12. april 2015.11 god. comment_212893 Kapiten mi je uvijek bio u nekoj blagoj sjeni Lampsa. Frankie mi je bio zakletva jebiga. Sad je obrnuto, a supcic nije ni blizu ovom covjeku. Kako se stvari promjene u sekundi... Dan zalosti ce bit kad prestane da igra. Dajte ovom covjeku eliksir da se podmladi :D Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214922 Bravo legendo! Utakmica kao u najboljim godinama. Vidi se koliko mu je stalo da osvojimo ovo po onom slavlju nakon utakmice. Nekako se bojim da će napraviti oproštaj nakon ove sezone jer nema bolje prilike za oproštaj od oproštaja s titulom. Iako s ovakvom spremom i ovakvim znanjem i igrom koju on prezentira bez problema može igrati i nagodinu. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214931 Bravo legendo! Utakmica kao u najboljim godinama. Vidi se koliko mu je stalo da osvojimo ovo po onom slavlju nakon utakmice. Nekako se bojim da će napraviti oproštaj nakon ove sezone jer nema bolje prilike za oproštaj od oproštaja s titulom. Iako s ovakvom spremom i ovakvim znanjem i igrom koju on prezentira bez problema može igrati i nagodinu. Nedavno je produzio ugovor jos godinu dana. Tako da nema brige, jos uvijek nece u penziju. Danas odlicna partija, ove sezone mozda 3-4 utakmice da je bio ispod nivoa a sve ostalo velemajstorski. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214941 Nedavno je produzio ugovor jos godinu dana. Tako da nema brige, jos uvijek nece u penziju. Danas odlicna partija, ove sezone mozda 3-4 utakmice da je bio ispod nivoa a sve ostalo velemajstorski. A i ja stvarno konj, zaboravio, a toliko sam se veselio kada ga je potpisao... Nadam se onda da ćemo nagodinu osvojit opet PL ili LP pa onda da se k'o čovjek oprosti :D Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214952 Mourinho:"I was telling John in the dressing room that he made fantastic performances with me in six years more or less that we are together but for me this was his best performance that I have ever seen from John Terry in a defensive point of view. "This performance with a goal would be something from the moon, but even without a goal scored his defensive performance was absolutely amazing." Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214953 Slažem se s Mourinhom, fantastična izvedba. Službeno je proglašen igračem utakmice. Čestitke na tome. Izjavio je u intervjuu poslije da je sudac odradio dobar posao te objasnio igranje rukom Cahilla. Suci su dali na znanje svim klubovima i njihovim kapetanima da se to neće svirati kao jedanaesterac i tako stvarno i je. Znam da je bila slična situacija protiv Liverpoola isto Cahill i nije bio penal Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215189 http://www1.skysports.com/football/news/11668/9825108/john-terry-is-the-best-centre-back-in-premier-league-history-jamie-carragher?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea Kad ti to kaze Liverpulovac... Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215251 Svaka njemu čast, ali je sramota nalaziti se na istoj listi gdje su Demichelis i Smalling. Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215273 Očigledno je lista napravljena od stopera Chelseaja, Uniteda, Arsenala i Citya Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215279 Svaka njemu čast, ali je sramota nalaziti se na istoj listi gdje su Demichelis i Smalling. To što je i Cahill u timu sezone govori koliko je engleska liga loša. Kada dodaš još da su konkurenti bili Demichelis i Smalling onda ti je sve jasno. Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215282 Tim sezone redovno ima propuste na nekoj poziciji u svakoj ligi oduvijek. Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215486 36 gol u PL! Bravo kapetane, ajmo još 2 do kraja da stigneš Unswortha! Kako će mi bit srce puno kad ga vidim kako diže pehar jaooo :D :sal1: Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215528 36 gol u PL! Bravo kapetane, ajmo još 2 do kraja da stigneš Unswortha! Kako će mi bit srce puno kad ga vidim kako diže pehar jaooo :D :sal1: zar mu ovo danas nije bio 38. ? Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215533 U pravu si Kune, hvala što si me ispravio.. Moja greška, tražio sam po internetu i našao da ima 35, a Unsworth 38 pa sam mu samo dodao još ovaj 1, a očito nije bila ažurirana vijest duže vrijeme... Evo sa službene stranice PL Prijavi
30. april 2015.11 god. comment_215591 Captain, leader, legend.Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
30. april 2015.11 god. comment_215595 Gornja slika, tj nacin na koji Fabregas slavi kapitenov gol govori najvise. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.