Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ma izgleda da nije netipicno, barem sto se ove tekme tice. Na svaki centarsut je ovo radio, sreca pa su bili blizu na sta je on nastavljao trk i pokupio lagano. Ovdje se bas sjebao totalno.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Wisey svakog igrača kritikuje samo panja iz amazonskih prašuma RAMIRESa ne.

Kritikujem svakog, nema izuzetaka. Baš tako. I za Ramiza sam rekao da je podbacio, ništa više od ostatka ekipe. Samo što od njega uvijek tražite dežurnog krivca, i kada jest i kad nije. Zato što se njemu gleda svaka sitnica, selektivno se napada, niste objektivni kad je on u pitanju. Ovo sam milion puta objasnio. Pa on je jedini večeras probio 2-3 puta po strani, jedini je uputio opasan šut prema golu koji je golman PSG-a odbio u korner (poslije je gol pao iz toga).

Čudno je malo što ste se svezali teme o Terryju i Ivanoviću. Dajte malo kritike na račun ofenzivnog dijela momčadi. Primili smo dva gola - jesmo! Nije toliko to strašno, koliko je strašno kako smo neefikasni prema naprijed. Dali smo jedan gol iz prekida i jedan iz penala.

Možete li da vjerujete da naši velebni igrači iz igre nisu bili sposobni da naprave finu akciju i zabiju gol? I to protiv 10 igrača na svom stadionu. I to nije slučaj danas, nego nam se to dešava od sezone 2010-11.

Čudno je malo što ste se svezali teme o Terryju i Ivanoviću. Dajte malo kritike na račun ofenzivnog dijela momčadi. Primili smo dva gola - jesmo! Nije toliko to strašno, koliko je strašno kako smo neefikasni prema naprijed. Dali smo jedan gol iz prekida i jedan iz penala.

Možete li da vjerujete da naši velebni igrači iz igre nisu bili sposobni da naprave finu akciju i zabiju gol? I to protiv 10 igrača na svom stadionu. I to nije slučaj danas, nego nam se to dešava od sezone 2010-11.

Ne slazem se cae.Nasa najveca snaga je uvijek bila cvrsta i dobra odbrana.Jos od 2004. godine.Kad smo zarili i palili svjetskim nogometom nas simbol i prepoznatljivi stil bila je cvrsta i uigrana odbrana.Sinoc je komplet odbrana zakazala pogotovo sto smo primali golove iz prekida plus jos 2 maltene 100% sanse takodjer iz prekida.Zatim i stativa Cavani-a.Sjeti se onda i prve utakmice kako smo jeftino primili gol i kako je Cahil ispadao.Sinoc Terry u jednoj minuti 2 puta nadskakan od igraca koji je njegove visine.Jedan je bio koban.
O napadu takodjer nemam neke pohvalne rijeci,ali njima je bilo teze jer su morali probiti postavljenu odbranu,nesto kao 2x4 kao zona.A PSG kad god je krenuo u protiv napad nasa odbrana se gubila,kao da su pocetnici pa ih uhvatila neka trema.

Hocu da kazem sljedece,da nam je obrana bila na nivou mi bi prosli lakse nego sto bi mogao bilo ko i zamisliti.

E moj Teri, u pola minuta ti Silva dva puta bjezi, ne znam sta reci.

• 2 sedmice kasnije...

Kad ode u penziju sa njim ce otici ceo jedan deo najsvetlije istorije naseg kluba! Covek Bog!

Veoma zanimljiva ispovest sadašnjeg kapitena vodeće ekipe Premijer lige, Džona Terija. On je u razgovoru sa engleskim novinarima istakao da je grejao wc šolju nekadašnjem kapitenu, Denisu Viseu, kako ovome ne bi bilo hladno kada sedne.

Ovaj 34-ogodišnji fudbaler je priznao da je morao to stalno da radi kada se treniralo u zimskim mesecima.

"Sve bih uradio za njih. Pravio sam im čajeve i kafu, čak sam radio i lude stvari kao što je to sedelje na wc šolji. Bizarno je kada čujete to sada, ali to je bio deo mog odrastanja ovde.", rekao je Džon Teri.

"Poznavao sam sve te igrače, poput Vajsija ili Dubsa, mnogo mi je značilo čak i kada bi me pogledali.", istakao je on.

Jos dvije sezone  da izgura pa u penziju polako da ide. ( Moli se moderator Chiba, da ne brise post)

Veoma zanimljiva ispovest sadašnjeg kapitena vodeće ekipe Premijer lige, Džona Terija. On je u razgovoru sa engleskim novinarima istakao da je grejao wc šolju nekadašnjem kapitenu, Denisu Viseu, kako ovome ne bi bilo hladno kada sedne.

Ovaj 34-ogodišnji fudbaler je priznao da je morao to stalno da radi kada se treniralo u zimskim mesecima.

"Sve bih uradio za njih. Pravio sam im čajeve i kafu, čak sam radio i lude stvari kao što je to sedelje na wc šolji. Bizarno je kada čujete to sada, ali to je bio deo mog odrastanja ovde.", rekao je Džon Teri.

"Poznavao sam sve te igrače, poput Vajsija ili Dubsa, mnogo mi je značilo čak i kada bi me pogledali.", istakao je on.

To ti je u krvi jednostavno, da duplaš postove iznova, iznova i iznova. Od sad fino pogledaj da li je neko već okačio neku vijest, jer je ovo što radiš čisti spam.

• 2 sedmice kasnije...

Njemu je puno značila ova pobjeda i zbog rezultata kluba i zbog njega lično.

Naravno da je značila, kako neće.

Pa ovi su ga papci pokopali u onoj utakmici kad je bio famozni incident sa Ferdinandom, sad im je jebo mamu u pičku onako kulturno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.