Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

„Upao sam u loše društvo u Londonu, i to u isto ono sa kojim je i Teri prethodno imao problema.

Upozorio me je da su opasni. Jednoga dana, u svlačioici mi je pred svima rekao da treba da se držim što dalje od njih. Zahvalio sam mu na savetu i rekao da ću sam da donesem odluku.

Trebalo je da ga poslušam. Da je bilo tako, nikada ne bih upao u nevolje. Sve to je upropastilo karijeru“, otkrio je Bosnić u intervjuu za Dejli Telegraf.

http://www.sportklub.rs/bosnic-da-sam-slusao-terija-ne-bih-se-navukao-na-drogu

• 2 sedmice kasnije...

18049795893_8b7179902c_o.jpg

• 5 sedmica kasnije...
Ma pokvario mu se legendomjer, treba se kod zeme posavjetovat da mu fixa to...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...
“I am excited to go again and looking forward to retaining the Premier League title.

“It is going to be tough because other teams have strengthened. Not only the physical side but mentally we have to be ready, too.

“The manager feels we have a good enough and big enough squad to do a job and we will put up a fight.”

O Mourinhu:

“We are very lucky to have him,” he said. “He pushes us on a daily basis. He hates losing and the intensity is 100 per cent. If you do not give everything you will not fit into his regime and that is why we have seen players come and go over the years.

“His desire is to win on a daily basis and that hunger is what sets him apart. He pushes people to the maximum and gets what he deserves from his players.”

Iako im je izostala pomoc od dvojca postavljenog ispred njih, mora se reći da su i on i Cahill losi bili danas. Ne moze se pucati na titulu, a istovremeno dopustati da ti Gomis bjezi i stvara paniku pred golom tokom cijele utakmice. 

Ni situacija kod gola Ayewa im ne ide na ruku.

Ako Everton popusti, a i ne pise se nista u poslednje vreme

A sto se tice Terrya, bice on dobar u velikim utakmicama. Ne brinem se ja za njega

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.