Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kako igra obrana ove sezone, jedini igrac na kojeg se iz trojca Terry Cahill Zouma itko moze osloniti je samo Zouma. Ima brzinu, ima snagu, superioran je u skoku, lijepo cita igru i jedini od njih moze u vecini slucajeva oduzeti loptu 1 na 1 protiv brzog i tehnicki potkovanog napadaca.

S jedne strane se vrti prica kako se ne daje prilika mlađima, a onda s druge se prednost daje dedama, ne zato što su bolji, nego zato što su - stariji. Nema logike.

Zouma treba igrati, to bi svima trebalo biti jasno, i to ne na poziciji zadnjeg veznog, ne na poziciji lijevog beka, nego na svojoj prirodnoj poziciji.

Jedini minus mu je sto, u usporedbi s Johnom i Garyem, nema iskustva ni priblizno kao oni, ali neće stjeći potrebno iskustvo ni gledajući njih dvojicu s klupe kako kiksaju. Iskustvo će jedino stjeći igranjem. Gledamo ih i mi čitavu sezonu, pa nitko od nas nije iskusan stoper haha :D

Obrani je potrebna svježa krv, prijeko je potrebno osvježenje u srcu zadnjeg reda, zato se i kreće po Stonesa ovako, a mišljenja sam da odmah i Stonesa i Zoumu treba ubaciti u vatru i napraviti tandem za sljedećih 10 godina, jer obojica su pokazali da mogu i da znaju.

Veća greška bi bila da se šampionski tim oslanja na Cahilla od kojeg Aguero napravi budalu i amatera, na Baneta koji 3 utakmice zaredom traži kompas na terenu ili na Terrya koji nije ni slika ni prilika igrača od prošle sezone, koji je u nedostatku brzine, agilnosti i tromog prvog koraka protiv većine napadača u Premiershipu osuđen da pravi faul ako obrana nije u Kurtinom krilu nego ako je u tom trenutku postavljena visoko (čist primjer je crveni protiv Swanseaja) inače ovaj ode u gol s loptom.

Slazem se!Zouma je prosle godine strpao Aguera u dzep dok ove godine Aguero levati Cahilla kao da je amater.Zouma je trenutno nas najkvalitetniji stoper.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Kada bi Stones došao kao nasljednik Terrya to bi bio vrhunski posao.

Zadnja linija:

Azpilicueta - Zouma - Stones - Baba

Realno sljedećih 5 godina ne bi morali ništa mjenjati, jedino mi je još Baba pod upitnikom, jer ne znam šta da očekujem od njega. :D

• 3 sedmice kasnije...

Koliko je Benitez bio provizoran,kad je rekao da Teri u njegovim godinama ne moze da igra svaki vikend,sad se i videlo sta je sa tim hteo da kaze,Murinjo ga je satrao prosle sezone sa velikim brojem utakmicama sad pukao organizam iscedjen skroz ove sezone.

I treba da igra i treba da je tu. Legenda daje zadnju kap znoja za klub. Tako radi legenda

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Koliko je Benitez bio provizoran,kad je rekao da Teri u njegovim godinama ne moze da igra svaki vikend,sad se i videlo sta je sa tim hteo da kaze,Murinjo ga je satrao prosle sezone sa velikim brojem utakmicama sad pukao organizam iscedjen skroz ove sezone.

Naguzi mu se pa ćeš vidjeti je li puko i iscjeđen.

• 2 sedmice kasnije...

https://twitter.com/DailyMirror/status/647886330572218368/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Šta je ovdje čudno? Parkirao je na mjesto rezervisano za igrače Chelsea FC.

Stao u Murinjovu odbranu. Evo i link.

http://www.getwestlondon.co.uk/sport/football/football-news/john-terry-wants-jose-mourinho-10190434

Teri treba da bude magup i da se povuce iz Celzija dostojanstveno na kraju sezone,on je veliki igrac bio i bice.ali godine cine svoje,na zalost njegovo vreme je proslo.

Teri treba da bude magup i da se povuce iz Celzija dostojanstveno na kraju sezone,on je veliki igrac bio i bice.ali godine cine svoje,na zalost njegovo vreme je proslo.

I ti si jedan od onih koji bi pola tima prodao čim se upadne u manju krizu, nije ti ovo ultimate team već stvaran fudbal. Imam brata 5 godina bolje se razumije u fudbal od tebe. 

Terry je i ranije znao da padne iz forme ali se uvijek vraćao jači i bolji. Terry treba timu zbog stabilnosti, morala jer ipak je on najveći autoritet među igračima.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Terry je i ranije znao da padne iz forme ali se uvijek vraćao jači i bolji. Terry treba timu zbog stabilnosti, morala jer ipak je on najveći autoritet među igračima.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Da samo sto je ovo sad konacni kraj 34/35 godina nema tu vise povratka...Ali am svako za to da bude u strucnom stabu kao Gigs u Junajtedu.

• 4 sedmice kasnije...

https://twitter.com/ChelseaFC/status/661533410318532608

RIP Robbie Savage

To znači da ne može ni od navijača? Ma ajde molim te mani me šuplje, tanak si jarane ko folija ove godine i to je činjenica, ne treba Paulo Maldini doći da to kaže.

Pored golmana, jedini Dave u odbrani igra konstantno dobro, Zouma je drugi po redu i solidan je ali njega genijalac stavlja na beka u zadnje vrijeme pa neću puno komentarisati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.