12. mart 2015.11 god. comment_207579 Ma izgleda da nije netipicno, barem sto se ove tekme tice. Na svaki centarsut je ovo radio, sreca pa su bili blizu na sta je on nastavljao trk i pokupio lagano. Ovdje se bas sjebao totalno. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207592 Wisey svakog igrača kritikuje samo panja iz amazonskih prašuma RAMIRESa ne. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207593 Wisey svakog igrača kritikuje samo panja iz amazonskih prašuma RAMIRESa ne. Kritikujem svakog, nema izuzetaka. Baš tako. I za Ramiza sam rekao da je podbacio, ništa više od ostatka ekipe. Samo što od njega uvijek tražite dežurnog krivca, i kada jest i kad nije. Zato što se njemu gleda svaka sitnica, selektivno se napada, niste objektivni kad je on u pitanju. Ovo sam milion puta objasnio. Pa on je jedini večeras probio 2-3 puta po strani, jedini je uputio opasan šut prema golu koji je golman PSG-a odbio u korner (poslije je gol pao iz toga). Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207594 Čudno je malo što ste se svezali teme o Terryju i Ivanoviću. Dajte malo kritike na račun ofenzivnog dijela momčadi. Primili smo dva gola - jesmo! Nije toliko to strašno, koliko je strašno kako smo neefikasni prema naprijed. Dali smo jedan gol iz prekida i jedan iz penala. Možete li da vjerujete da naši velebni igrači iz igre nisu bili sposobni da naprave finu akciju i zabiju gol? I to protiv 10 igrača na svom stadionu. I to nije slučaj danas, nego nam se to dešava od sezone 2010-11. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207652 Čudno je malo što ste se svezali teme o Terryju i Ivanoviću. Dajte malo kritike na račun ofenzivnog dijela momčadi. Primili smo dva gola - jesmo! Nije toliko to strašno, koliko je strašno kako smo neefikasni prema naprijed. Dali smo jedan gol iz prekida i jedan iz penala. Možete li da vjerujete da naši velebni igrači iz igre nisu bili sposobni da naprave finu akciju i zabiju gol? I to protiv 10 igrača na svom stadionu. I to nije slučaj danas, nego nam se to dešava od sezone 2010-11. Ne slazem se cae.Nasa najveca snaga je uvijek bila cvrsta i dobra odbrana.Jos od 2004. godine.Kad smo zarili i palili svjetskim nogometom nas simbol i prepoznatljivi stil bila je cvrsta i uigrana odbrana.Sinoc je komplet odbrana zakazala pogotovo sto smo primali golove iz prekida plus jos 2 maltene 100% sanse takodjer iz prekida.Zatim i stativa Cavani-a.Sjeti se onda i prve utakmice kako smo jeftino primili gol i kako je Cahil ispadao.Sinoc Terry u jednoj minuti 2 puta nadskakan od igraca koji je njegove visine.Jedan je bio koban. O napadu takodjer nemam neke pohvalne rijeci,ali njima je bilo teze jer su morali probiti postavljenu odbranu,nesto kao 2x4 kao zona.A PSG kad god je krenuo u protiv napad nasa odbrana se gubila,kao da su pocetnici pa ih uhvatila neka trema. Hocu da kazem sljedece,da nam je obrana bila na nivou mi bi prosli lakse nego sto bi mogao bilo ko i zamisliti. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207654 E moj Teri, u pola minuta ti Silva dva puta bjezi, ne znam sta reci. Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208799 [URL=http://s1077.photobucket.com/user/Gandalf06/media/Terry_zpsgdffsudk.jpg.html][/URL] Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210791 Tako je a evo i vijesti : http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/03/terry-signs-new-deal.htmlKad će ovako naš trans biti na Bridgeu ? Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210850 Kad ode u penziju sa njim ce otici ceo jedan deo najsvetlije istorije naseg kluba! Covek Bog! Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210887 Veoma zanimljiva ispovest sadašnjeg kapitena vodeće ekipe Premijer lige, Džona Terija. On je u razgovoru sa engleskim novinarima istakao da je grejao wc šolju nekadašnjem kapitenu, Denisu Viseu, kako ovome ne bi bilo hladno kada sedne.Ovaj 34-ogodišnji fudbaler je priznao da je morao to stalno da radi kada se treniralo u zimskim mesecima."Sve bih uradio za njih. Pravio sam im čajeve i kafu, čak sam radio i lude stvari kao što je to sedelje na wc šolji. Bizarno je kada čujete to sada, ali to je bio deo mog odrastanja ovde.", rekao je Džon Teri."Poznavao sam sve te igrače, poput Vajsija ili Dubsa, mnogo mi je značilo čak i kada bi me pogledali.", istakao je on. Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211021 http://www.germanijak.hr/vijesti/terry-priznao-sto-je-sve-radio-kao-junior-da-bi-zadovoljio-idole-zvuci-bizarno-ali/8030 Svašta. Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211095 Jos dvije sezone da izgura pa u penziju polako da ide. ( Moli se moderator Chiba, da ne brise post) Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211096 Veoma zanimljiva ispovest sadašnjeg kapitena vodeće ekipe Premijer lige, Džona Terija. On je u razgovoru sa engleskim novinarima istakao da je grejao wc šolju nekadašnjem kapitenu, Denisu Viseu, kako ovome ne bi bilo hladno kada sedne.Ovaj 34-ogodišnji fudbaler je priznao da je morao to stalno da radi kada se treniralo u zimskim mesecima."Sve bih uradio za njih. Pravio sam im čajeve i kafu, čak sam radio i lude stvari kao što je to sedelje na wc šolji. Bizarno je kada čujete to sada, ali to je bio deo mog odrastanja ovde.", rekao je Džon Teri."Poznavao sam sve te igrače, poput Vajsija ili Dubsa, mnogo mi je značilo čak i kada bi me pogledali.", istakao je on. http://www.germanijak.hr/vijesti/terry-priznao-sto-je-sve-radio-kao-junior-da-bi-zadovoljio-idole-zvuci-bizarno-ali/8030 Svašta. To ti je u krvi jednostavno, da duplaš postove iznova, iznova i iznova. Od sad fino pogledaj da li je neko već okačio neku vijest, jer je ovo što radiš čisti spam. Prijavi
10. april 2015.11 god. comment_212533 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3034006/John-Terry-names-Philippe-Coutinho-Player-Year.html Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212828 Njemu je puno značila ova pobjeda i zbog rezultata kluba i zbog njega lično. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212835 Njemu je puno značila ova pobjeda i zbog rezultata kluba i zbog njega lično. Naravno da je značila, kako neće. Pa ovi su ga papci pokopali u onoj utakmici kad je bio famozni incident sa Ferdinandom, sad im je jebo mamu u pičku onako kulturno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.