31. januar 2016.10 god. comment_248976 pljunem na upravu zbog ovoga, kakvi ološi tamo sjede, daju jednom banetu novi ugovor a terryju ništa, mrš Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248978 pljunem na upravu zbog ovoga, kakvi ološi tamo sjede, daju jednom banetu novi ugovor a terryju ništa, mrš Emenalo vodi klupsku transfer politiku. Treba se nas par skupiti pored Stamford Bridgea i namjestit mu bubrege. Ja ne znam tko će kao trener doći u ovaj klub i sebi dozvoliti ovakvo uplitanje u transfere. Bitno je da Mikel ostaje u klubu, valjda zbog boje kože, a čovjek koji je alfa i omega odlazi. Sezona za zaborav. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248984 zbog toga možeš samo Drogbu staviti u konkurenciju 'najbolji ikad' a ne najveći ikad Najveći ikad: John Terry. Najbolji ikad: ima konkurencija jaka, ali vjerovatno Lampard . ali tu je i Drogba, Osgood ..to je već za diskusiju za razliku od ovog iznad Kad bude John otišao u Junajted ili Liverpul, složićemo se svi sa Maskom. :D Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248991 Uvijek se Mikel spominje, jebite upravu, a ne Mikela, Mikel je uvijek radio svoj posao casno i sa ljubavlju. Steta zbog Terrya, jebo majku, uprava nije normalna :( Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248994 Koja smo mi ojebina od kluba, prvo onako sa Lampardom, dakle realno mi smo ga prvi odjebali i nismo mu dali ugovor na jednu jebenu godinu sad isto tako i sa Terry-em, nadam se samo da će neko iz te uprave stisnuti muda koja vjerovatno nema i napregnuti svoj mali mozgić stati pred navijače i reći DVA dakle samo DVA ili možda čak i jedan dobar razlog da se ovakvim veličinama ne ponudi produženje ugovora. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248995 Sramota ovom covjeku ne ponuditi novi ugovor. Kao prvo covjek je Chelsea kao drugo nije prop'o kao igrac pa da nema mjesta. Pa lik je u prvoj nam postavi Alasalamet Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_248997 Zaista se bojim dana kada nas napusti ova legenda. Meni Chelsea bez njega nece biti isti. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249006 Uzivam u tekmi danas, odem u grad malo na kahvicu, dodjem kuci i prvo sto procitam je ova vijest. Presjeklo me u pm. Jebem ti klub i Upravu i majku milu aaaa ne mogu da vjerujem Napisacu smisleniji post kad dodjem sebi i kad fakat skontam da je ovo zadnja sezona Johna Terrya u svetom dresu Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249007 Naravno Spaha...a ni legende nisu obicni igraci... zato i jesu legende, a mi sa nasim postupamo bas ono, odvratno. Pitam se samo sta Roman govori na sve ovo, sto pusta da se ovako postupa prema igracima koji imaju status legende. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249011 Pa ko god je odličio ovo jebem mu cijelo pleme, kreteni jedni.. Pa hej ne dozvolit najvećem igraču ikad da ne završi karijeru?? Zbog koga? Čega?? mame im se najebem, neki ivanovic da bude kapiten i predvodnik tima, pu jbm te zivote.. Sramota neviđenih razmjera.. Majmuni jedni, šta ABramović kojeg kurca radi, zašto je dopustio ovo? aaaaj ne mogu da vjerujem.. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249031 Znači Emenalo opet jaše, jače nego ikad s oskarizacijom jebenom da ga jebo otac nerođeni. Ja sam uvjeren da se uprava ponijela nekoretno i prema Lampardu, ali najvažnije da ga vi ovdej popljujete. I Lampard i Terry su morali dobiti produženje, pa i na 2 godine da traže toliko su zadužili klub. Ali neee, prodaj Terryja i dovedi nekog Brazilca jebenog ko da gledam. Klub smo postali bez karizme, iduće godine smo bez Čecha, Drogbe, Terryja, Lamparda, Colea. A tu su Willian i Oscar Obrvko, pa bog im mater krehno svima ne može ovo ovako. Oskariziraše nam klub, nama će 10to mjesto biti bog i batina u ligi kao Liverpoolu. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249035 Naravno Spaha...a ni legende nisu obicni igraci... zato i jesu legende, a mi sa nasim postupamo bas ono, odvratno. Pitam se samo sta Roman govori na sve ovo, sto pusta da se ovako postupa prema igracima koji imaju status legende. ma jarane sarkazam, nije ovo ni prvi ni posljednji put da se desava ako se dobro sjecam, Zola je jedini veliki igrač koji se oprostio u našem dresu. uprava dovodi loše igrače, legende ne produžuju ugovore, šta da ti kažem, mene ovo poslije Drogbe nimalo ne dotiče, na kraju krajeva, imam ja pametnijih stvari koje me više pogađaju Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249036 Ajde ne moj da ste smesni i glupi,nije dobio ugovor novi zato sto je Roman tako odlucio kakav crni Emanelo on samo radi ono sto mu tata aminuje. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249044 Ko god da je odlucio ne mogu da verujem. Nisam nikad ni pomislio na mogucnost da on ode iz kluba. :( Zelim mu da se oprosti od kluba uz jos jedan usati pehar!!! Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249058 Emenalovo je ovo maslo. Hiddink nema ništa s tim, čovjek je tu samo privremeno. Emenalo je sportski direktor i kroji politiku oko igrača - roster, kupovine, skauting, prodaje, ugovori i to. Emenalovo je ovo maslo. Hiddink nema ništa s tim, čovjek je tu samo privremeno. Emenalo je sportski direktor i kroji politiku oko igrača - roster, kupovine, skauting, prodaje, ugovori i to. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249061 Emenalovo je ovo maslo. Hiddink nema ništa s tim, čovjek je tu samo privremeno. Emenalo je sportski direktor i kroji politiku oko igrača - roster, kupovine, skauting, prodaje, ugovori i to. Emenalovo je ovo maslo. Hiddink nema ništa s tim, čovjek je tu samo privremeno. Emenalo je sportski direktor i kroji politiku oko igrača - roster, kupovine, skauting, prodaje, ugovori i to. Vidi voleo ti tog Emanela ili ne taj covek zna posao,Celzi zahvaljujuci njemu ima najjacu omladinsku skolu na ostrvo klinci sve osvajaju sto uopste nije lako pored konkurencije Liverpula,Arsenala,Junajteda i Sitija. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249062 "He is a fantastic servant of Chelsea Football Club and a superb captain and, as such, the club will keep the channels of dialogue open. While no new deal currently on the table, that situation could change in the coming months." -Mirror Nada tinja? :D Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249063 ako se dobro sjecam, Zola je jedini veliki igrač koji se oprostio u našem dresu. griješiš, Zola je završio karijeru u Kaljariu, a ne kod nas Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249079 Sada plastika može da se topi, posljednji kompozitni materijal je "izbačen".SRAMOTA! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.