmice. Nekako se bojim da će napraviti oproštaj nakon ove sezone jer nema bolje prilike za oproštaj od oproštaja s titulom. Iako s ovakvom spremom i ovakvim znanjem i igrom koju on prezentira bez problema može igrati i nagodinu. 

Bravo legendo! Utakmica kao u najboljim godinama. Vidi se koliko mu je stalo da osvojimo ovo po onom slavlju nakon utakmice. Nekako se bojim da će napraviti oproštaj nakon ove sezone jer nema bolje prilike za oproštaj od oproštaja s titulom. Iako s ovakvom spremom i ovakvim znanjem i igrom koju on prezentira bez problema može igrati i nagodinu.

Nedavno je produzio ugovor jos godinu dana. Tako da nema brige, jos uvijek nece u penziju.

Danas odlicna partija, ove sezone mozda 3-4 utakmice da je bio ispod nivoa a sve ostalo velemajstorski.

Nedavno je produzio ugovor jos godinu dana. Tako da nema brige, jos uvijek nece u penziju.

Danas odlicna partija, ove sezone mozda 3-4 utakmice da je bio ispod nivoa a sve ostalo velemajstorski.

A i ja stvarno konj, zaboravio, a toliko sam se veselio kada ga je potpisao... Nadam se onda da ćemo nagodinu osvojit opet PL ili LP pa onda da se k'o čovjek oprosti :D

Mourinho:"I was telling John in the dressing room that he made fantastic performances with me in six years more or less that we are together but for me this was his best performance that I have ever seen from John Terry in a defensive point of view. 

"This performance with a goal would be something from the moon, but even without a goal scored his defensive performance was absolutely amazing."

Slažem se s Mourinhom, fantastična izvedba. Službeno je proglašen igračem utakmice. Čestitke na tome.
Izjavio je u intervjuu poslije da je sudac odradio dobar posao te objasnio igranje rukom Cahilla. Suci su dali na znanje svim klubovima i njihovim kapetanima da se to neće svirati kao jedanaesterac i tako stvarno i je. Znam da je bila slična situacija protiv Liverpoola isto Cahill i nije bio penal

Svaka njemu čast, ali je sramota nalaziti se na istoj listi gdje su Demichelis i Smalling.

To što je i Cahill u timu sezone govori koliko je engleska liga loša.

Kada dodaš još da su konkurenti bili Demichelis i Smalling onda ti je sve jasno.

Tim sezone redovno ima propuste na nekoj poziciji u svakoj ligi oduvijek.

U pravu si Kune, hvala što si me ispravio.. Moja greška, tražio sam po internetu i našao da ima 35, a Unsworth 38 pa sam mu samo dodao još ovaj 1, a očito nije bila ažurirana vijest duže vrijeme... 

Evo sa službene stranice PL

EHNHBfX.png

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.