Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...

Kako je lavovski odigrao poslije autogola, nevjerovatno.. Ko u najboljim danima. I još na to sve začini onom foluškom u zadnjoj minuti, prelijep potez.

• 3 sedmice kasnije...

zar neće završiti karijeru u chelsea, daj jbt da bar jedna od tri velike legende ima spektakularan odlazak u penziju na stamford bridgeu.

Isuse, ne mogu da verujem, Ivanović i Kejhil dobijaju nove ugovore, a jedinog lidera u ekipi će pustiti da ode. :O

pa dajjjj jbmt, emenalo pičko daješ novi ugovor banetu i ramizu a puštaš legendu, 18 godina istorije može da se obriše ovom odlukom, ko zna gdje će otići, žao mi što neće bit naš one club player ko što je united ima.  čovjek zbog kog sam počeo navijati za cfc. najveći igrač ovoga kluba rame uz rame sa drogbom. suza suzu goni

čuj maska rame uz rame s drogbom.. hahah

drogba jeste oogromna legendaaa ali uz duzno postovanje da je još duplo tolki ne može biti kao Mr. Chelsea - one and only JOHN FUCKING TERRY

Rekli su mi da bi se sa dolaskom novog menadžera stvari mogle promijeniti....ova recenica govori,da vec buduci trener trazio cistku Terija.

drogba jeste oogromna legendaaa ali uz duzno postovanje da je još duplo tolki ne može biti kao Mr. Chelsea - one and only JOHN FUCKING TERRY

Terije dete kluba,ali Drogba je harizmaticniji tip tesko je tu izmeriti ko je veca legenda.

19.05.2012. datum koji je drogbu stavio na vrh (subjektivno mišljenje naravno)

da i David Luiz je najluđi.. hmmm teško je izmeriti

John-Terry.jpg

ovaj lik živi za Chelsea.. najveći ikad ubedljivo, mislim ne znam zašto to uopšte dovodimo u pitanje

Terije dete kluba,ali Drogba je harizmaticniji tip tesko je tu izmeriti ko je veca legenda.

19.05.2012. datum koji je drogbu stavio na vrh (subjektivno mišljenje naravno)

zbog toga možeš samo Drogbu staviti u konkurenciju 'najbolji ikad' a ne najveći ikad

Najveći ikad: John Terry.

Najbolji ikad: ima konkurencija jaka, ali vjerovatno Lampard . ali tu je i Drogba, Osgood ..to je već za diskusiju za razliku od ovog iznad

Posljednji Mourinhov ratnik. Rame uz rame sa Lampardom po statusu legende, Drogba odmah iza.

Ipak, poseban status legende ide u ruke Johna Obija Mikela, preživio je sve trenere i sisteme igre, a da nije ništa vrijednog napravio u igri, lakše se izliječiti od side nego njega maknuti iz kluba

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.